Elektronische Sigaret Bijwerkingen

» » Elektronische Sigaret Bijwerkingen

Als je een roker, misschien dan u wel bezorgd over de mogelijkheid van bijwerkingen van elektronische sigaretten. Ik ben zeker u zijn reeds bewust van de gevaren van tabak, en dat je moet ofwel minder roken of, bij voorkeur geven volledig roken. Echter, u kan worden op hun hoede over de alternatieven voor roken, die alle vrij recente toevoegingen aan de markt.

Dit kan inhouden dat een beetje onzeker over elektronische sigaretten. Zijn deze echt als een product verbazingwekkend zoals wordt beweerd? Wat zou de gevolgen op uw gezondheid? Het laatste wat u zou willen doen is om over te schakelen van uw sigaret tabak op andere alternatieven terwijl u niet zeker bent of ze veilig zijn genoeg.

Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret

Elektronische Sigaret Bijwerkingen

Wanneer u eerst met behulp van een E-sigaret begint, kan u verschillende ongebruikelijke bijwerkingen optreden. Echter, deze bijwerkingen zijn meest vaak ontwenningsverschijnselen als gevolg van stoppen met roken-je lichaam is verslaafd, zodat het hunkeren naar voor normale sigaretten ervaringen.

In dit artikel, zal ik mijn best doen om alle de mogelijke oorzaken van en redenen achter de meest voorkomende problemen die voortvloeien uit met behulp van een E-sigaret te leggen. Hoewel de eerste plaats wil ik erop wijzen dat ik heb geen medische achtergrond, en alle artikelen zijn gebaseerd op mijn eigen onderzoek en persoonlijke ervaring.

Echter, de meeste mensen vinden dat ze naar E-sigaretten overschakelen zonder te ervaren een van deze kwesties. Als u een van deze symptomen hebt, en ze persistent zijn, moet dan u gaan en uw arts te zien.

Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret

Elektronische sigaret bijwerkingen

Hoofdpijn

Om te beginnen met het meest voorkomende probleem, zou je jezelf vinden met een hoofdpijn. Als u een pijnlijke hoofdpijn krijgen, dan is een mogelijkheid dat u hebt genomen in teveel nicotine. Als dit gebeurt, gewoon ontspannen, uw E-sigaret neer en drink veel water. Vervolgens, de volgende keer dat u klaar bent om vape, probeer met behulp van lager nicotine sterkte e-liquid, of anders, niet helemaal zo veel vape.

Wanneer u probeert te stoppen met roken, is het niet alleen moeilijk voor u, maar ook voor uw lichaam.

Dit is een andere reden dat u hoofdpijn kan ervaren. Wanneer u stoppen met roken, wijzigen uw hersenen zuurstof en chemische niveaus. Enkele van de mogelijke gevolgen zijn tijdelijke slaap verstoring, verhoogde cafeïne niveaus en veranderingen in uw dieet. Al deze resulteren in hoofdpijn, maar in de meeste gevallen, je beter voelen na een paar dagen.

Pijnlijke / droge keel of neus

Dit probleem kan worden gerelateerd aan propyleenglycol (PG). PG is een bevochtiger, wat betekent dat het absorbeert vocht, en daarom kan laten uw keel droog of zere. Deze bijwerking afneemt meestal binnen een paar weken, vooral omdat je keel is aanpassing met ingang van uw gebruikelijke rook damp. Als u dit probleem hebt, probeer dan te drinken veel water, en als wordt het zeer pijnlijk, ga dan naar uw arts onmiddellijk.

Spierpijn

PG wordt omgezet in melkzuur in je lichaam, die leiden spierpijnen tot kan. Altijd drink veel water om zich te ontdoen van de overtollige melkzuur.

Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret

Vlekken of Acne

Dit is een gevolg van het roken geven-je lichaam begint te ontgiften zelf, dus er zijn een heleboel toxines worden geduwd, en de poriën in uw gezicht zijn een vrij goede vluchtweg voor hen. Het is dus echt gevangen toxines wordt vrijgegeven, waardoor de acne en vlekken.

Ophoesten van Tar

Dit is een andere gemeenschappelijke kwestie bij het afsluiten van traditionele tabak sigaretten. De verklaring hiervoor is zeer eenvoudig-je longen zijn eindelijk in staat om te beginnen schoonmaak zelf uit!

Hik

Als u steeds de hik, kan het zijn dat er is teveel nicotine naar je lichaam in te voeren. Bovendien moet u ervoor zorgen dat u zijn enige druppels e-sigaret vloeistof niet slikken van uw cartridge! Als vloeistof, e-liquid vaak uw mond invoert is, moet dan u stoppen met het gebruik en een nieuwe elektronische sigaret onmiddellijk kopen!

Bloeden tandvlees

Dit is een gemeenschappelijk probleem wanneer u probeert te stoppen met roken; Het lijkt erop dat veel mensen verslag bloeden tandvlees wanneer hun tanden poetsen, en dit is vrij een gemeenschappelijk symptoom van terugtrekking. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat rokers dikker tandvlees ontwikkelen te beschermen tegen de rook. U hoeft niet te zorgen over dit, omdat het omhoog na een week of zo genezen moet. Hoewel, als het langer blijven, dan raadpleegt u uw arts.

Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret

Voordelen van elektronische sigaret

Voordelen voor de gezondheid van het verplaatsen van traditionele tabak sigaretten aan elektronische sigaretten zijn subjectief. De voordelen zijn zeer gelijkaardig aan personen die roken van tabak sigaretten volledig te sluiten. Hier zijn een aantal algemene gezondheidsvoordelen die ik heb gevonden Gepost op e-sigaret forums en websites via het internet.Dit is een kleine lijst van gemeenschappelijke voordelen van het gebruik van de E-sigaret:

  • Vingernagels / tips draaien van geelachtig om te wissen.
  • Uw tanden witter worden.
  • Uw tandvlees terug naar hun natuurlijke donker roze kleur in plaats van grijs.
  • Uw stemmingen evenwichtiger geworden.
  • Ademhaling is gemakkelijker en uithoudingsvermogen is hoger tijdens de oefening.
  • Eten smaakt en ruikt beter.
  • Uw seksuele potentie verhoogt.
Klik hier om te kopen REDCIG elektronische sigaret