Κριτικές συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

» » Κριτικές συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Τι είναι ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες; Ποια είναι τα οφέλη των πρωτεϊνών ορού γάλακτος;

Κριτικές συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτοςΓάλα αποτελείται από δύο πρωτεΐνες, την καζεΐνη και ορού γάλακτος. Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες μπορεί να διαχωριστεί από την καζεΐνη του γάλακτος ή να σχηματίζεται ως υποπροϊόν της τυροκομίας.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος θεωρείται μια πλήρη πρωτεΐνη και περιέχει όλα 9 απαραίτητα αμινοξέα και είναι χαμηλά σε περιεκτικότητα σε λακτόζη.

Παρόντος άρθρου πληροφορίες ειδήσεις σήμερα ιατρικό περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση της πρωτεΐνης ορού γάλακτος, η χρήση στην οικοδόμηση του μυός, καθώς και τα πιθανά οφέλη για την υγεία. Το άρθρο εξηγεί επίσης μερικές από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με την πρωτείνη.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα κλινική και ερευνητική Medicine1 διαπίστωσε ότι η πρωτείνη βοηθά στη μείωση της απώλειας βάρους στους HIV-θετικούς ασθενείς.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Σύνθεση και μορφές πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Σύνθεση: Πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένα μείγμα από τα ακόλουθα:

Milkshake πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

 • Βήτα-lactoglobulin
 • Alpha γαλακτοαλβουμίνη
 • Λευκωματίνη βοοειδών ορών
 • Immunoglobins

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι πρωτείνη: συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC), πρωτείνη ορού (WPI) και υδρόλυμα πρωτεϊνών ορού γάλακτος (WPH):

 • Συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος-WPC περιέχει χαμηλά επίπεδα λίπους και το χαμηλό επίπεδο των υδατανθράκων (λακτόζη).Το ποσοστό της πρωτεΐνης στα WPC εξαρτάται από το πόσο πυκνό είναι. Χαμηλότερο τέλος συμπυκνώματα τείνουν να έχουν 30% πρωτεΐνη και ανώτερης κατηγορίας, έως και 90%.
 • Πρωτείνη ορού-WPIs υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία για να αφαιρέσετε όλα τα λιπαρά και λακτόζη. WPI είναι συνήθως τουλάχιστον 90% πρωτεΐνη.
 • Υδρόλυμα πρωτεϊνών ορού γάλακτος-WPH θεωρείται ως "predigested" μορφή πρωτείνη, όπως έχει ήδη υποβληθεί σε μερική υδρόλυση – μια διαδικασία που απαιτείται για το σώμα να απορροφήσει την πρωτεΐνη.
 • WPH δεν απαιτεί τόσο πέψη και οι άλλες δύο μορφές της πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επιπλέον, είναι συχνά χρησιμοποιείται στην ιατρική πρωτεΐνη συμπληρώματα και φόρμουλες βρέφος, λόγω του ότι έχει βελτιωθεί πεπτικότητα και μειωμένη δυνατότητα αλλεργιογόνο.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Μυς κτίριο με πρωτείνη

Συμπληρωμάτων πρωτεϊνών ορού γάλακτος μαζί με την άσκηση αντοχής μπορεί να βοηθήσει τη βελτίωση της πρωτεϊνικής σύνθεσης μυών και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του άπαχου ιστού μάζα.

Μια μελέτη που δημοσιεύεται στο International Journal of Nutrition αθλητισμό και άσκηση μεταβολισμό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “ συμπληρώματα πρωτεϊνών ορού γάλακτος κατά τη διάρκεια της κατάρτισης αντίστασης προσφέρει κάποιο όφελος σε σύγκριση με την κατάρτιση αντίστασης μόνο. ” επιπλέον, “ αρσενικά που συμπληρώθηκαν με πρωτείνη είχε μια μεγαλύτερη σχετικό κέρδος στην άπαχου ιστού της Μασαχουσέτης ”

Πολύ καλύτερα κέρδη στη δύναμη που συνδέονται με απομόνωση συμπλήρωση ορού γάλακτος σε σύγκριση με την καζεΐνη.

Αυτό αποδείχθηκε σε μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Nutrition αθλητισμό και άσκηση μεταβολισμό, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην “ δύο ομάδες συμφωνημένα, αντίσταση εκπαιδευμένοι άνδρες ορού γάλακτος Απομονώστε παρεχόμενων σημαντικά μεγαλύτερη κέρδη στη δύναμη, άλιπης μάζας σώματος, και μια μείωση λίπους mass3 σε σύγκριση με τη συμπλήρωση με καζεΐνη κατά τη διάρκεια μια έντονη πρόγραμμα κατάρτισης αντίστασης 10-εβδομάδων. ”

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Οφέλη για την υγεία της πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Υπάρχουν πολλά οφέλη που συνδέονται με την κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος, και οι ερευνητές βρίσκουν συνεχώς νέες πιθανές θεραπευτικές ιδιότητες.

Τα πιθανά πλεονεκτήματα από την κατανάλωση πρωτεϊνών ορού γάλακτος που περιλαμβάνουν:

 • Απώλεια βάρους-σύμφωνα με μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο διατροφή & μεταβολισμού, άνθρωποι που πήραν ένα κλάσμα εξειδικευμένες ορού γάλακτος (Prolibra ™, υψηλή περιεκτικότητα σε λευκίνη, βιοενεργών πεπτιδίων και γάλα ασβέστιο) «χάσει σημαντικά περισσότερο σωματικό λίπος και έδειξε μια μεγαλύτερη διατήρηση της μυϊκής σε σύγκριση με άτομα που καταναλώνουν το ποτό του ελέγχου.»4
 • Αντικαρκινικές ιδιότητες – Promising αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Αντικαρκινικής Έρευνας για τη χρήση του συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC) και τη διαφοροποίηση της γλουταθειόνης, στην treatment.5 του καρκίνου
 • Υψηλή χοληστερόλη-σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The British Journal of Nutrition, «υπήρξε σημαντική μείωση της ολικής χοληστερόλης και της LDL χοληστερόλης στην εβδομάδα 12 στον όμιλο ορού γάλακτος σε σύγκριση με το καζεΐνης (ομάδα)».6
 • Άσθμα – πρωτείνη θα μπορούσε να βελτιώσει την άνοση απάντηση στα παιδιά με άσθμα. Μία μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Science τροφίμων και διατροφής, βρήκε ότι τα παιδιά με άσθμα που συμπληρώθηκαν με ορού γάλακτος για ένα μήνα είχε μια βελτιωμένη cytokine response.7
 • Μείωση της αρτηριακής πίεσης και μείωση του κινδύνου της καρδιαγγειακής νόσου – έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα International γαλακτοκομικά διαπίστωσε ότι ποτά που συμπληρώθηκαν με πρωτείνη σημαντικά μειωμένη αρτηριακή πίεση σε ασθενείς με υπέρταση, του κινδύνου εκδήλωσης καρδιακής νόσου ή εγκεφαλικού επεισοδίου ήταν επίσης χαμηλότερη.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Παρενέργειες πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Μερικοί άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στο γάλα μπορεί να είναι ειδικά αλλεργικοί σε ορού γάλακτος. Σε μέτριες δόσεις πρωτεΐνη ορού γάλακτος δεν προκαλεί γενικά τυχόν ανεπιθύμητων συμβάντων.

Ωστόσο, καταναλώνουν σοβαρά υψηλές δόσεις μπορεί να προκαλέσει:

 • Πόνους στο στομάχι
 • Κράμπες
 • Μειωμένη όρεξη
 • Ναυτία
 • Πονοκέφαλο
 • Κόπωση
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Πώς παράγεται η πρωτεΐνη ορού γάλακτος;

Όταν το γάλα είναι απομείνει και πήζει, τελικά μετατρέπεται σε διάλυμα 5% της λακτόζης στο νερό, φορτωμένο με μέταλλα.

Αυτό έχουν απομείνει υποπροϊόν, αποκαλούμενο ορού γάλακτος, που κάνει το 20% της πρωτεΐνης στο γάλα, το υπόλοιπο 80% ονομάζεται καζεΐνη (το τυρόπηγμα σε τυρί cottage).

Το υγρό ορό γάλακτος διαχωρίζεται από την καζεΐνη και έστειλε μέσα από τα φίλτρα για να καταργήσετε όλα τα συστατικά του μη-ορού γάλακτος. Στη συνέχεια καθαρίζεται σε μια διαδικασία αποκαλούμενη “ ανταλλαγής ιόντων ”.

Το τελικό βήμα είναι να αφαιρεθεί το νερό από τον ορό γάλακτος από μετατρέποντάς την σε μια σκόνη σε έναν πύργο της ξήρανσης.

Η πρωτεϊνική σκόνη είναι έτοιμο για να συσκευάζονται και να αναλωθούν.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος