ηλεκτρονική Κριτικές τσιγάρο

» » ηλεκτρονική Κριτικές τσιγάρο

Νέα σε ηλεκτρονικά τσιγάρα και δεν είμαι σίγουρος πού να αρχίσω; Ή ίσως, δεν είστε νέος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά απλά δεν είναι ικανοποιημένοι με την αρχική επιλογή σας μάρκα ή το μοντέλο; Ηλεκτρονικά τσιγάρα σχόλια έχει πάρει τα πάνω τους παραγωγούς και την κορυφή που πωλεί τα προϊόντα σε έλεγχο για εσάς!

Ακριβώς τι είναι ένα e-τσιγάρο; Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια επαναστατική νέα εναλλακτική λύση στο κάπνισμα. Ηλεκτρονικά τσιγάρα να κοιτάξετε, να αισθάνονται και να δοκιμάσετε όπως τα κανονικά τσιγάρα, αλλά αντί για την καύση του καπνού και όλοι το τσιγάρο επιβλαβείς τοξίνες, όταν καπνίζετε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που εισπνέετε ένα θερμό και κατευναστικό νικοτίνη με βάση υδρατμών που είναι απαλλαγμένο από οι καρκινογόνες ουσίες και η πίσσα που βρίσκονται συνήθως στα τσιγάρα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG

ηλεκτρονική Κριτικές τσιγάρο

Αγαπάμε απολύτως όταν υπάρχει ένα νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο εμπορικό σήμα για την αναθεώρηση, και είναι ακόμα πιο ειδικά όταν πρόκειται για ένα πραγματικά καλό, όπως RedCig. Το Ηλεκτρονικό τσιγάρο RedCig πέταξε έξω από την πύλη αυτό το παρελθόν μήνα και χτυπά για ακριβώς για όλα τα σήματα. Αν το όνομα ακούγεται οικείο, μπορεί να έχετε δει το εμπορικό σήμα πώλησης σε λίγα παραδοσιακό κατάστημα μέτωπα, πριν από την έναρξη της πλήρεις σε απευθείας σύνδεση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG

Ηλεκτρονική Κριτικές τσιγάρο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο RedCig του γίνεται με την πιο προηγμένη τεχνολογία του σήμερα, καθιστώντας ένα e-κάπνισμα δυναμό. Είναι ιδιόκτητο λιθίου-πολυμερών μπαταρίες είναι το μακρύτερο μόνιμο στην αγορά και να παρέχουν μέγιστη ατμός όγκου. Οι κασέτες αναπληρώσιμη γεύση γίνονται με αποκλειστική VaporMax τεχνολογία τους που εξασφαλίζει και καθαρίστε κλήρωση και, πάλι, μέγιστη ατμών. Η συμβουλή της σιλικόνης για τους e-τσιγάρο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποτρέψουν τη διαρροή και για την προσομοίωση και αισθάνονται αυθεντικό τσιγάρων.

RedCig έχει 3 επίπεδα της ηλεκτρονικό τσιγάρο Starter Kit, με τα πιο δημοφιλή είναι το RedCig Premium Starter Kit λόγω είναι χαρακτηριστικά δολοφόνος και τιμή για την τιμή. Περιλαμβάνεται με το Premium Starter Kit είναι:

 • 1 RedCig ηλεκτρονικό τσιγάρο μπαταρία ιόντων λιθίου μακρά (επιπλέον χωρητικότητα-επιλογή του χρώματος, αυτόματη ή χειροκίνητη εναλλαγή
 • 1 RedCig ηλεκτρονικό τσιγάρο μπαταρία ιόντων λιθίου σύντομη (Τυποποιημένη ικανότητα-επιλογή του χρώματος, αυτόματη ή χειροκίνητη εναλλαγή
 • 1 Φορητό τοίχο φορτιστής
 • 1 Φορτιστής USB (επιτρέπω you σε φορτίζω από οποιονδήποτε υπολογιστή USB λιμάνι)
 • 5 Κασέτες νικοτίνης – ισούται με 5 πακέτα τσιγάρα (επιλογή σας γεύση & δύναμη).
 • Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη 1
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG

Γεύση επιλογές του ηλεκτρονικού τσιγάρου REDCIG

Όταν διαλέγετε σας Starter Kit, θα έχετε να επιλέξετε από την μεγάλη RedCig κασέτα γεύση από νικοτίνη Strenth και γεύση.

 • Γεύσεις περιλαμβάνουν: κλασικό καπνού, δροσερό μινθόλη, πολύ βανίλια, κεράσι συντρίψουν, δημιουργία καφέ, μέντα κόμμα.
 • Υπάρχουν 4 δυνάμεις νικοτίνης για να διαλέξετε: 0 MG (καμία νικοτίνη), 6 MG (εξαιρετικά ελαφρά), 12 MG (φως), 18 MG (πλήρη γεύση).

Τα φυσίγγια έρχονται πακέτα σε ένα ωραίο κουτί που κρατά 15 κασέτες κάθε και μπορείτε να περιμένετε κάθε κασέτα ίσα για το ισοδύναμο ενός πακέτου τσιγάρων.

Επιλογές μπαταριών

Οι επιλογές δεν τελειώνουν εκεί, όμως. Κατά την επιλογή της μπαταρίας σας, θα έχετε να επιλέξετε το χρώμα, το μέγεθος και τη λειτουργία.

 • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 χρώματα μπαταριών: λευκό, μαύρο, και ανοξείδωτο χάλυβα. E-τσιγάρα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ζεστό!
 • Και, στη συνέχεια, επιλέξτε το μέγεθος της μπαταρίας. Πρόκειται για ένα trade-off μεταξύ πόσο μεγάλοι θέλετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο να είναι και πόσο χρονικό διάστημα θέλετε τη μπαταρία σας να τελευταία και, ως εκ τούτου η περισσότερο φούσκα θα έχετε βγει από κάθε ένα. Προφανώς, μεγαλύτερο μπαταρία = μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έτσι, οι επιλογές σας είναι: πρότυπο (110mm) και μίνι (100mm) μακρύς (118mm).
 • Τελικά, θέλετε αυτόματο ή το εγχειρίδιο λειτουργίας της μπαταρίας; Αυτόματες λειτουργίες που είναι παρόμοια με ένα συμβατικό τσιγάρο, σε ότι θα αλλάξουν όταν σας ρουφηξιά σε αυτό. Το Manual μπαταρία απαιτεί ότι ωθείτε ένα μικρό κουμπί για να πάρει ο ατμός. Υπόδειξη: το εγχειρίδιο λειτουργίας χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια της μπαταρίας.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG

RedCig παρέχει ένα σημαντικό πρόγραμμα εξουσιοδότησης για ηλεκτρονικό τσιγάρο προϊόντων, που είναι ένας άλλος λόγος που είμαστε εντυπωσιασμένοι και έχει ένα 30 ημέρα επιστροφής χρημάτων εγγύηση. Τους ένταση ατμός είναι πολύ καλό και είναι αυτοί που κερδίζουν πολλή νέους πελάτες πολύ γρήγορα. Οι επιλογές που δίνεται όταν καταστρώνει ένα Starter Kit είναι φανταστική, και η τιμολόγηση σε δεσμίδες τους είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική.

RedCig έχουν επίσης ένα πρόγραμμα του διανομής ισοθερμικό για ανταλλακτικά κασέτα, που είναι απολύτως προαιρετική, αλλά καλά αξίζει τον κόπο και κάτι να δούμε όταν διατάζετε. Μπορεί να σώσει πολύ περισσότερα χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση πάνω από αυτό που αποθηκεύετε ήδη από τη μετάβαση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δεν είναι υποχρεωτική και αν και τίποτα δεν ότι αυτόματα θα είστε εγγεγραμμένοι σε. Δεν κόλπα.

Οποιαδήποτε αρνητικά; δεν είναι πραγματικά. Είναι νέα, έτσι ακόμα να έχουν κάποια αποδεικνύει το έδαφος για την κάλυψη. Μερικοί καπνιστές βαρύ e-τσιγάρων θα ήθελα να δω μεγαλύτερη δύναμη νικοτίνη φυσίγγια και ίσως μερικές περισσότερες γεύσεις από τους. Εκτός από το ότι, τίποτα δεν. Αυτοί οι τύποι έχουν πραγματικά καρφωμένο έξω από την πύλη και πιστεύουμε ότι είναι ένα που πρόκειται να περατωθεί μια "top dog" αρκετά σύντομα.

Έτσι, σας να φαγούρα να αρπάξει ένα RedCig e-τσιγάρων και δεν σας κατηγορώ. Έχω βρήκαμε επίσης 10% έκπτωση για τους αναγνώστες μας. Δεν τους κωδικούς για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε – περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε σύνδεση RedCig που επιλέγετε σε αυτό το site και την έκπτωση θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στο καλάθι αγορών σας, όταν μπορείτε να ελέγξετε έξω στο RedCig. Όλοι ζητάμε είναι ότι έχετε έρθει πίσω εδώ μετά από σας να σας Starter Kit και ας γνωρίζουν πώς πρόκειται!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG