наддаване на тегло добавки за мъже

» » наддаване на тегло добавки за мъже

наддаване на тегло добавки за мъжеКак печалба добавки помощ при наддава на тегло? Какво те са съставени от? Кои продукти да избера? Ако всички тези въпроси са там в ума си, тогава прочетете тази статия, за да знаят за тях.

Има две причини зад като тегло спечелят добавки, а именно, за увеличаване на тегло мускулите и да спечелят тялото маса.

Мъжете, които участваха активно в Боди Билдинг дейности вземат добавки за получаване на мускулна маса, докато постно и тънки поднормено тегло мъже най-вече да ги вземе с цел повишаване на тялото им маса.

Такива наддаване на тегло добавки идват във форми на течност, прах, таблетки и капсули. Прахове са обикновено се препоръчва от здравни експерти, тъй като те са лишени от синтетични хормони.

Щракнете тук, за да купи спечелят на тегло добавки

Наддаване на тегло добавки отзиви

наддаване на тегло добавки за мъжеСъставът на наддаване на тегло добавки са различни. Таблетки и капсули обикновено съдържат тестостерон и не са безопасни за консумация. Като се тестостерон богати културизъм добавки причини поява на акне, пъпки и здраве заболявания като, разширяването на простатата и рак на простатата в дългосрочен план.

Някои продукти са обогатени със захари, да се увеличи приема на калории и за бързото нарастване на тялото маса. Такива добавки обикновено се управляват от лекарите за поднормено тегло хора.

Страничните ефекти са по-често наблюдавани като внезапно повишаване на нивото на кръвната захар и много форми на сърдечни усложнения. По този начин можете да видите, че наддаване на тегло хапчета са никак безопасни за мъже.

Тегло печалба прахове и напитки са предпочитани над хапчета. Те са пропорционални смес от протеини, аминокиселини, въглехидрати и мазнини. Протеини и аминокиселини са основните елементи, подпомага растежа на мускулите и поправяне.

Щракнете тук, за да купи спечелят на тегло добавки

Протеин прахове причиняват бързото нарастване на мускулната маса в един здравословен начин. Дори теглото съдържащи суроватка, соя, яйчен протеин на прах и витамини също са безопасни. По същия начин въглехидрати осигуряват необходимата енергия на тялото, докато мазнини причинява наддаване на тегло.

Добавки, съдържащи L-глутамин, гама - аминомаслената киселина (ГАМК) и се предлагат за мъже за получаване тялото маса бързо. GABA стимулира секрецията на човешки растежен хормон (hGH). Дехидроепиандростерон (DHEA) по-често се консумира от тялото строители, тъй като тя стимулира андрогенни хормони, предизвикващи допълнително здрави мускулна печалба.

Друга обща вещество, присъстващо в наддаване на тегло добавки за мъже е креатин. Това е един от най-важните елементи за получаване на мускулна маса. Уникална комбинация се предоставя в много продукти, които можете да разберете от състава на съставките, отпечатан върху опаковката.

Резултатите от наддаване на тегло добавки зависи от вашите изисквания и на тялото ви адаптивност към тях. От прегледа установихме на следните продукти, за да бъде най-предпочитани от потребителите.

Щракнете тук, за да купи спечелят на тегло добавки

Протеин

 • Изпълнени Rx суроватъчен протеин природата най-добър Isopure
 • Sportpharma просто-суроватка
 • Оптимално хранене сериозни маса тегло печалба прах
 • Битие супер тегло печалба хранителна добавка
 • Златен стандарт 100 % суроватка
 • AST мускулна XGF шоколад
 • Vitol руски носят 5000 теглото Gainer

DHEA въз основа

 • Тегло крайната хранене DHEA
 • NutraBio Николета прах
 • Дъглас лаборатории DHEA подезичен прах

Креатин въз основа

 • AST микронизиран Креатин
 • Сега храни креатин монохидрат Pure прах
 • Myoswell креатин формула
 • BSN CellMas креатин на прах
 • На природата-добрият креатин
 • Оптимална микронизиран Креатин на прах
Щракнете тук, за да купи спечелят на тегло добавки
наддаване на тегло добавки за мъжеМожете също така да подготви наддаване на тегло добавки у дома. Включват сложни въглехидрати и естествени източници на мазнини във вашата диета. Подгответе Протеинови шейкове с продукти, мляко, яйца и соя.

Можете също така да кълча бадеми, кашу и фъстъци с мляко да се поглезите здравословна напитка. Всички храни, богати на протеини (бобови и постно месо) и плодове като, ябълки, банани, ягоди трябва да бъдат включени във вашата диета режим.

Трябва да се консултира с вашия лекар преди да се всякакъв вид на добавка. Вашият лекар ще диагностицира вашето здраве и ви предложи подходящия продукт. Обсъдете с вашия лекар, ако имате история на някакви здравословни проблеми.

Избягвайте да приемате хормонални добавки, тъй като те не са безопасни по никакъв начин. Прочетете инструкциите в ръководството за работа преди определяне на дозата за себе си. Най-важното трябва да се упражнява в продължение най-малко половин час всеки ден да получите положителни резултати.

Щракнете тук, за да купи спечелят на тегло добавки