Elektronische Sigaret Beoordelingen

» » Elektronische Sigaret Beoordelingen

Nieuw in elektronische sigaretten en niet zeker waar te beginnen? Of misschien, bent u niet nieuw aan de elektronische sigaret, maar gewoon niet blij met uw oorspronkelijke keuze van het merk of model? Elektronische sigaretten beoordelingen heeft pakte de top producenten en best verkopende producten voor u te controleren!

Net wat is een e-sigaret? De elektronische sigaret is een revolutionaire nieuwe alternatief voor roken. Elektronische sigaretten kijken, voelen en smaak als gewone sigaretten maar in plaats van branden tabak en alle van de schadelijke sigaret toxines, wanneer u rookt een elektronische sigaret die u een warm en kalmerend nicotine inhaleren gebaseerd waterdamp die vrij is van de kankerverwekkende stoffen en teer die gewoonlijk worden aangetroffen in sigaretten.

Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret

Elektronische Sigaret Beoordelingen

We love absoluut it wanneer er een nieuw merk van de elektronische sigaret is te herzien, en het is nog specialer wanneer het is een echt goeie, zoals RedCig. De RedCig elektronische sigaret vloog uit de poort dit afgelopen maand en slaat het op zowat alle de merken. Als de naam vertrouwd klinkt, misschien je hebt gezien het merk in een paar traditionele store front's voorafgaand aan de lancering van de volledige online te verkopen.

Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret

Elektronische sigaret beoordelingen

RedCig de elektronische sigaret is gemaakt met de meest geavanceerde technologie van vandaag, waardoor het een e-roken dynamo. Het is eigen lithium-polymeer batterijen zijn de langste duurzame op de markt en gemaakt om te geven maximale damp volume. De vervangbare smaak cartridges worden gemaakt met hun exclusieve VaporMax-technologie die zorgt voor en schoon trekken en, nogmaals, de maximale damp. De siliconen tip over hun e-sigaret is ontworpen specifiek om te voorkomen lekkage en te simuleren en authentieke sigaret voelen.

RedCig heeft 3 niveaus van elektronische sigaret starterkits met euromunten, met de meest populaire is de RedCig Premium Starter Kit wegens zijn functies moordenaar en waarde voor de prijs. Met de Premium Starter Kit inbegrepen zijn:

 • 1 RedCig elektronische sigaret Lithium-Ion lange batterij (Extra capaciteit – keuze van kleur automatisch of Manual schakelaar
 • 1 RedCig elektronische sigaret Lithium-Ion korte batterij (standaardcapaciteit – keuze van kleur automatisch of Manual schakelaar
 • 1 Draagbare lader
 • 1 USB-lader (kunt u opladen vanaf elke computer USB-poort)
 • 5 Nicotine Cartridges – is gelijk aan 5 verpakkingen van sigaretten (uw keus van smaak & sterkte).
 • 1 Owner's Manual
Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret

Smaak opties van REDCIG elektronische sigaret

Wanneer u uw Starter Kit uitzoeken, zult u krijgen om te kiezen uit de grote RedCig smaak patroon door zowel smaak en Nicotine Strenth.

 • Flavors omvatten: Classic tabak, Cool Menthol, zeer de vanille, Cherry Crush, koffie creatie, pepermunt partij.
 • Er zijn 4 Nicotine weerstandsniveau's om uit te kiezen: 0 MG (No Nicotine), 6 MG (Ultra Light), 12 MG (licht), 18 MG (volledige smaak).

De cartridges komen pakketten in een mooie doos die ruimte voor elke 15 cartridges en u kunt verwachten van elke cartridge op gelijke over het equivalent van een pakje sigaretten.

Opties van de batterij

De keuzes die eindigen er, hoewel niet. Bij het kiezen van uw batterij, krijgt u om te kiezen van de kleur, de grootte en de functie.

 • U kunt kiezen uit 3 kleuren van batterijen: wit, zwart en roestvrij staal. Roestvrij staal E-sigaretten zijn hot!
 • En, kies je de grootte van de batterij. Het is een trade-off tussen hoe groot u wilt dat de elektronische sigaret te zijn en hoe lang u wilt uw batterij laatste en dus de meer bladerdeeg krijg je uit elkaar. Uiteraard, grotere batterij = langere levensduur. Dus, uw keuzes zijn: standaard (110mm), mini (100mm) en lange (118mm).
 • Tot slot wilt u automatische of handmatige bewerking van de batterij? De automatische functies vergelijkbaar met een conventionele sigaret, in die zin dat zal het overschakelen op wanneer u op het bladerdeeg. De handmatige batterij vereist dat u een kleine knop om de damp. Tip: de operatie handleiding meer accu leegraakt.
Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret

RedCig biedt een programma voor de garantie voor zijn elektronische sigaret producten, dat is een andere reden dat we zijn onder de indruk en heeft een 30 dagen geld terug garantie. Hun damp volume is zeer goed en ze zijn het winnen van een partij van nieuwe klanten zeer snel. De keuzes gegeven bij het samenstellen van een Starter Kit zijn fantastisch en de prijzen op hun Consumentenpakketten met euromunten zijn zeer concurrerend.

RedCig hebben ook een levering aan huis programma voor cartridge vullingen, dat is volledig optioneel, maar de moeite waard het en iets om naar te kijken wanneer u bestelt. Het bespaart a lot more geld op de lange termijn over wat u al opslaat door over te schakelen naar de elektronische sigaret. Het is niet verplicht maar en niets dat u bent automatisch ingeschreven. Geen trucs.

Elke negatieven? niet echt. Ze zijn nieuwe, dus nog steeds hebben sommige Testbanen te dekken. Sommige zware e-sigaret rokers zou graag zien dat hogere sterkte nicotine cartridges en misschien een paar meer smaken van hen. Dan dat, niets. Deze jongens hebben echt genageld uit de poort en we denken dat ze een dat gaat naar aanleiding van een "top dog" vrij snel.

Dus, u bent jeuk om te grijpen een RedCig e-sigaret en we je niet de schuld. We hebben ook een 10% korting greep voor onze lezers. Geen codes te kopiëren en plakken-het opgenomen in een RedCig link waarop u kunt op deze site klikken en de korting zal blijken uit uw winkelwagentje wanneer u bij RedCig uitcheckt. Alles wat wij vragen is dat u kom terug hier na uw krijgen uw Starter Kit en laat ons weten hoe het gaat!

Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret