електронна цигара преглед

» » електронна цигара преглед

Нови за електронните цигари и не съм сигурен откъде да започнете? Или може би, не сте нова на електронната цигара, но просто не е щастлив с първоначалния си избор на марка и модел? Прегледи на електронни цигари е ускорил основните производители и най-продаваните продукти за преглед за вас!

Какво представлява електронна цигара? Електронната цигара е революционна нова алтернатива на тютюнопушенето. Електронните цигари изглежда, се чувстват и вкус като редовни цигари, но вместо да гори тютюн и всички вредни цигара токсини, когато пушите електронна цигара вдишваш топли и успокояващи никотин базирани водна пара, която е свободна от канцерогени и катран, които са често срещани в цигарите.

Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG

електронна цигара преглед

Ние абсолютно го обичам, когато има нова електронна цигара марка да прегледате, и това е още по-специално, когато това е наистина добра, като RedCig. RedCig електронна цигара изхвърча от вратата това миналия месец и го удари на почти всички марки. Ако името ви звучи познато, може да сте видели марка, продава в няколко традиционни магазин фронтове преди пълна онлайн.

Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG

Електронна цигара преглед

RedCig на електронната цигара се прави с най-модерната технология днес, което го прави д пушенето Динамо. Това е собственически Литиево-полимерните батерии са най-дългата продължителност на пазара и направени да предостави максимално изпаряване обем. Заменяеми вкусова патрони са направени с тяхната изключителна VaporMax технология, която осигурява и почистване на равенство и, отново, максимално изпаряване. Силиконови върха на техните е-цигара е проектиран специално, за да се предотврати изтичане и да симулират и автентични цигара се чувстват.

RedCig има 3 нива на електронна цигара стартови комплекти, с най-популярните е стъпало към премия RedCig защото това е убиец характеристики и стойност за цената. Включени с премия стартов пакет са:

 • 1 RedCig електронна цигара батерия Литий Йон дълго (допълнителен капацитет-избор на цвят автоматичен или ръчен превключвател
 • 1 RedCig електронна цигара батерия Литий Йон кратко (Standard капацитет – избор на цвят автоматичен или ръчен превключвател
 • 1 Портативно зарядно
 • 1 USB зарядно устройство (ви позволява да зареждате от всеки компютър USB порт)
 • 5 Никотинови пълнители – равно 5 опаковки на цигари (по ваш избор на вкус и сила).
 • 1 Наръчника на потребителя
Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG

Опции за вкус на REDCIG електронна цигара

Когато избирам си Starter Kit, вие ще получите да избират от много RedCig вкус касета от вкус и никотин холдинга.

 • Flavors включва: класически тютюн, готино ментол, много ванилия, череша Краш, създаване на кафе, мента партия.
 • Има 4 никотина силни страни да избирате: 0 MG (№ никотин), 6 MG (Ultra светлина), 12 MG (светлина), 18 мг (пълен ароматизирани).

Касети дойде пакети в хубава кутия, която държи 15 патрони и можете да очаквате всеки патрон на равно за еквивалент на пакет цигари.

Опции на батерията

Възможностите за избор не свършва дотук, обаче. При избора на батерията си, получавате да изберете цвят, размер и функция.

 • Можете да избирате от 3 цветове на батерии: бяла, черна и неръждаема стомана. Неръждаема стомана Е-цигари са горещи!
 • И след това изберете размера на батерията. Това е компромис между колко големи искате електронната цигара да бъде и колко дълго искате вашата батерия за последно и, следователно повече бутер, вие ще получите от всяка от тях. Очевидно по-голяма батерия = по-дълготрайни. И така, Вашият избор са: стандартен (110 мм), мини (100 мм) и дълги (118 мм).
 • И накрая искате ли автоматично или ръчно експлоатация на батерията? Автоматични функции, подобни на конвенционалните цигари, че тя ще преминат когато дръпване на него. Ръчна батерия изисква, че натиснете малък бутон, за да получите пари. Съвет: операция на Ръководството използва повече енергия на батерията.
Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG

RedCig предоставя гаранция програма за електронни цигари продукти, което е още една причина, че ние сме впечатлени и има 30 дни парите обратно гаранция. Обемът им пара е много добър и много бързо печелят много нови клиенти. На даден при пускането заедно Starter Kit избор са фантастични и ценообразуването на техните стартови комплекти са изключително конкурентни.

RedCig също имат доставка до дома програма за патрона пълнене на чашите, която е изцяло по желание, но си струва това и да погледнете когато за нещо. Тя може да спести много повече пари в дългосрочен план върху това, което вече сте спестяване от преминаването на електронната цигара. Не е задължително обаче и нищо че вие сте автоматично включени в. Не трикове.

Всички негативи? не наистина. Те са нови, така че все още има някои опитно поле за покриване. Някои тежки е-цигара пушачите бих искал да видя по-висока якост Никотинови пълнители и може би a малко повече вкус от тях. Освен че, нищо. Тези момчета наистина са го прикован на портата и ние мислим, че те са един, че ще внесено "top dog" съвсем скоро.

Така че държите да вземете RedCig електронна цигара и ние не те обвинявам. Ние сте също хвана 10 % отстъпка за нашите читатели. Никакви кодове да копирате и поставяте – тя е включена в някоя RedCig връзка, върху които щракнете в този сайт и отстъпката ще бъдат отразявани във вашата пазарска кошница, когато извличате в RedCig. Всичко, което искаме е, че идват обратно тук след си Вземи своя стартов пакет и нека знаят как това се случва!

Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG