електронна цигара странични ефекти

» » електронна цигара странични ефекти

Ако сте пушач, тогава може да бъде загрижен за възможността за странични ефекти от електронните цигари. Аз съм сигурен, че вече сте добре запознати с опасностите от тютюнопушенето, и че вие трябва да пушат по-малко или, за предпочитане, да се откажат цигарите напълно. Въпреки това може да бъде предпазлив за алтернативите на тютюнопушенето, които са всички доста последните допълнения към пазара.

Това може да включва, като малко сигурни за електронни цигари. Са наистина като невероятни продукт, както се твърди? Какво може да бъде ефекти върху вашето здраве? Последното нещо, което ще искате да направите е да преминат си цигара тютюн към други алтернативи, докато не сте сигурни дали те са безопасни достатъчно или.

Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG

електронна цигара странични ефекти

Когато първо започнете с помощта на електронна цигара, можете да наблюдавате няколко необичайни странични ефекти. Въпреки това тези странични ефекти са най-често симптомите на абстиненция поради отказ на тютюнопушенето-тялото си е пристрастен, така че тя изпитва глад за нормалните цигари.

В тази статия аз ще направя всичко по силите си да обясни всички възможни причини за и причини зад най-често срещаните проблеми, произтичащи от използването на електронна цигара. Въпреки че на първо място, нека да подчертая, че имам никаква медицинска подготовка, и всички статии са базирани на моите собствени изследвания и личен опит.

Въпреки това повечето хора смятат, че те преминат към Е-цигари без да изпитва някоя от тези въпроси. Ако имате някой от тези симптоми, и те са устойчиви, тогава трябва да отидете и да видите вашия лекар.

Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG

Електронна цигара странични ефекти

Главоболие

За да започнете с най-често срещан проблем, може да откриете себе си с главоболие. Ако получите болезнено главоболие, тогава възможност е, че са предприели в твърде много никотин. Ако това се случи, просто се отпуснете, остави си E-цигара и Пийте много вода. След това следващия път, когато сте готови да vape, опитайте да използвате по-ниски никотин силата e-течност, или по друг начин, не vape чак толкова много.

Когато се опитвате да спрете да пушите, това не е просто трудно за вас, но също така и за тялото си.

Това е още една причина, може да имате главоболие. Когато се откажат от пушенето, Вашият мозък кислород и химически нива промени. Някои от възможните ефекти са временни сън смущение, повишена кофеин нива и промени във вашата диета. Всички от тях доведе до главоболие, но в повечето случаи, ще се почувствате по-добре след няколко дни.

Болки / сухо гърлото или носа

Този проблем може да бъде свързан към пропилен гликол (PG). ПГ е влагозадържащ, което означава той абсорбира влага и следователно може да оставите гърлото, сухо или възпалено. Обикновено този страничен ефект отзвучава в рамките на няколко седмици, главно защото гърлото се приспособява от вашия обичайните дим на улавянето на парите. Ако имате този проблем, опитайте да пие много вода и ако стане много болезнени, посетете вашия лекар веднага.

Мускулни болки

ПГ се превръща в млечна киселина в тялото си, които могат да причинят мускулни болки. Винаги Пийте много вода, за да се отървете от излишната млечна киселина.

Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG

Петна и акне

Това е в резултат на отказването от цигарите – тялото ви започва да се детоксикацията, така че има много токсини се избута, и порите на лицето ви са доста добър изход за тях. Така че е наистина в капан токсини, се освобождава, което причинява акне и петна.

Отхрачване на катран

Това е един общ проблем при отказ на традиционните цигари тютюн. Обяснението за това е изключително лесно – белите дробове са най-накрая може да започне почистване себе си!

Хълцане

Ако продължите да получавате хълцане, това е, защото има твърде много никотин, влизащи в тялото си. Освен това вие трябва да се уверете, че сте не са с преглъщането някакви капки от течност за електронна цигара от вашата касета! Ако д-течност е често въвеждане на устата си, трябва да спрете да го използвате и купи нова електронна цигара веднага!

Кървене от венците

Това е общ проблем, когато се опитвате да се откажат от тютюнопушенето; Изглежда, че много хора съобщават кървене на венците при миене на зъбите си, и това е доста често срещан симптом на отказ. Една възможност може да бъде, че пушачите развиват дебел венците за защита срещу Дима. Не е нужно да се притеснявате за това, тъй като тя трябва да се лекува след една седмица или така. Въпреки че, ако това продължи по-дълго, след това вижте вашия лекар.

Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG

Предимства на електронната цигара

Здравните ползи от преминаване от традиционните цигари тютюн на електронните цигари са субективни. Ползите са много подобни на лица, които имат напусна тютюн цигарите напълно. Ето някои общи здравни ползи, които са намерили Публикувано на е-цигара форуми и сайтове в интернет.Това е един малък списък от общи ползи от използването на електронна цигара:

  • Нокти / съвети превръщането от жълтеникаво да изчистите.
  • Зъбите станат бели.
  • Венците се върне към естествения си тъмно розов цвят вместо сиво.
  • Настроението по-балансиран.
  • Дишането е по-лесно и издръжливост е по-висока по време на тренировка.
  • Храни вкусове и миризми, по-добре.
  • Вашата сексуална активност се увеличава.
Щракнете тук, за да купи електронна цигара REDCIG