ηλεκτρονικό τσιγάρο-παρενέργειες

» » ηλεκτρονικό τσιγάρο-παρενέργειες

Αν είστε καπνιστής, τότε ίσως να ανησυχεί για την πιθανότητα παρενεργειών από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ήδη πολύ καλά τους κινδύνους του καπνού, και ότι θα πρέπει είτε να καπνίζουν λιγότερο ή, κατά προτίμηση, να σταματήσετε εντελώς. Ωστόσο, μπορεί να είστε προσεκτικός για τις εναλλακτικές λύσεις στο κάπνισμα, που είναι όλες αρκετά πρόσφατες προσθήκες στην αγορά.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την λίγο σίγουροι για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Πρόκειται πραγματικά για το εκπληκτικό ένα προϊόν όπως υποστηρίζεται; Ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες για την υγεία σας; Το τελευταίο πράγμα που θα θελήσετε να κάνετε είναι να μεταβείτε σας τσιγάρο καπνού σε άλλες εναλλακτικές λύσεις, ενώ δεν είστε βέβαιοι εάν αυτός είμαι ασφαλής αρκετά είτε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG

ηλεκτρονικό τσιγάρο-παρενέργειες

Όταν αρχίσετε πρώτη φορά χρησιμοποιώντας ένα E-τσιγάρο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διάφορα ασυνήθιστη παρενέργεια. Ωστόσο, αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πιο συχνά συμπτώματα στέρησης λόγω διακοπή του καπνίσματος-το σώμα σας είναι εθισμένο, έτσι δοκιμάζει τους πόθους για τα κανονικά τσιγάρα.

Σε αυτό το άρθρο, θα βάλω τα δυνατά μου να εξηγήσει όλες τις πιθανές αιτίες και τους λόγους πίσω από τα πιο κοινά προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση μια E-τσιγάρων. Αν και η πρώτη, επιτρέψτε μου να επισημάνω ότι δεν έχω κανένα ιατρικό ιστορικό, και όλα τα άρθρα που βασίζονται στην δική μου έρευνα και προσωπική εμπειρία.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν ότι μεταπηδούν σε E-τσιγάρα χωρίς οποιαδήποτε από αυτά τα θέματα. Αν έχετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, και είναι ανθεκτικές, τότε θα πρέπει να πάει και να δείτε το γιατρό σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG

Ηλεκτρονικό τσιγάρο-παρενέργειες

Πονοκεφάλους

Να ξεκινήσω με το πιο κοινό πρόβλημα, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας με έναν πονοκέφαλο. Αν έχετε μια επώδυνη κεφαλαλγία, στη συνέχεια, μια πιθανότητα είναι ότι έχετε πάρει σε νικοτίνη πάρα πολύ. Αν συμβεί αυτό, απλά χαλαρώστε, καταγράψτε σας E-τσιγάρο και πίνετε άφθονο νερό. Στη συνέχεια, την επόμενη φορά που είστε έτοιμοι να vape, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε χαμηλότερη νικοτίνη δύναμη e-υγρό, ή αλλιώς, δεν vape αρκετά τόσο πολύ.

Όταν προσπαθείτε να σταματήσετε το κάπνισμα, δεν είναι ακριβώς δύσκολο για σας, αλλά και για το σώμα σας.

Αυτό είναι ένας άλλος λόγος μπορεί να βιώσετε πονοκεφάλους. Όταν σταματήσετε το κάπνισμα, αλλαγή σας εγκεφάλου οξυγόνο και τα επίπεδα χημικής ουσίας. Μερικά από τα πιθανά αποτελέσματα είναι προσωρινή ύπνου διαταραχή, αυξημένη καφεΐνη επίπεδα και αλλαγές στη διατροφή σας. Όλα αυτά οδηγούν σε πονοκεφάλους, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αισθάνεστε καλύτερα μετά από λίγες ημέρες.

Πληγή / ξηρό λαιμό ή τη μύτη

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να σχετίζεται με προπυλενογλυκόλη (PG). PG είναι υγραντική, σημαίνει ότι απορροφά την υγρασία, και ως εκ τούτου, μπορεί να αφήσει σας λαιμό, ξηρό ή πληγή. Συνήθως, αυτή η παρενέργεια υποχωρεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, κυρίως επειδή το λαιμό σας προσαρμογή από συνήθη καπνό σας των ατμών. Εάν έχετε αυτό το πρόβλημα, στη συνέχεια, προσπαθήστε να πίνετε πολύ νερό, και αν γίνεται πολύ οδυνηρή, μπορείτε να επισκεφθείτε το γιατρό σας αμέσως.

Μυϊκούς πόνους

PG μετατρέπεται σε γαλακτικό οξύ στο σώμα σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει μυϊκούς πόνους. Πάντα να πίνετε άφθονο νερό για να απαλλαγούμε από την περίσσεια γαλακτικού οξέος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG

Σμήγματος

Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα τη διακοπή του καπνίσματος-το σώμα σας αρχίζει να αποτοξινώσει ίδια, έτσι υπάρχουν πολλές τοξίνες να βγει έξω, και οι πόροι στο πρόσωπό σας είναι μια πολύ καλή διέξοδο για τους. Έτσι είναι πραγματικά παγιδευμένα τοξίνες που απελευθερώνονται, που προκαλεί την ακμή και τα σημεία.

Βήχας με πίσσα

Αυτό είναι ένα άλλο κοινό πρόβλημα όταν κλείνετε την τυπική τσιγάρα καπνού. Η εξήγηση για αυτό είναι εξαιρετικά απλή-τους πνεύμονές σας είναι τελικά σε θέση να ξεκινήσετε τον καθαρισμό τους!

Λόξυγκας

Εάν συνεχίσετε να λαμβάνετε το λόξυγγας, θα μπορούσε να είναι επειδή υπάρχει πάρα πολύ νικοτίνη που εισέρχονται στο σώμα σας. Επιπλέον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε σας δεν καταπίνουμε τα κάθε σταγόνες υγρού e-τσιγάρων από σας κασέτα! Αν το ε-υγρό εισέρχεται συχνά το στόμα σας, τότε θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση του και να αγοράσουν ένα νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο αμέσως!

Αιμορραγώντας γόμμες

Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα όταν προσπαθούν να σταματήσουν το κάπνισμα? Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι αναφέρουν, αιμορραγώντας γόμμες, όταν βουρτσίζετε τα δόντια τους, και αυτό είναι αρκετά ένα κοινό σύμπτωμα της απόσυρσης. Μια δυνατότητα θα ήταν ότι οι καπνιστές ανάπτυξη παχύτερο ούλα για την προστασία από τον καπνό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό, δεδομένου ότι αυτό θα πρέπει να θεραπεύσει επάνω μετά από μια εβδομάδα ή έτσι. Αν και, αν συνεχιστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε παρακαλούμε να επισκεφθείτε το γιατρό σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG

Οφέλη του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Οφέλη για την υγεία της μετάβασης από την τυπική τσιγάρα καπνού σε ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι υποκειμενική. Τα οφέλη είναι πολύ παρόμοια με άτομα που έχουν κόψει το κάπνισμα τσιγάρων καπνού εξ ολοκλήρου. Εδώ είναι μερικά οφέλη γενική υγεία που βρήκα Καταχωρήθηκε στο e-τσιγάρο φόρουμ και ιστοσελίδες σε ολόκληρο το Διαδίκτυο.Αυτό είναι μια μικρή λίστα από κοινού τα πλεονεκτήματα της χρήσης του E-τσιγάρο:

  • Νύχια / συμβουλές στροφή από κιτρινωπό να καταργήσετε.
  • Τα δόντια σας γίνουν πιο λευκά.
  • Ούλα σας επιστρέψει τους φυσικό σκούρο ροζ χρώμα αντί του γκρι.
  • Διαθέσεις σας γίνει πιο ισορροπημένη.
  • Αναπνοή είναι ευκολότερη και αντοχή είναι υψηλότερη κατά τη διάρκεια άσκησης.
  • Τρόφιμα γούστα και μυρίζει καλύτερα.
  • Αυξάνει σας σεξουαλική ικανότητα.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο REDCIG