Elektronikus Cigaretta Mellékhatások

» » Elektronikus Cigaretta Mellékhatások

Ha egy dohányos, akkor lehet, aggódik annak lehetősége, a mellékhatások elektronikus cigaretta. Biztos vagyok benne, már tudatában van a dohányzás veszélyeire, és hogy akkor vagy kevesebbet dohányzás, vagy lehetőleg, add fel dohányzás teljes egészében. Azonban lehet, hogy higgyen a dohányzás, az alternatívák, amelyek minden viszonylag új keletű kiegészítéseket a piacon.

Ebbe beletartozhat, hogy egy kicsit bizonytalan, az elektronikus cigaretta. Ezek igazán, mint csodálatos egy termék, mint az igényelt? Mi lehet a hatása az egészségre? Az utolsó dolog, amit szeretne csinálni, hogy a dohányzás cigaretta váltani más alternatívák, bár nem biztos, ha ők biztos elég.

Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta

Elektronikus Cigaretta Mellékhatások

Amikor először elkezdi, használ egy e betű-cigaretta, több szokatlan mellékhatások léphetnek fel. Azonban ezek a mellékhatások többnyire elvonási tünetek miatt leszokni a dohányzásról-a teste annyira rabja, tapasztalja meg a normál cigaretta utáni sóvárgás.

Ebben a cikkben én tőlem telhetőt megmagyarázni, hogy minden lehetséges okai és oka mögött a leggyakoribb probléma, eredő használata az E-cigaretta. Bár első, hadd rámutatni arra, hogy az orvosi háttér van, és minden cikk alapján a saját kutatási és a személyes tapasztalat.

Azonban a legtöbb ember még, hogy ők kapcsol-hoz E-cigaretta nélkül tapasztalja az alábbi hibák bármelyikét. Ha ezen tünetek bármelyikét, és ők tartós, akkor kell megy, és keresse fel orvosát.

Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta

Elektronikus cigaretta mellékhatások

Fejfájás

Kezdődik a leggyakoribb probléma, lehet, hogy találja magát egy fejfájás. Ha Ön kap egy fájdalmas fejfájás, akkor lehetőség a túl sok nikotin szedett. Ha ez történik, egyszerűen pihenjen, tedd le a e betű-cigaretta, és igyon sok vizet. Ezután készen áll vape, legközelebb próbáljon alacsonyabb nikotin ereje e-folyadék, vagy egyébként nem annyira a vape.

Amikor vagy kipróbálás-hoz dohányzást, nehéz nem csak az Ön számára, hanem a tested.

Ez egy másik ok lehet, hogy tapasztal, fejfájás. Ha leszokik a dohányzásról, az agy oxigén- és kémiai szintek módosítása. A lehetséges hatások némelyike ideiglenes alvási zavarok, fokozott koffein szintek és változásai a diéta. Mindezek eredményeként a fejfájás, de a legtöbb esetben, akkor jobban érzi magát néhány nap múlva.

Száraz / fájó torok vagy az orr

Ez a probléma a Propilén-glikol (PG) kapcsolható. PG egy nedvesítőszer, ami azt jelenti, hogy magába szívja a nedvességet, és ezért hagyjuk a torok, száraz, vagy fáj. Általában ez a mellékhatás enyhül néhány héten belül, elsősorban azért, mert a torkán alkalmazkodik a szokásos füsttől a pára. Ha ezt a problémát, próbálja inni sok vizet, és ha ez lesz nagyon fájdalmas, kérjük, látogasson el az orvos azonnal.

Izomfájdalom

PG átalakul a szervezetben, ami okozhat izom fájdalmak tejsav. Mindig inni sok vizet, hogy megszabaduljon a felesleges tejsav.

Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta

Pattanások vagy pattanások

Ez annak az eredménye, a dohányzásról való leszokás-a tested kezd, hogy méregteleníteni magát, így van egy csomó toxinok tolta ki, és az arc pórusai őket elég jó menekülési útvonal. Tehát-a ' igazán elfogott toxinok szabadul fel, ami okozza a pattanások és foltok.

Köhögött fel Tar

Ez egy másik gyakori probléma, amikor kilépünk a hagyományos cigaretta dohány. Ennek magyarázata rendkívül egyszerű-a tüdő végül képes-hoz elkezd a takarítás maguk!

Csuklás

Ha ön eltartás szerzés a csuklás, lehet, hogy azért, mert túl sok a nikotin belépő a test. Ezen felül győződjön meg arról, nem a patron a nyelési minden csepp folyadék e betű-cigaretta! Ha e-folyadék gyakran lép a száját, majd kell megáll használ ez, és vesz egy új elektronikus cigaretta azonnal!

Ínyvérzés

Ez a jelenség, amikor vagy kipróbálás-hoz abbahagyja a dohányzást; Úgy tűnik, hogy sok ember jelentés fogínyvérzés, amikor fogmosás a fogak, és ez elég gyakori tünete a visszavonását. Az egyik lehetőség lehet, hogy a dohányosok fejlesztése vastagabb íny a füst elleni védekezés. Nem kell aggódni emiatt, mert meg kell gyógyítani után egy hét vagy tehát. Bár, ha ez tovább folytatódik, akkor kérjük, keresse fel orvosát.

Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta

Elektromos cigaretta előnyei

A mozgó-ból hagyományos cigaretta elektronikus cigaretta egészségügyi előnyei szubjektív. Nagyon hasonlít az egyének, akik teljesen kilép a dohányzás cigaretta előnyei. Itt van néhány általános egészségügyi ellátások, hogy nekem van alapít, kifüggesztett-ra e betű-cigaretta fórumok és websites-az interneten keresztül.Ez a közös jót tesz-ból használ a e betű-cigaretta kis listája:

  • Körmök / tippek elfordult a világos sárgás.
  • A fogak fehérebb lesz.
  • Az íny vissza a természetes sötét rózsaszín-szürke helyett.
  • A hangulatok kiegyensúlyozottabbá vált.
  • Légzés könnyebbé és állóképesség magasabb edzés közben.
  • Élelmiszer íze és illata jobb.
  • A szexuális potenciát is növeli.
Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta