φαιντερμίνη εμπειρία πελατών

» » φαιντερμίνη εμπειρία πελατών

φαιντερμίνη εμπειρία πελατών1: ο σύζυγός μου κι εγώ παντρευτήκαμε πολύ μικρά και είχαμε πέντε παιδιά πριν είχαμε κάνει.

Όπως τα παιδιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν, συνειδητοποίησα ότι δεν μου άρεσε αυτό τις εγκυμοσύνες είχα κάνει στο σώμα μου, και ήταν πολύ απασχολημένος για να περνούν πολύ χρόνο άσκησης.

Ο γιατρός μου που καθορίζονται με φαιντερμίνη πριν από τρεις εβδομάδες και έχω χάσει κάποιο βάρος, αλλά είναι δύσκολο, το στόμα μου ήταν τόσο ξηρό ότι είχα να φέρει ένα μπουκάλι νερό γύρω μαζί μου όλη την ώρα.

Laura

2: φαιντερμίνη είναι ένα θαυματουργό φάρμακο! Μου πήρε για δώδεκα εβδομάδες και έχω χάσει 25 κιλά. Όχι μόνο έκανε να θέλω να τρώνε λιγότερο, αλλά επίσης αυξήθηκε κατά ενέργεια για την άσκηση.

Αυτό έκανε να θέλω να πάω βόλτα ποδήλατό μου κάθε μέρα.

Μιχαήλ

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

3: είμαι 29 ετών και 5'7, και συνειδητοποίησα πριν από λίγους μήνες ότι είχα ένα πρόβλημα με το βάρος μου. Πήγα στο γραφείο του γιατρού για μια φυσική και συγκλονίστηκε όταν αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει το βάρος μου: 279 lbs.

Πήρα μια συνταγή φαιντερμίνη σύντομα μετά και βοήθησε να ξεπεραστούν μου πόθους τροφίμων, και κατέστησε πιο εύκολο για μένα να χάσετε βάρος και μου έδωσε περισσότερη ενέργεια για να ασκήσουν.

Έχω χάσει 21 κιλά μέχρι τώρα και αυτό φαίνεται καλό!

Σιλβέστερ

4: προσπάθησα λήψη φαιντερμίνη για περίπου ένα χρόνο πριν, αλλά είχα μια σειρά από προσωπικές κρίσεις που κατέστησε πραγματικά δύσκολο να βγούμε από το σπίτι και την άσκηση.

Ξεκίνησε καλά, αλλά μέχρι το τέλος πίσω απέκτησα το βάρος που έχασα. Σκέφτομαι μήπως πρέπει να το δοκιμάσετε πάλι.

Αν δοκιμάσω ξανά να χρησιμοποιήσετε Adipex, είναι σημαντικό να θυμάστε όταν βλέπετε Adipex vs φαιντερμίνη σε σχόλια ότι πρόκειται για το ίδιο φάρμακο. Αν θέλετε να φροντίστε να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μια λύση από μόνη της.

Larry

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

5: φαιντερμίνη λειτουργεί, αν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Έχασα 12 κιλά το πρώτο δίμηνο που μου έπαιρνε αυτό, αλλά θα έπρεπε να σταματήσει, διότι τα πράγματα άρχισαν να πάρει πολύ άσχημα.

Ότι θα είναι ναυτία όλη την ημέρα και στη συνέχεια να πάει στην τουαλέτα και να καθίσει εκεί με κακή δυσκοιλιότητα. Έχω χάσει κάποιο βάρος, αλλά απλά δεν αξίζει τον κόπο. Θα ήθελα να δοκιμάσετε μια εναλλακτική λύση.

Stacy

6: είμαι μια ανύπαντρη μητέρα. Έχω να τρέχει γύρω από πολύ στην πόλη και πρόσφατα ήμουν στο σταθμό του μετρό και την κυλιόμενη σκάλα ήταν σπασμένα, και θα έπρεπε να σταματήσει πολλές φορές στο δρόμο.

Άνθρωποι κοίταζαν μου και αποφάσισα ότι ήθελα να δω αν υπήρχε κάτι θα μπορούσα να κάνω για να χάσουν βάρος. Ο γιατρός μου πρότεινε φαιντερμίνη.

Δεν γυμνάζομαι πολύ παίρνοντας αυτό αλλά εγώ κατάφερα να χάσουν £ 20, επειδή ήμουν πόθο τροφίμων τόσο πολύ, αλλά απέκτησα 10lbs πίσω αμέσως μετά.

Σύλβια

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

7: βρήκα ένα γιατρό που μου έδωσε φαιντερμίνη επειδή ήθελα να χάσω λίγο βάρος, ακόμα κι αν δεν πραγματικά εργασία που πολύ. Έχω χάσει 19 κιλά τους τρεις μήνες, θα έπαιρνε αυτό αλλά να κερδίσει πίσω μετά. Υποθέτω ότι δεν υπάρχουν απλές λύσεις.

Jason

8: πήρα φαιντερμίνη για δύο μήνες με τη μορφή κάψουλας 37.5mg. Ο γιατρός μου είπε να μείνω σε αυτό για μερικές περισσότερες εβδομάδες αλλά δεν μου άρεσε τις δυσκολίες που είχα στον ύπνο.

Είπε ότι θα μπορούσα να δοκιμάσω την μετάβαση από την εκτεταμένη ελευθέρωση σε άμεση απελευθέρωση, αλλά έκανα αυτό για μερικές εβδομάδες και διαπίστωσε ότι μου πόθους για ανθυγιεινών τροφίμων επέστρεψε αργά μέσα στην ημέρα. Αυτό δεν είναι για όλους.

Molly

9: πήρα φαιντερμίνη 37.5mg άμεση απελευθέρωση και έχασα 31 λίβρες περισσότερο από 3 μήνες (δούλευα καθημερινά επίσης και μόνο που εργάζονται με μερική απασχόληση).

Βοήθησε να χάσω βάρος, αλλά να το κρατήσετε μακριά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Εγώ να δείτε μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω για να δούμε αν υπάρχει κάτι που να έχει λιγότερες παρενέργειες και ότι μπορεί να συνεχίσετε να παίρνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Gary

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

10: λένε ότι εάν μπορείτε να πάρετε φαιντερμίνη και ασκηθείτε σας θα χάσουν περισσότερο βάρος από ό, τι αν δεν το παίρνετε. Αποφάσισα να πάρετε μια συνταγή, γιατί είχα χάσει κάποιο βάρος (κάτω από 310 285) αλλά είχα χτυπήσει έναν τοίχο και να είμαι απασχολημένος.

Κατέληξα να ρίψη σε 267 λίβρες κατά τη διάρκεια των τριών μηνών που πήρα. Το ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι είναι ένα διεγερτικό έτσι εάν θα χωρίσετε τη δόση (όπως έκανα) αυτό μπορεί να σας κρατήσει το βράδυ.

Σίδνεϊ

11: μου πήρε για το πλήρες τριών μηνών αλλά μέχρι το τέλος ένιωσα σαν ότι δεν είχε κάνει τίποτα για μένα πια. Έχω χάσει 14lbs κατά τις πρώτες έξι εβδομάδες, αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι εβδομάδες, έχω χάσει μόνο 4 λίβρα ίσως έχτισα επάνω μια ανοχή σε αυτό πάρα πολύ γρήγορα.

Claire

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

12: τι παίρνετε από φαιντερμίνη εξαρτάται από το τι να βάλετε σε-όσον αφορά τη δίαιτα, άσκηση, κλπ. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν νομίζοντας ότι τις προειδοποιήσεις ότι θα πρέπει να αλλάξουν τις συνήθειές τους τίθενται εκεί ώστε να μην πάρει εναχθεί οι ιθύνοντες των ναρκωτικών, αλλά είναι η αλήθεια.

Πήρα και εργάστηκε σκληρά κάθε μέρα και έχασα 31lb πάνω από τρεις μήνες. Δεν είναι κακό σε όλα. Εάν σκέφτεστε για να πάρει αυτό να θυμάστε ότι παίρνετε τι έχουν τεθεί σε αυτήν.

Λουκά

13: είναι πραγματικά δύσκολο να πάρετε φαιντερμίνη για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τι αρχίζει να συμβαίνει σε σας. Θα έπρεπε να σταματήσει μετά από ένα μήνα, ακόμα κι αν είχα χάσει μερικά κιλά.

Ξεκίνησα έχοντας ναυτία, διάρροια, και πήρε υπερκινητικά και πραγματικά ευερέθιστου μέχρι το σημείο όπου ξεκίνησαν μου προκαλεί προβλήματα στην εργασία. Αποφάσισα ότι έπρεπε να βρείτε έναν άλλο τρόπο για να χάσουν βάρος.

Ιωσήφ

14: πήρα φαιντερμίνη για δύο μήνες και έχασα 20 κιλά με κάποιο ελαφρύ περπάτημα. Εγώ δεν ήταν άσκηση πριν, αλλά μόλις άρχισε να παίρνει αυτό που έκανα ένα σημείο να περπατήσει τουλάχιστον ένα μίλι για την ημέρα, και πραγματικά βοήθησε. Αυτό είναι ένα καλό φάρμακο.

Τζένη

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

15: πήρα Fen-Phen κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, αλλά δεν είχα πει ο γιατρός μου ότι επειδή ήθελα να λάβει φαιντερμίνη επίσης. Ήταν ανεύθυνο, αλλά δέχτηκα τον κίνδυνο.

Άρχισα ρίγος όλη την ώρα και εμετό και αποφάσισα απλά δεν ήθελα να προκαλούμε τη μοίρα με την υγεία μου πια. Εγώ πρόκειται να δοκιμάσετε ένα από τα εναλλακτικά φυσικά προϊόντα. Ελπίζω ότι ένα από αυτά λειτουργεί.

Pete

16: ο γιατρός μου μου έδωσε συνταγή φαιντερμίνη 37.5mg και το φαρμακείο μου έδωσε φαιντερμίνη.

Πήρα τον τύπο στιγμιαία απελευθέρωση μετά το πρωινό. Ελειτούργησε όπως διαφημίζεται και να χάσει 26 κιλά κατά τη διάρκεια των τριών μηνών που πήρα.

Lewis

17: ένα πρόβλημα που κανείς σκέφτεται με φάρμακα όπως αυτό είναι το πώς θα επηρεάσουν σας όταν εργάζεστε.

Έχανα τον ύπνο κατά τη λήψη φαιντερμίνη και αυτό σήμαινε ότι πολλές μέρες ξύπνησα ακριβώς πάρα πολύ κουρασμένος για να πάει για το σκούντημα πρωινού μου. Έχω χάσει 14lbs σε 2 μήνες, αλλά με μειωμένη άσκηση. Δεν μου άρεσε αυτό διότι εγώ was getting έξω από το σπίτι για λιγότερο.

Kate

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

18: είμαι ένας άπληστος ορειβάτη, έτσι παίρνω άσκηση με αυτόν τον τρόπο. Θα ήθελα να εξετάσουμε καλύτερα, έτσι ώστε είναι γιατί πήρα φαιντερμίνη.

Δούλεψε καλά, έχω χάσει 31 λίβρες σε 3 μήνες και είμαι στην καλύτερη μορφή της ζωής μου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κατέστησε πραγματικά ξηρό στόμα μου, αλλά εγώ απλά έφεραν μαζί τους νερό μαζί μου.

ΚΡΙΣΤΗ

19: προσπάθησα φαιντερμίνη μια φορά πριν και έχασα πολύ βάρος κατά τη διάρκεια που έπαιρνα αυτό, αλλά απέκτησα αυτό πίσω στη συνέχεια.

Μου πήρε μια άλλη συνταγή και να έχουν εργαστεί από τότε και έχω χάσει κάποιο βάρος, αλλά φαίνεται σαν να σας μόλις δημιουργήσει μια ανοχή σε αυτό πάρα πολύ γρήγορα.

Ben

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 από επίσημη ιστοσελίδα

φαιντερμίνη εμπειρία πελατών