Az Igazság A Tesztoszteron Tabletták

» » Az Igazság A Tesztoszteron Tabletták

Tesztoszteron tablettát írnak az elégtelen mennyiségű szteroid hormon, a tesztoszteron a szervezet egy felnőtt férfi fakadó betegségek kezelésére. Gyermekek és a tizenévesek 18 éven aluli, hogy tesztoszteron tablettát, ritka esetekben engedélyezettek.

A nők, hogy a tesztoszteron tablettát ellenjavallt. Az idős férfi, mint azok meghatározott minimális napi adag tesztoszteron tabletták.

Kattintson ide vásárolni Testoterone szteroidok (hivatalos)

Alapvető információkat tesztoszteron tabletták

testosterone-steroidsTesztoszteron egy androgén szteroid a férfiak és nők szervezetben. A férfi test tesztoszteron különböző funkciókat lát el, ezek közül az egyik, hogy befolyásolja a férfiak szexuális tevékenység.

A férfi test tesztoszteron-hiány okozhat, alacsony libidó és a merevedési zavar. De az első tünetek a tesztoszteron-hiány lesz a krónikus fáradtság és a fizikai aktivitás hiánya.

A hiánya tesztoszteron férfi írnak az androgén helyettesító terápiát, járó napi bevitel a terápiás adag tesztoszteron. Gyógyítani súlyos androgén elégtelenség, orvosok az injekciós kezelés általában. De ha tesztoszteron egyensúlyhiány kisebb vagy enyhe az ember testét, ő talán előírt orális tabletták tesztoszteron.

Megkezdése előtt, hogy a tesztoszteron tablettát, ember kell győződnie az androgén elégtelenség tünetei voltak a hiánya okozza a tesztoszteron. Szóval a valószínűsített diagnózis megerősítésére ember szükség lehet laboratóriumi és diagnosztikai vizsgálatok. Csak miután meghatározása a tesztoszteron szint, megerősíti a diagnózist az androgén-elégtelenség, az orvos írhat egy optimális adag tesztoszteron.

Függetlenül attól, hogy az előírt adag a tesztoszteron tablettát naponta kétszer meg kell tenni. Idő intervallum között két adag tesztoszteron tabletta, kell 12 órán keresztül minimális. Férfi soha nem rág, vagy összetörni szóbeli és laterálisan tesztoszteron tablettát, mielőtt bevállalnánk.

Kattintson ide vásárolni Testoterone szteroidok (hivatalos)

Terápiás javallatok tesztoszteron tabletták

18 év feletti férfiak tesztoszteron tablettát, a kezelés a hypogonadism, következménye, ami kell történnie:

 • endocrinal merevedési zavar;
 • alacsony libidó és a csökkent szexuális aktivitás;
 • megsértése spermatogenesis és a férfi terméketlenség.
=>  Hol Lehet Vásárolni Dianabol?

Tesztoszteron tabletták a primer és a szekunder hypogonadismus kezelés is előírt.

De abban az esetben az androgén elégtelenség csontritkulás okai között, tesztoszteron tabletták kombinációs terápia a többszörös betegség szerepelnek.

Ellenjavallatok használatra tesztoszteron tabletták

Feltételezett vagy igazolt mell és a prosztata karcinóma a tesztoszteron tabletta néhány ellenjavallatok közé tartoznak.

Azok a férfiak, akik diagnosztizáltak a szteroid hormon, a tesztoszteron túlérzékenység, soha nem vesz tesztoszteron tabletták.

Kattintson ide vásárolni Testoterone szteroidok (hivatalos)

buy-testosterone-online

Mellékhatások az orális tesztoszteron tabletták

Ha a terápiás adag tesztoszteron, de ritkán okoz mellékhatásokat. A tesztoszteron a leggyakoribb mellékhatása az olajos széklet. Azonban ez a mellékhatás fordul elő, a kevesebb, mint 10 % a férfiak, tesztoszteron tablettát.

Ritkábban tesztoszteron tabletták provokálni a hányinger. De ha a beteg nem tartja be az előírt adag rezsim, tesztoszteron tabletták hányást okozhat. Abban az esetben, tesztoszteron tabletták okozta, hányás, ez Államok a túladagolás, melyik megkövetel egy azonnali gyomormosás.

 • A leggyakoribb mellékhatás a laterálisan tesztoszteron tabletták, az a száj nyálkahártya irritációt. Ritkán laterálisan tesztoszteron tabletták okozhat keserű íz a szájban, íny fájdalom vagy érzékenység és fejfájás.
 • A leggyakoribb mellékhatása az orális tesztoszteron tabletták, a zsíros széklet. Ritkán férfi tesztoszteron tabletták, hányingerem.

Azonban a tesztoszteron tabletták mellékhatások kissé ejtik a férfiak, akik őket. Ez azt jelenti, hogy az ember nem kell állnia az androgén terápia, amint észrevette, hogy ezek a mellékhatások.

A túladagolás tesztoszteron mellékhatások még intenzívebbé válhat, így annak érdekében, hogy csökkentse őket, orvosok Tüneti kezelés.

Kattintson ide vásárolni Testoterone szteroidok (hivatalos)

A tesztoszteron tabletta ajánlott adag rendszer

 • Amikor a tesztoszteron tablettát bevenni élelmiszer, növeli a androgén hatása. Ezért tesztoszteron tablettát ajánlott kell venni, vagy hamarosan étkezés után.
 • Az első 14-21 nap androgén terápia kezdete után a napi adag tesztoszteron tabletták eltérőek lehetnek 120mg 160 mg.
 • 2-3 hét után a beteg kezdett, hogy a tesztoszteron tablettát, a napi adag szteroid hormon lehet csökkenteni a 40-120mg-ig.
 • Annak érdekében, hogy az androgén hatása 24 órán belül, tesztoszteron tablettát kell lennie 2-szer egy nap, 12 óra időköz.
 • Az ember nem rág, összetörni vagy megtörni a tesztoszteron tabletták. Sérült shell tesztoszteron tabletták, romlik a farmakodinámiás és terápiás tulajdonságait.
=>  Dianabol Szteroidok

Tesztoszteron tabletták a regionális gyógyszeripari piacok

 • Az amerikai gyógyszeripari piac kínál laterálisan tesztoszteron tabletták (gyártó Columbia Laboratories, Inc.), Striant (az FDA által jóváhagyott, 2003 júniusában) név alatt állnak.
 • A gyártó (szállító) orális tabletták tesztoszteron kanadai gyógyszeripari piacon, a Merck Canada, Inc. Kanadában tesztoszteron tabletták Andriol (1992 decemberében a Health Canada által jóváhagyott) név alatt érhetők el.
 • Gyártók (szállítók) tesztoszteron tabletták NZ két gyógyszeripari vállalatok, amelyek: nyíl Pharmaceuticals és a Merck Sharp & Dohme. NZ tesztoszteron tabletták állnak rendelkezésre, a kereskedelmi névvel Arrow-tesztoszteron, Andriol Testocaps és Panteston Testocaps. Az első tesztoszteron tabletták július, 1981-ben hagyta jóvá Medsafe káros hatások.
Kattintson ide vásárolni Testoterone szteroidok (hivatalos)

buy testoterone pill

Ajánlásokat az tesztoszteron tabletták

Androgén hormon, a tesztoszteron befolyásolja a tevékenység egyes gyógyszerek. Így és egyéb kábítószer növelheti vagy csökkentheti a tesztoszteron androgén hatását.

Éppen ezért egy gondosan meg kell tanulnia gyógyszerkölcsönhatások, információk hozzáadása tesztoszteron tabletták be a kombinációs terápia előtt. Különös figyelmet kell fordítani azok a férfiak, akik:

 • Immunszuppresszánsok (pl. ciklosporin);
 • cukorbetegség gyógyszerek (mint például az inzulin).

Mielőtt laterálisan tesztoszteron tabletták, ajánlott mossa a száj üreg és kefe fogak, ha lehetséges. Ember kell helyeznie a laterálisan tesztoszteron tabletták a metszőfog fogak fölött.

Androgén hormonok (beleértve a tesztoszteron) serkentik a növekedést a rákos daganat a prosztata. A prosztata rák kockázatát növeli a férfi kor. Így idős férfi tesztoszteron Pills elővigyázatosnak kell lennie.

Annak ellenére, hogy alkohol nincsenek hatással a koncentrációja androgén hormonok a férfi test-a ‘ jobb, ha megtagadják az alkoholtartalmú italok, tesztoszteron tabletták szedése. Alkohol növeli a tesztoszteron tabletta borító oldódó, és ezáltal növeli a valószínűségét a mellékhatások.

Tesztoszteron anabolikus szteroid a nők számára ellenjavallt. Ezért tesztoszteron tabletták nem lehet az előírt a nők a megerősített androgén elégtelenség, tesztoszteron hiánya okozta.

Kattintson ide vásárolni Testoterone szteroidok (hivatalos)

testosterone steroids review