Adevărul Despre Testosteron Pastile

» » Adevărul Despre Testosteron Pastile

Pastile de testosteron sunt prescrise pentru a trata bolile, care decurg din cauza cantităţii insuficiente de hormon steroid de testosteron în organism, de bărbaţi adulţi. Copiii şi adolescenţii sub 18 ani au voie să ia pastile de testosteron în cazuri rare.

Femeile sunt contraindicate pentru a lua pastile de testosteron. Pentru oamenii în vârstă, ele sunt prescrise cu minim doze zilnice de pastile de testosteron.

click aici pentru a cumpara Testoterone steroizi (oficial)

Informaţii de bază despre testosteron pastile

testosterone-steroidsTestosteronul este un steroid androgen, sintetizate în corpul de bărbaţi şi femei. La barbati corpului de testosteron îndeplineşte mai multe funcţii, una dintre ele este să afecteze activitatea bărbaţi sexuale.

Deficitul de testosteron la organismul masculin poate cauza libido scăzut şi disfuncţie erectilă. Dar primele simptome de deficit de testosteron devine oboseala cronica si lipsa de activitate fizică.

Bărbaţi cu lipsa de testosteron sunt prescrise cu terapia de substitutie androgeni, care implică aportul zilnic de doze terapeutice de testosteron. Pentru a vindeca insuficienţă severă androgeni, medicii prescriu injecţie terapie de regulă. Dar dacă testosteron dezechilibru este minor sau uşoară în corpul omului, el ar putea fi prescris cu pastile orală de testosteron.

Înainte de a începe să ia pastile de testosteron, omul trebuie să asiguraţi-vă că simptomele insuficientei androgeni au fost cauzate de lipsa de testosteron. Deci, pentru a confirma diagnosticul prezumtiv, omul s-ar putea nevoie să treacă de laborator si testele de diagnostic. Numai după stabilirea nivelului de testosteron, care să confirme diagnosticul de insuficienta de androgeni, medicul poate prescrie o doza optimă de testosteron.

Indiferent de doza prescrisă, testosteron pastile trebuie luate două ori pe zi. Intervalul dintre două doze de testosteron pilula de timp, trebuie să fie minim 12 ore. Bărbaţii ar trebui să niciodată mesteca sau zdrobi pastile de testosteron orale şi bucale înainte de a lua-le.

=>  Testosteron Steroizi - Comentarii şi Informaţii

click aici pentru a cumpara Testoterone steroizi (oficial)

Indicaţii pentru utilizarea de testosteron pastile

Barbati peste 18 ani ar trebui să ia pastile testosteron pentru tratarea hipogonadismului, consecinţele care sunt:

 • endocrinal disfunctia erectila;
 • libido scăzut şi scăzut activitatea sexuală;
 • încălcare a spermatogenezei şi masculin infertilitate.

Pastile de testosteron pot fi prescrise pentru tratarea hipogonadismului atât primare şi secundare.

Dar în cazul în care insuficienţă de androgeni este printre cauzele de osteoporoza, testosteron pastile sunt incluse în terapia acestei boli multifactor.

Contraindicatii pentru folosirea de testosteron pastile

Suspectat sau confirmat sân şi prostată carcinomul sunt printre puţine contraindicaţii pentru pastile de testosteron.

Acei oameni, care au fost diagnosticate cu hipersensibilitate la hormon steroid testosteron, niciodată nu ar trebui să ia pastile de testosteron.

click aici pentru a cumpara Testoterone steroizi (oficial)

buy-testosterone-online

Efectele secundare ale orală pastile de testosteron

Dacă testosteron este luat in doze terapeutice, rareori provoacă efecte secundare. Cel mai comun efect secundar de testosteron este gras scaun. Cu toate acestea, acest efect secundar apare în mai putin de 10% din bărbaţi, lua pastile de testosteron.

Mai rar, testosteron pastile provoca greaţă. Dar în cazul în care pacientul nu respecta regimul prescris doza, pastile de testosteron poate provoca vărsături. În cazul în care pastile de testosteron cauzate vărsături, aceasta prevede pentru o supradoză, care necesită un lavaj gastric imediată.

 • Cel mai frecvent efect secundar al bucale pastile de testosteron, este iritarea mucoasei gurii. Rareori bucale testosteron pastile cauza gust amar in gura, guma de durere sau sensibilitate şi dureri de cap.
 • Cel mai frecvent efect secundar al orală pastile de testosteron, este gras scaun. Rareori bărbaţi, lua pastile de testosteron, simt greata.
=>  Dianabol Steroizi

Cu toate acestea, testosteron efecte adverse pastile sunt uşor pronunţate în oameni, care le ia. Aceasta înseamnă că om nu are de a opri tratamentul de androgeni o dată el a observat aceste efecte secundare.

Cu Supradozaj, testosteron efecte secundare pot intensifica, astfel încât pentru a le diminua, medicii prescriu un tratament simptomatic.

click aici pentru a cumpara Testoterone steroizi (oficial)

Regim de doza recomandată pentru pastile de testosteron

 • Atunci când testosteron pastile sunt luate cu alimente, creşte efectul androgen. Prin urmare, testosteron pastile sunt recomandate pentru a fi luate cu sau imediat dupa mese.
 • Primele 14-21 zile după debutul terapiei androgen, doza zilnică de pastile de testosteron pot varia de la 120mg 160 mg.
 • În 2-3 săptămâni după ce pacientul a inceput sa ia pastile de testosteron, doza zilnică de hormon steroid poate fi redusă până la 40-120mg.
 • Pentru a menţine efectul androgen în termen de 24 de ore, testosteron pastile trebuie să fie luate de 2 ori pe zi, cu interval de 12 ore.
 • Omul ar trebui să nu mestece, zdrobi pauză sau pastile de testosteron. Coajă deteriorate de testosteron pastile, se agravează proprietăţile lor terapeutice şi farmacodinamice.

Pastile de testosteron pe pieţele regionale farmaceutice

 • Piata farmaceutica SUA oferă bucale pastile testosteron (producator Columbia Laboratories, Inc.), care sunt disponibile sub numele de Striant (FDA a aprobat în iunie, 2003).
 • Producătorul (furnizor) orală pastile de testosteron pe piaţa farmaceutică canadiană, este Merck Canada, Inc În Canada, testosteron pastile sunt disponibile sub numele de Andriol (aprobat de Health Canada în decembrie, 1992).
 • Producători (furnizorilor) de pastile de testosteron în NZ sunt două companii farmaceutice: săgeată farmaceutice şi Merck Sharp & Dohme. În NZ, testosteron pastile sunt disponibile sub denumirile comerciale Arrow-testosteron, Andriol Testocaps şi Panteston Testocaps. Primele pastile de testosteron au fost aprobate de Medsafe în iulie 1981.
click aici pentru a cumpara Testoterone steroizi (oficial)

buy testoterone pill

Recomandări pentru folosirea de testosteron pastile

Testosteron, hormonul androgen afectează activitatea de unele medicamente. Asa si alte medicamente pot mări sau micşora efectul androgen de testosteron.

=>  Utilizarea De Dianabol Ca Un Supliment

De aceea, unul ar trebui să înveţe cu atenţie informaţiile pe interacţiuni de droguri, înainte de adăugarea de pastile de testosteron în Terapia combinată. O atenţie deosebită trebuie acordată acestor oameni, care sunt luaţi:

 • imunosupresoare (ca ciclosporina);
 • medicamente antidiabetice (cum ar fi insulina).

Înainte de a lua pastile de testosteron bucale, se recomandă să se spală gura cavitatea şi perie de dinti, dacă este posibil. Omul ar trebui să loc bucale pastile de testosteron chiar deasupra dinte incisiv.

Hormoni androgeni (inclusiv de testosteron) poate stimula creşterea de tumora cancer la prostata. Riscul de cancer de prostata creşte cu bărbaţi de vârstă. Astfel, oameni în vârstă ar trebui să fie atent cu pastile de testosteron.

În ciuda faptului că alcoolul nu au efect asupra concentrației de androgen hormoni în organismul masculin, este mai bine să refuze de băuturi alcoolice, în timp ce lua pastile de testosteron. Alcoolul poate creşte rata de dizolvare de acoperire de pilula de testosteron şi crescând probabilitatea de efecte secundare.

Steroizi anabolizanţi testosteron este contraindicat pentru femei. Prin urmare, testosteron pastile nu poate fi prescris pentru femei insuficienta androgen confirmat, cauzate de lipsa de testosteron.

click aici pentru a cumpara Testoterone steroizi (oficial)

testosterone steroids review