тестостерон стероиди – отзиви и информация

» » тестостерон стероиди – отзиви и информация

Тестостеронът е основно хормон, произвеждан от мъже и жени и от съществено значение за правилното ендокринна функция с цял куп отговорности. Докато естествено срещащи във всички човешки същества сумата, получена ще варират от човек на човек често значително, както и намалява особено като ние възраст.

Докато естествен тестостерон винаги е съществувал, очевидно, синтетична форма е била достъпна само за около 100 години, но не се заблуждавайте, синтетичен тестостерон отвори вратата за много напредък в подобряване на производителността и хормоно-заместителна терапия.

Без тестостерон би не имаме домакин на анаболни андрогенни стероиди, които имаме днес, тъй като най-анаболни андрогенни стероиди дължи съществуването си на тестостерон. Докато много анаболни стероиди са получени от тестостерона хормон няма такава, която е по-важно и като цяло добра поносимост.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон стероид

Какво е тестостерон?

тестостерон стероиди – отзиви и информацияТестостеронът е хормон андроген клас, произвеждан от мъже и жени; в тестисите при мъжете и яйчниците при жените въпреки че като цяло десет пъти повече тестостерон ще бъде естествено произведени при мъжете и като такава тя е известна като основен мъжки хормон.

Тестостерона играе ключова роля в развитието, полови характеристики, растеж на мускулите и костите, както и в условия на възстановяване и съхраняване и е от жизненоважно значение за правилното метаболитни ефективност. Въпреки че е от съществено значение, тъй като ние възраст нашите нива драматично спад, особено при мъжете и това може да доведе до редица проблеми.

Докато ни начин на живот може да повлияе на тази цел до много спад е неизбежно във всички и може да доведе до загуба на сила, повишено мазнините в тялото, намалено либидо, еректилна дисфункция, липсата на психично-голяма яснота и дори депресия.

Това трябва да ви даде добра идея за колко е важно този хормон е, като нива, когато са правилно ние виреят и всеки аспект, която е повредена при нива са ниски, когато те са подобрени са точно това, много засилена, когато нивата са високи и извън нормалното естественото производство.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон стероид

Синтетичен тестостерон е синтезиран през 1930 благодарение на немски химици Адолф Butenandt и Леополд Ружичка, които доведоха до този хормон е масово произведен и подготвен за хуманна употреба. Подвиг е толкова поразителен, че Butenandt и Ружичка получава Нобелова награда за работата си и от това време тестостерон знания и разбиране е само отглеждат.

От Butenandt и на Ружичка работа много варианти на хормона са удари рафтовете за последните 100 години, но има важна забележка, че не трябва да се пренебрегва; Тестостеронът е просто тестостерон, независимо от формата. Макар че има много форми, всяка форма е съставена и усложнява на точно същия хормон и начина на действие е същото с всички, като самото си естество е непроменен независимо от формата.

Тъй като има много форми, най-често включват тестостерон пропионат, тестостерон Enanthate, Тестостеронът Cypionate, тестостерон окачване, както и много разнообразни смеси като Sustanon 250 и Omnadren. Докато всеки формуляр е чист тестостерон начина му на действие по отношение на освобождаване и продължителността ще варира с всеки един, тъй като всеки има различен естер.

Приложен естер не е хормон, тя не засяга пряко начин на действие; Въпреки това в зависимост от размера на естер, тъй като те могат да варират от големи до малки, колкото по-голям естер повече маса заема в съединение; по-малките естер по-малко масата заема по този начин дава по-активно тестостерон на общата съединението.

Когато вие разберете предимствата на тестостерон, както ние ще обсъдим до голяма степен след това да разберете хормона; обаче когато разберете различни естери са различни и размер и че те засягат освобождаване и активната продължителност, тогава можете да разберат напълно и диференцират от една форма към следващата.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон стероид

Предимствата на тестостерон

По своята същност тестостерон е високо анаболен и андрогенен и е така, както анаболни, тъй като е андрогенен. Чрез начина си на действие тестостерон увеличава задържането на азот в мускулите като по този начин увеличава протеиновия синтез и позволява повече протеин, за да се съхранява в мускулите.

Както протеин е от съществено значение за растежа и мускулната тъкан запазването появата на увеличава задържането на азот е безценен. В много отношения това е един от най-важните функции на хормони като повечето, които допълват с тестостерон са това да засили тези атрибути.

Тестостеронът също играе важна роля в метаболизма; първо чрез насърчаване на растежа на мускулната тъкан ние ефективно увеличават метаболизма, тъй като повече тъкан се равнява на по-голяма метаболизъм. Освен това има много хормони в организма, известни като мускула унищожаване хормони, най-вече кортизол; Тестостеронът има възможност да отклонявам и блокиране на тези хормони, които насърчават мазнини печалба и да губят съхранената тялото мазнини много трудно.

Докато ползите за тестостерон ще варира в зависимост от индивидуалния отговор и нива на дозиране други ползи като повишена IGF 1 производство, пептид хормон на невероятни анаболни характер; броя на повишена червените кръвни клетки, като по този начин насърчаване на издръжливост и изпълнение в по-голяма степен. Освен това и често недооценени, повишаване нивата на тестостерона значително подобри способността ни да се възстанови от напрегнат дейност. По-рано и по-бързо се възстанови по-ефикасната сме и в света на лека атлетика, това е отвъд добре дошъл черта.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон стероид

Странични ефекти от тестостерона

При здрави възрастни мъже когато използва отговорно Тестостеронът е обикновено много добра поносимост и лесен за управление в условията на отрицателни или нежелани странични ефекти. Докато всички анаболни андрогенни стероиди, които носят с тях възможните отрицателни странични ефекти, е важно да се има предвид те по никакъв начин не са гарантирани.

Всички лекарства, стероидни и нестероидни така носят със себе си възможността за отрицателни странични ефекти; в действителност, много над контра лекарства много използват ежедневно носят със себе си много по-висок риск от странични ефекти, отколкото повечето всички анаболни стероиди и със сигурност тестостерон.

Независимо от формата на тестостерон изберете възможните отрицателни странични ефекти остават същите с всеки от тях; Въпреки това някои твърдят, че някои форми са по-лоши за тях от другите; Това обаче е до голяма степен психичното измама, тъй като активен хормон е еднакъв във всеки формуляр.

Най-честите странични ефекти на тестостерона и използване са предизвикани от хормони превръщане естроген чрез процеса на ароматаза. Поради този начин на действие може да бъде най-често тези странични ефекти като задържане на вода или подувам, гинекомастия (мъжки уголемяване) високо кръвно налягане и холестерол проблеми.

Докато всеки от тези отрицателни странични ефекти е възможност, слава богу отстрани и решения на проблемите са достъпни и за здрави и отговорен потребител до голяма степен предотвратима и от голяма загриженост. Има обаче един страничен ефект, който е абсолютно гарантирано във всички мъже, които допълват с тестостерон независимо от личното си здраве; тестикуларна атрофия.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон стероид

Чрез допълнително използване на тестостерон всяка форма на тестостерон, когато екзогенен тестостерон влиза тялото естественото производство на хормона вече не е необходимо и производството непременно ще дойде до спиране. Тъй като Тестостеронът се произвежда в тестисите при мъжете, след като екзогенен тестостерон влиза в тялото и естествената продукция идва да спре тестисите свиване; обаче след като екзогенен употреба е прекратено и естественото производство започва отново тестисите връщане към нормалния си размер.

В повечето случаи производството на тестостерон ще се върне към предишното си нормално състояние, ако приемем, ние го използва отговорно; Въпреки това ако сте страдали от нисък тестостерон, преди да започна терапия си нива ще върне само към предишното си ниско състояние. Важна бележка, след като ние прекрати използването на тестостерон, има неща, които можем да направим за да се ускори процеса на възстановяване, това е позната като Публикувай цикъл терапия (РСТ) план и такъв план е силно препоръчително.

По-рано можете да получите вашия нормален естественото производство на тестостерон, където ниво може да падне по-добро разстояние ще бъдат и повече печалби от екзогенен употреба ще успеете да се задържи.

Тъй като естроген свързани странични ефекти поради синтетични употреба може да бъде много проблематично има решение. Тъй като тези ефекти са предизвикани от процеса на преобразуване, предизвикани от ензима ароматаза, чрез допълване с инхибитор на ензима ароматаза като Arimidex или Летрозол ние може значително да намали тези ефекти и много пъти ги елиминира напълно.

Също толкова важно тъй като се отнася до кръвното налягане, холестерола и други подобни действия, здравословен хранителен режим е наложително; диети, които са напълно достатъчни в здрави Омега мазнини, както и тези, които условие с редовни сърдечно-съдови обучение значително намали шансовете на много негативни ефекти често се свързва с много анаболни стероиди, включително тестостерон.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон стероид

Тестостерон и други стероиди:

За най-който стека различни анаболни стероиди докато един прост цикъл на тестостерон само може да бъде много полезно и много ефективен много ще неизбежно искат повече. Важно е да се разбере; Повечето всички анаболни андрогенни стероиди ще потискат производството на естествен тестостерон, въпреки че в различна степен ще настъпи потискане.

По тази причина тя е от изключително значение ние допълни и изграждане на основата на нашите цикли около на тестостерона хормон за да запази поне някои от хормона в тялото за правилна функция; да не говорим, тъй като ние знаем, че е много полезно.

Тестостерон цикли & дози:

Независимо от целта било то пълнители, рязане или просто повишаване на спортните постижения, ще бъдат силно притиснати да се намери друг стероид по-подходящ за целта по добре поносим начин от тестостерона. Въпреки че няма определена доза, която е абсолютно перфектен има насоки и стандарти, много пътувам с които са доказали да бъде безопасна и ефективна.

Най-които са само началото и които търсят изпълнение край ще обикновено добавка с 400-500 мг на тестостерон на седмица. Това е една много мощна и ефективна доза и най-лесно контролирани от всички производителност ниво дозиране на; толкова много, така във всяко отношение много ветеран потребители рядко отидете над тази сума.

Докато 500 мг-често се използва по-високи дози са далеч от редки; особено когато навлизаме в царството на хардкор треньор, особено при вдигане на тежести и културизъм. 1000 mg е много често сред тези групи от хора и 1500 mg на седмица е по никакъв начин нечувано в конкурентни среди.

Въпреки това тъй като има рискове трябва да разберат, има съвсем реален риск да възнагради съотношение; по-голяма доза, често по-голяма резултати; Въпреки това по-голяма доза по-голяма потенциал е за отрицателни странични ефекти. В крайна сметка отговорно използване ще винаги да бъде най-добре се окаже но винаги разбират последиците от злоупотреба са върху вас и вие сам.

По отношение на продължителност, колко дълго ще продължи използването на тестостерон, това може да варира в голяма част както и, но отново са доказани методи. Като цяло повечето ще намерите 8 седмици да бъде минимален срок за използване на тестостерон с 12-16 седмици, е далеч по-оптимална ако положителната ползи не са само ще бъде постигната но направени постоянни по никакъв начин.

Да, можете да използвате абсолютно тестостерон по-дълъг от 16 седмици но отново, е наясно с риска да възнагради съотношение, говорихме само за няколко кратки моменти преди, тъй като тя се отнася не само за дозиране но продължителност както и.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон стероид