συμπληρώματα του σωματικού βάρους για άνδρες

» » συμπληρώματα του σωματικού βάρους για άνδρες

συμπληρώματα του σωματικού βάρους για άνδρεςΠώς βάρος κέρδους συμπληρώματα βοηθούν στην απόκτηση βάρους; Τι είναι που αποτελείται από του; Ποια προϊόντα να επιλέξετε; Αν υπάρχουν όλα αυτά τα ερωτήματα στο μυαλό σας, τότε διαβάστε αυτό το άρθρο να ενημερωθεί σχετικά με αυτά.

Υπάρχουν δύο λόγοι πίσω από τη λήψη βάρους αποκτήσουν συμπληρώματα, δηλαδή, να αυξήσουν το βάρος μυών και να αποκτήσει σώμα μάζας.

Άνδρες που εμπλέκονται εκτενώς στο σώμα οικοδομικές δραστηριότητες λαμβάνουν συμπληρώματα για την απόκτηση της μυϊκής μάζας, ενώ άπαχο και λεπτό λιποβαρή άνδρες λαμβάνουν ως επί το πλείστον τους με σκοπό την ενίσχυση του σώματος τους μάζα.

Μια τέτοια αύξηση του σωματικού βάρους συμπληρώματα έρχονται σε μορφή υγρού, σκόνης, χάπια και κάψουλες. Σκόνες είναι συνήθως συνιστάται από εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας, όπως είναι άνευ συνθετικές ορμόνες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπληρώματα κέρδος βάρους

Αύξηση του σωματικού βάρους, συμπληρώματα Κριτικές

συμπληρώματα του σωματικού βάρους για άνδρεςΗ σύνθεση του σωματικού βάρους, συμπληρώματα ποικίλλουν. Χάπια και κάψουλες συνήθως περιέχει την τεστοστερόνη και δεν είναι ασφαλή για κατανάλωση. Λήψη τεστοστερόνης πλούσια bodybuilding συμπληρώματα αιτίες ξέσπασμα της ακμής, τα σπυράκια και διαταραχές της υγείας, όπως, η διεύρυνση του προστάτη και τον καρκίνο του προστάτη σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ορισμένα προϊόντα εμπλουτίζονται με σάκχαρα, για την αύξηση της πρόσληψης θερμίδων και για ταχεία αύξηση στο σώμα μάζας. Μια τέτοια συμπληρώματα συνήθως χορηγείται από γιατρούς να λιποβαρή άτομα.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πιο συχνά παρατηρείται ως ξαφνική αύξηση στο επίπεδο του σακχάρου στο αίμα και πολλές μορφές καρδιακές επιπλοκές. Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι τα χάπια του σωματικού βάρους είναι δεν είναι καθόλου ασφαλή για τους άνδρες.

Σκόνες του σωματικού βάρους και ποτά προτιμώνται πέρα από χάπια. Έχουν ένα ανάλογο μίγμα των πρωτεϊνών, των αμινοξέων, των υδατανθράκων και των λιπών. Πρωτεΐνες και τα αμινοξέα είναι τα κύρια στοιχεία που βοηθούν στην ανάπτυξη των μυών και την επισκευή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπληρώματα κέρδος βάρους

Σε πρωτεΐνες σκόνες αιτία ραγδαία αύξηση σε μυϊκή μάζα με έναν υγιή τρόπο. Προεμμηνοπαυσιακές ακόμη και σκόνες που περιέχουν ορού γάλακτος, σόγια, πρωτεΐνη αυγού και βιταμίνες είναι επίσης ασφαλή. Ομοίως, υδατάνθρακες παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια στο σώμα, ενώ οι λιπαρές ουσίες προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους.

Συμπληρώματα που περιέχουν γ - αμινοβουτυρικού οξέος (GABA) και L-γλουταμίνη προτείνονται για τους άνδρες για να αποκτήσουν το σώμα μάζας γρήγορα. GABA διεγείρει την έκκριση της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (hGH). Δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) καταναλώνεται πιο συχνά από τους οικοδόμους σωμάτων δεδομένου ότι διεγείρει ανδρογόνο ορμόνες, οι οποίες προκαλούν περαιτέρω αύξηση του σωματικού και υγιής μυική μάζα.

Μια άλλη κοινή ουσία στα συμπληρώματα σωματικού βάρους για τους άνδρες είναι κρεατίνη. Είναι ένα από τα πιο ουσιώδη στοιχεία για την απόκτηση της μυϊκής μάζας. Ένα μοναδικό μείγμα παρέχεται σε πολλά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να μάθετε από τη σύνθεση των συστατικών, τυπώνεται στη συσκευασία.

Τα αποτελέσματα της συμπληρώματα κέρδος βάρους εξαρτώνται από σας απαίτηση και την προσαρμοστικότητα του σώματός σας να τους. Από τις αναθεωρήσεις, διαπιστώνουμε ότι τα ακόλουθα προϊόντα να είναι πιο προτιμάται από τους καταναλωτές.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπληρώματα κέρδος βάρους

Πρωτεϊνών με βάση

 • Καλύτερο Isopure της φύσης πρωτεΐνη ορού γάλακτος συναντήθηκε-Rx
 • Sportpharma ακριβώς-ορού γάλακτος
 • Βέλτιστη διατροφή σοβαρές μαζικές βάρος κέρδος σε σκόνη
 • Γένεση σούπερ βάρος κέρδος συμπλήρωμα διατροφής
 • Χρυσό πρότυπο 100% ορού γάλακτος
 • AST μυών XGF σοκολάτα
 • Vitol ρωσική αρκούδα 5000 Gainer βάρος

DHEA με βάση

 • Απόλυτη διατροφή βάρος DHEA
 • NutraBio DHEA σκόνη
 • Ντάγκλας εργαστήρια DHEA υπογλώσσια σκόνη

Κρεατίνη με βάση

 • AST μικρομετροποιημένα κρεατίνη
 • Τώρα τρόφιμα κρεατίνης μονοϋδρική Pure σκόνη
 • Myoswell φόρμουλες κρεατίνης
 • BSN CellMas κρεατίνης σκόνη
 • Καλύτερο κρεατίνη της φύσης
 • Βέλτιστη Micronized κρεατίνης σκόνη
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπληρώματα κέρδος βάρους
συμπληρώματα του σωματικού βάρους για άνδρεςΜπορείτε επίσης να ετοιμάσετε συμπληρώματα σωματικού βάρους στο σπίτι. Περιλαμβάνει σύνθετους υδατάνθρακες και φυσικές πηγές του λίπους στη διατροφή σας. Προετοιμασία πρωτεΐνη ταρακουνάει με γάλα, αυγό και τα προϊόντα σόγιας.

Επίσης μπορείτε να αλέσετε κάσιους, αμύγδαλα και φιστίκια με γάλα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ένα υγιές ποτό. Όπως όλα τα τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες (όσπρια και άπαχο κρέας) και φρούτα, μήλα, μπανάνα, φράουλες πρέπει να συμπεριληφθεί στη θεραπευτική αγωγή σας διατροφής.

Σας πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη λήψη κάθε είδους συμπλήρωμα. Ο γιατρός σας θα διαγνώσει την υγεία σας και σας προτείνουμε το σωστό προϊόν. Συζητήστε με το γιατρό σας εάν έχετε ένα ιστορικό της κάθε διαταραχή της υγείας.

Αποφύγετε τη λήψη ορμονικών συμπληρώματα, δεδομένου ότι δεν είναι ασφαλείς καθόλου. Διαβάστε τις οδηγίες που παρέχονται στο εγχειρίδιο πριν από τον καθορισμό της δοσολογίας για τον εαυτό σας. Το πιο σημαντικό, πρέπει να ασκήσει για τουλάχιστον μισή ώρα καθημερινά για να πάρει θετικά αποτελέσματα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπληρώματα κέρδος βάρους