De Waarheid Over Testosteron Pillen

» » De Waarheid Over Testosteron Pillen

Testosteron pillen zijn voorgeschreven voor de behandeling van ziekten, die als gevolg van de ontoereikende bedrag van steroïde hormoon testosteron in het lichaam van de volwassen man voortvloeien. Kinderen en adolescenten jonger dan 18 jaar mogen nemen testosteron pillen in zeldzame gevallen.

Vrouwen zijn contraindicated om testosteron pillen te nemen. Wat betreft de oudere mannen, zijn ze voorgeschreven met minimale dagelijkse doses testosteron pillen.

Klik hier om te kopen Testoterone steroïden (officieel)

Basisinformatie over testosteron pillen

De Waarheid Over Testosteron PillenTestosteron is een steroïde androgeen gesynthetiseerd in het lichaam van mannen en vrouwen. Bij mannen lichaam testosteron heeft meerdere functies, een van hen is om te beïnvloeden de mannen seksuele activiteit.

Testosteron tekort in het mannelijk lichaam kan leiden tot laag libido en erectiestoornissen. Maar de eerste symptomen van een tekort van testosteron wordt chronische vermoeidheid en gebrek aan lichaamsbeweging.

Mannen met het ontbreken van testosteron worden voorgeschreven met androgeen substitutietherapie, met betrekking tot dagelijkse inname van therapeutische doses van testosteron. Om te genezen van ernstige androgeen insufficiëntie, voorschrijven artsen de injectie therapie als een regel. Maar als testosteron onevenwichtigheid kleine of mild in lichaam van de man is, hij kan worden voorgeschreven met mondelinge pillen testosteron.

Voordat u begint om testosteron pillen te nemen, moet de mens zorg ervoor dat de androgene insufficiëntie symptomen werden veroorzaakt door het ontbreken van testosteron. Dus, om te bevestigen de vermoedelijke diagnose, man wellicht geschiedde laboratorium en diagnostische tests. Alleen nadat u hebt bepaald testosteron niveaus, bevestiging van de diagnose van androgeen insufficiëntie, kan arts voorschrijven een optimale dosis van testosteron.

Ongeacht de voorgeschreven dosering, moeten testosteron pillen twee keer per dag worden genomen. Tijdinterval tussen twee doses van testosteron pil, moet 12 uur minimum. Mannen moeten nooit kauwen of mondelinge en buccale testosteron pillen alvorens hen verpletteren.

Klik hier om te kopen Testoterone steroïden (officieel)

Indicaties voor gebruik van testosteron pillen

Mannen ouder dan 18 jaar moeten nemen pillen van de testosteron voor de behandeling van hypogonadisme, gevolgen daarvan zijn:

 • endocriene erectiestoornissen;
 • laag libido en verminderde seksuele activiteit;
 • schending van de spermatogenese en mannelijke infertiliteit.

Testosteron pillen kunnen worden voorgeschreven voor de behandeling van zowel primaire als secundaire hypogonadisme.

Maar in het geval de androgene insufficiëntie is een van de oorzaken van osteoporose, testosteron pillen zijn opgenomen in de combinatietherapie van deze multifactor ziekte.

Contra-indicaties voor gebruik van testosteron pillen

Vermeende of geconstateerde borst en prostaat carcinoom behoren tot de paar contra-indicaties voor testosteron pillen.

De mannen, die werden gediagnosticeerd met overgevoeligheid voor de steroïde hormoon testosteron, moeten nooit testosteron pillen te nemen.

Klik hier om te kopen Testoterone steroïden (officieel)

De Waarheid Over Testosteron Pillen

Bijwerkingen van mondelinge testosteron pillen

Als testosteron is genomen in therapeutische doses, veroorzaakt het zelden bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerking van testosteron is olieachtige kruk. Echter, deze bijwerking optreedt in minder dan 10% van de mannen, met testosteron pillen.

Meer zelden, provoceren testosteron pillen misselijkheid. Maar als patiënt niet het regime van de voorgeschreven dosering respecteert, testosteron pillen kunnen leiden tot braken. In het geval dat testosteron pillen veroorzaakt braken, staat voor een overdosis, waarvoor een onmiddellijke maag lavage.

 • De meest voorkomende bijwerking van buccale testosteron pillen, is irritatie van de mond mucosa. Zelden buccale testosteron pillen veroorzaken bittere smaak in de mond, GOM pijn of tederheid en hoofdpijn.
 • De meest voorkomende bijwerking van mondelinge testosteron pillen, is vette ontlasting. Zelden mannen, met testosteron pillen, voelen misselijk.

Testosteron pillen bijwerkingen worden echter enigszins uitgesproken in mannen, die hen nemen. Het betekent dat de man niet hebben om te stoppen met de androgene therapie Zodra hij deze bijwerkingen merkte.

Met overdosis, kunnen testosteron bijwerkingen intensiveren, dus om te verminderen hen, artsen een symptomatische behandeling voorschrijven.

Klik hier om te kopen Testoterone steroïden (officieel)

Aanbevolen dosis regeling voor testosteron pillen

 • Wanneer testosteron pillen worden genomen met voedsel, verhoogt de androgene gevolgen daarvan. Testosteron pillen wordt daarom aangeraden te ingenomen worden met of spoedig na de maaltijd.
 • De eerste 14-21 dagen na het begin van de androgene therapie, kan de dagelijkse dosis van testosteron pillen variëren van 120mg tot 160mg.
 • In 2-3 weken na patiënt begonnen met het nemen van testosteron pillen, de dagelijkse dosis van steroïde hormoon kan worden teruggebracht tot 40-120mg.
 • Teneinde de androgene werking binnen 24 uur moeten testosteron pillen 2 keer per dag, met 12 uur interval worden gehouden.
 • Man moet niet kauwen, verpletteren of breken de testosteron pillen. Beschadigde schelp van testosteron pillen, verergert hun farmacodynamische en therapeutische eigenschappen.

Testosteron pillen op regionale farmaceutische markten

 • De VS farmaceutische markt biedt buccale testosteron pillen (fabrikant Columbia Laboratories, Inc.) die u onder de handelsnaam Striant (de FDA goedgekeurd in juni 2003 vindt).
 • De fabrikant (leverancier) van orale pillen testosteron op Canadese farmaceutische markt, is Merck Canada, Inc. In Canada zijn testosteron pillen beschikbaar onder de handelsnaam Andriol (goedgekeurd door de Health Canada in December 1992).
 • Producenten (leveranciers) van testosteron pillen in NZ zijn twee farmaceutische bedrijven: pijl farmaceutische producten en Merck Sharp & Dohme. In NZ zijn testosteron pillen beschikbaar onder de merknamen pijl-testosteron, Andriol Testocaps en Panteston Testocaps. De eerste testosteron pillen werden goedgekeurd door Medsafe in juli 1981.
Klik hier om te kopen Testoterone steroïden (officieel)

De Waarheid Over Testosteron Pillen

Aanbevelingen voor het gebruik van testosteron pillen

Androgene hormoon testosteron is van invloed op de activiteit van bepaalde drugs. Zo en andere drugs kunnen verhogen of verlagen de androgene effect van testosteron.

Dat is de reden waarom men moet zorgvuldig de informatie over de interactie van de drug, alvorens toe te voegen testosteron pillen in de combinatietherapie leren. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de mannen, die nemen:

 • Afweeronderdrukkers (zoals Cyclosporine);
 • Antidiabetica drugs (zoals insuline).

Alvorens buccale testosteron pillen te nemen, is het aanbevolen om te wassen van de mond Holte en borstel tanden, indien het mogelijk is. Mens moet de buccale testosteron pillen net boven de snijtand tand plaatsen.

Androgeen hormonen (inclusief testosteron) kunnen stimuleren de groei van kanker tumor in de prostaat klier. Het risico van prostaatkanker toeneemt met de leeftijd van mannen. Oudere mannen moeten dus voorzichtig zijn met testosteron pillen.

Ondanks het feit dat alcohol geen effect op de concentratie van de androgene hormonen in het mannelijk lichaam hebben, is het beter om te weigeren van alcoholische dranken, terwijl het nemen van testosteron pillen. Alcohol kan verhogen de oplossen van testosteron pil dekking en daardoor de kans op bijwerkingen.

Testosteron anabole steroïde is gecontra-indiceerd voor vrouwen. Daarom kunnen niet testosteron pillen worden voorgeschreven voor vrouwen met bevestigde androgene insufficiëntie, veroorzaakt door het ontbreken van testosteron.

Klik hier om te kopen Testoterone steroïden (officieel)

De Waarheid Over Testosteron Pillen