Alimente Pentru A Mânca Pentru A Câştiga în Greutate

» » Alimente Pentru A Mânca Pentru A Câştiga în Greutate

Food singur nu contribuie la creşterea în greutate. Acesta trebuie să fie completată cu o buna exerciţiu de rutină, care ajută la creşterea poftei de mâncare şi de a construi muschii. Acesta este discutat mai jos:

O schimbare in dieta este cheia pentru a câştiga în greutate. Aderarea la un program de formare de greutate sau o sală de gimnastică, dar nu mananca alimente buna ar fi o pierdere de timp şi bani. Cei care doresc să câştige în greutate ar trebui să mănânce dreptul conţinut caloric ridicat produsele alimentare.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate suplimente

Alimente Pentru A Mânca Pentru A Câştiga în GreutateŞtiind ceea ce alimente ajuta la îmbunătăţirea greutate este necesar pentru a aduce o schimbare sănătos în organism. Oamenii subponderali într-o grabă să câştige în greutate mânca alimente nesănătoase (junk alimente), determinând astfel probleme de sănătate.

Scopul este de a câştiga în greutate, în acelaşi timp rămas activi fizic. Greutate câştigul alimente care afectează negativ sănătatea sunt de nici un folos.Deşi, este necesar pentru a creşte aportul de calorii, ar trebui să vină de la o sursă sănătoasă.

Cu junk alimente alimentarea epidemia de obezitate, ar fi înţelept să se complacă în aceste alimente bogate in calorii. Scopul este de a nu transforma de sine la slab la obezi, mai degrabă, intenţia ar trebui să fie pentru a construi un cadru musculare, care vă permite să efectua activităţile de zi cu zi fără efort.

Adăugarea de calorii fara minte la dieta ta ar transforma corpul in forma, la rândul său creşte riscul de boli cardiovasculare și boli cronice cum ar fi diabetul.

Incapacitatea de a câştiga în greutate a fost adesea atribuite lipsei poftei de mâncare, în ciuda faptului că alimente nutritive densa. Nu simt foame în timpul orele de masă este (în majoritatea cazurilor) datorită stilul de viaţă inactiv.

Deci, începe un exerciţiu de rutină (jogging, rapid de mers pe jos, ciclism) care te face sa transpir şi fă-o zi cu zi în dimineaţa. Acest lucru va stimula vă chinurile foamei şi cu siguranţă nu va pleca acasă fără having un mic dejun consistent. O plimbare vioaie, o jumătate de oră înainte de a având masa de prânz sau cina prea poate ajuta pentru a stimula pofta de mincare.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate suplimente

Cele mai bune alimente pentru a mânca să câştige în greutate

O dieta care este bogat în proteine, grăsimi sănătoase şi glucide poate ajuta să câştige în greutate în mod corect. Este esenţial pentru a identifica alimente care sunt bogate in aceste substante nutritive.

Alimentele bogate in proteine va permite organismului de a castiga masa musculara fara exces de grăsime de constructii. Laptele este o sursă excelentă de proteine de inalta calitate. Laptele de consum după un antrenament promovează creşterea muşchilor. Shake de proteine şi baruri de proteine poate contribui, de asemenea, pentru a accelera cresterea masei musculare.

Adăugarea de praf lapte pentru sosuri si supa este o modalitate uşoară de a creşte aportul de calorii. Alimentele bogate in proteine care promovează creşterea în greutate într-un mod sănătos sunt peste (somon, ton, cod), produse lactate, cum ar fi branza de vaci si iaurt scăzut de grăsimi.

Pui fără piele este, de asemenea, o sursa bogata de proteine. Carne şi păsări de curte produse bogate in proteine care asigura starea generala de sanatate includ bucăţi macră Turcia şi iepuri.

Ouăle, nucile (migdale) şi seminţe de floarea soarelui contin o mare cantitate de proteine. Inclusiv aceste alimente in dieta este benefic să câştige în greutate in mod natural. Dacă nu vă place manca migdale crude, ai putea merge întotdeauna pentru versiunea mai gustoasă, care nu este altceva decât unt de migdale.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate suplimente

Glucide Foods

Glucide alimentele sunt parte integrantă din greutate obţine dieta. Glucide menţine nivelul de energie a corpului esenţiale pentru a efectua activităţi de zi cu zi.

Legume şi fructe sunt considerate a fi o sursă superioară de glucide. Legume precum broccoli, morcovi, cartofi, spanac, conopidă şi roşiile conţin niveluri ridicate de proteine.

Trebuie să se concentreze pe fructe ca mere, portocale, mango, avocado, ananas si papaya pentru a adăuga carbohidrati dieta. Alte surse de carbohidrati sunt orez brun şi cereale integrale.

Un mic dejun sănătos, nutritive ar trebui să aibă întreaga pâine de grâu sau paste integrală de grâu în cantităţi adecvate. O gustare ideal sănătos, bogat în carbohidraţi implică aportul de fructe uscate, struguri si banane.

Puteţi adăuga întotdeauna fructe uscate la zi cu zi salate si iaurt pentru a creşte aportul de calorii sanatoase.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate suplimente

Grăsime alimente

Atunci când alegerea alimentelor să câştige în greutate, este esenţială pentru a evita grăsimi saturate alimente pentru a menţine diferite de sănătate legate de tulburări la bay. Grasimile saturate sunt cunoscute pentru a ridica nivelul de colesterol în sânge, care poate creşte şansele de boli cardiovasculare.

Laptele degresat contine o cantitate suficientă de proteine, dar fără grăsimi. Peşte (somon), omega-3 acizi graşi esenţiali, unt, seminţe şi nuci, cum ar fi migdale, nuci, Anacard şi alune vin în lista de grăsimi alimente sanatoase.

Rece ulei presat extras din seminte de floarea-soarelui, şofran şi floarea-soarelui, de asemenea, veni în categoria bune alimente grăsime. Profesionişti de sănătate adesea sfatul de a folosi rece presat de ulei de măsline pentru gătit.

Oricine caută pentru castigarea greutate trebuie să includă aceste alimente sănătoase grăsimi în dietă. Dressing Salata cu ulei de măsline este un mod uşor să adăugaţi grăsimi sănătoase la dieta ta.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate suplimente

Cât de des unul ar trebui să mănânce?

Oameni serios despre câştigă în greutate trebuie să crească frecvenţa lor de masă. Loc de a avea 3 mese, unul ar trebui să încerce să aibă 6 mese de zi cu zi.

Consumatoare de 6 mini-mese care includ micul dejun, prânz, cină şi 3 mese mici poate ajuta atinge creştere în greutate. Trebuie să existe un decalaj de 2,5-3 ore între fiecare masă. De asemenea, nu uitaţi să bea multă apă şi sucuri proaspete de fructe pentru a evita deshidratarea.

Sănătos de gatire

Nu contează, o alimente sănătoase cum alegeţi, se poate transforma nesănătoase dacă acesta nu este gătite în mod corespunzător. Obiceiul de a manca alimente prajite trebuie să fie aruncată şi în loc să opteze pentru opţiuni sănătoase de gătit, precum broiling, copt, frigere, abur şi vasa.

În afară de consumul de alimente dreptul, antrenamentele sunt, de asemenea, un factor important, crucial pentru a obţine rezultatul dorit. Exercitii care ajuta pentru a construi musculare masa sunt foarte importante pentru a creşte greutatea. Deci, în afară de creşterea aportul de proteine, ai să faci exerciţii de haltere banc de presa, ascensoare mort, pãtrat şi îndoit de-a lungul rândurilor să câştige muschii.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune alimente care ajuta la creşterea greutate într-un mod sănătos. Aceste alimente sunt o sursa excelenta de diverse substante nutritive si ajuta la repararea şi de a construi musculare. Pe lângă o dietă sănătoasă hrănitoare, asiguraţi-vă că să urmeze un program de exercitii eficiente pentru a câştiga în greutate.

click aici pentru a cumpara câştig în greutate suplimente