Elektronikus Cigaretta Vélemények

» » Elektronikus Cigaretta Vélemények

Új, az elektronikus cigaretta, és nem biztos, hol kezdjem? Vagy talán te nem új, hogy az elektronikus cigaretta, de csak nem boldog-val a parázs vagy minta kezdeti választott? Elektronikus cigaretta Vélemények már felvette a fel a termelők és a legkelendőbb termékek, hogy vizsgálja felül az Ön számára!

Csak mi az e-cigaretta? Az elektronikus cigaretta egy forradalmian új alternatívát a dohányzásról. Elektronikus cigaretta néz, úgy érzi, és íze, mint a hagyományos cigaretta, de ahelyett, hogy égő dohányt, és mind a cigaretta káros méreganyagokat, amikor lélegezzük be a meleg és megnyugtató nikotin elektronikus cigaretta füst alapján a vízpára, amely mentes a rákkeltő anyagokra és a tar, amely gyakran megtalálható a cigaretta.

Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta

Elektronikus Cigaretta Vélemények

Teljesen szeretjük, ha van egy új elektronikus cigaretta márkát, hogy vizsgálja felül, és ez még különlegesebb, ha ez tényleg egy jó, mint a RedCig. A RedCig elektronikus cigaretta repült ki a kapun ez hónap, és eléri a szinte minden jelölések. Ha a név ismerõs, akkor láttam a márka értékesítési néhány hagyományos tárolni frontok, teljes körű online elindítása előtt.

Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta

Elektronikus cigaretta Vélemények

RedCig barátait elektronikus cigaretta mai legfejlettebb technológia, így az e-dohányzás dinamó készül. Védett lítium-polimer akkumulátor a legtartósabb a piacon, és készült, hogy maximális pára mennyisége is. A cserélhető íz patron készülnek az exkluzív VaporMax technológia, amely biztosítja, és a tiszta felhívni, és újra, maximális pára. Szilikon hegyét a e betű-cigaretta célja, kifejezetten, hogy megakadályozza a szivárgást, és szimulálja, és úgy érzi, hiteles cigaretta.

RedCig van 3 szint az elektronikus cigaretta Starter Kit, a leg--bb népszerű hogy RedCig Premium Starter Kit gyilkos funkciók és ár/érték. A prémium Starter Kit van:

 • 1 RedCig elektronikus cigaretta Lítium-Ion hosszú akkumulátor (Extra Tehetség – választott szín automatikus vagy kézi kapcsoló
 • 1 RedCig elektronikus cigaretta Lítium-Ion rövid akkumulátor (Standard kapacitású – választott szín automatikus vagy kézi kapcsoló
 • 1 Hordozható fali töltő
 • 1 USB töltő (lehetővé teszi, hogy bármely számítógépről USB-port díjat)
 • 5 A nikotin patron – egyenlő 5 csomag cigaretta (választott erő és íz).
 • 1 Kézikönyv
Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta

REDCIG elektronikus cigaretta íze beállítások

Ha Ön vedd ki a Starter Kit, kapsz választani a nagy RedCig íz patron íz és a nikotin Strenth.

 • Flavors közé: klasszikus dohány, hűvös mentol, igazi vanília, Cherry Crush, kávé létrehozása, borsmenta fél.
 • Vannak 4 nikotin erősségét választani: 0 MG (No nikotin), 6 MG (Ultra Light), 12 MG (fény), 18 MG (teljes ízű).

A patronok jönnek a csomagok-ban egy szép dobozt, hogy tart 15 patronok, és akkor számíthat minden patront egyenlő körülbelül megegyezik egy doboz cigarettát.

Akkumulátor-beállítások

A választás nem ért véget, bár. Kiválasztásakor a telep, Ön eljut választ a színe, mérete, és a függvény.

 • Választhat akkumulátorok 3 színben: fehér, fekete és rozsdamentes acél. Rozsdamentes acél E-cigaretta is meleg!
 • És aztán a méret az akkumulátor. Ez a kompromisszum között milyen nagy azt szeretné, hogy az elektronikus cigaretta, hogy, és hogy meddig akarod az akkumulátort utoljára, és így kapsz minden az egyik több puff. Természetesen nagyobb akkumulátor = hosszabb élettartamú. Szóval, a választási lehetőségek vannak: standard (110mm), mini (100mm) és hosszú (118mm).
 • Végül nem akarsz automata vagy manuális működés az akkumulátor? Automatikus funkciók hasonló a hagyományos cigarettát, annak, hogy ez akarat kapcsol be, amikor a puff, rajta. A manuális elem van szükség, hogy álljon egy kis gomb-hoz kap a pára. Tipp: a kézi művelet használ több energiát.
Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta

RedCig garancia program biztosít ez elektronikus cigaretta termékek, amelyek egy másik oka annak, hogy mi vagyunk ragadtatva, és van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia. A gőz mennyisége nagyon jó, és akkor nyer egy csomó új ügyfelek nagyon gyorsan. A lehetőség adott, amikor összerakva egy Starter Kit is fantasztikus, és a starter szett árak rendkívül versenyképesek.

RedCig is van egy a patron utántöltő, házhoz szállítás program, amely teljes egészében kötelező, de megéri, és valamit nézni, ha megrendeli. Sokkal több pénzt hosszú távon tud megment több, mint amit már változatról a váltás az elektronikus cigaretta. Ez azonban nem kötelező és semmi hogy Ön automatikusan regisztrált. Nincsenek trükkök.

Bármilyen negatív? nem igazán. Új, így még mindig van néhány próbaterep fedezésére. Néhány nehéz e-dohányzók szeretne látni a magasabb erő nikotin patron, és talán néhány más ízeket ki őket. Azon kívül, semmi. Ezek a srácok tényleg van ez szegezett ki a kapun, és úgy gondoljuk, hogy ők az egyik, hogy van haladó felhúz egy "tető kutya" elég hamar.

Szóval te viszketés-hoz megragad egy RedCig e-cigaretta, és mi nem is csodálom. Mi is megragadta 10 % kedvezmény a mi olvasók. Nincs kód a másolás és beillesztés – bármely RedCig linkre kattintva ezen az oldalon szerepel, és a kedvezmény tükröződni fog a kosárban a RedCig lefoglalásakor. Csak annyit kérek, hogy jöjjön ide után Ön kap vissza a Starter Kit, és tudassa velünk, hogyan megy!

Kattintson ide vásárolni REDCIG elektronikus cigaretta