Elektronisk Cigaret Anmeldelser

» » Elektronisk Cigaret Anmeldelser

Nye elektroniske cigaretter og ikke sikker på hvor du skal begynde? Eller måske, du er ikke nyt for den elektroniske cigaret, men bare ikke tilfreds med dit første valg af mærke eller model? Elektroniske cigaretter anmeldelser har plukket topproducenter og mest solgte produkter til at gennemgå for dig!

Hvad er en e-cigaret? Den elektroniske cigaret er en revolutionerende ny alternativ til rygning. Elektroniske cigaretter se, føle og smage ligesom almindelige cigaretter, men i stedet for at brænde tobak og alle skadelige cigaret toksiner, når du ryger en elektronisk cigaret, du inhalerer en varm og beroligende nikotin baserede vanddamp, der er fri for kræftfremkaldende stoffer og tjære, som er almindeligt forekommende i cigaretter.

Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret

Elektronisk Cigaret Anmeldelser

Vi elsker absolut det, når der er et nyt elektronisk cigaretmærke til at gennemgå, og det er endnu mere speciel, når det er en rigtig god én, ligesom RedCig. RedCig elektronisk cigaret fløj ud af porten dette sidste måned og rammer det på næsten alle mærker. Hvis navnet lyder bekendt, du måske har set mærket sælger i et par traditionelle butik fronter forud for fuld online lanceringen.

Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret

Elektronisk cigaret anmeldelser

Redcigs elektroniske cigaret er lavet med nutidens mest avancerede teknologi, hvilket gør det til en e-rygning dynamo. Det proprietære lithium-polymer batterier er den længste varig på markedet og lavet til at give maksimal vapor volumen. Udskiftelige smag patroner er lavet med deres eksklusive VaporMax teknologi, der sikrer og rense draw og igen, maksimal damp. Silikone tip på deres e-cigaret er designet specielt til at forhindre lækage og simulere og autentiske cigaret føler.

RedCig har 3 niveauer af elektroniske cigaret startsæt, med den mest populære er den RedCig Premium startpakke på grund af det killer funktioner og værdi til prisen. Inkluderet med Premium Starter Kit er:

 • 1 RedCig elektronisk cigaret Lithium Ion lang batteri (ekstra kapacitet – valg af farve automatisk eller manuel Switch
 • 1 RedCig elektronisk cigaret Lithium Ion kort batteri (standardkapacitet – valg af farve automatisk eller manuel Switch
 • 1 Bærbar oplader
 • 1 USB-oplader (kan du oplade fra enhver computer USB-port)
 • 5 Nikotin patroner – er lig med 5 pakker af cigaretter (dit valg af smag og styrke).
 • 1 Instruktionsbog
Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret

Smag indstillinger af REDCIG elektronisk cigaret

Når du udvælge din startpakke, får du vælger fra de store RedCig smag patron af både smag og nikotin Strenth.

 • Varianter omfatter: klassiske tobak, køligt Menthol, meget Vanilla, Cherry Crush, kaffe skabelse, pebermynte part.
 • Der er 4 nikotin styrker at vælge imellem: 0 MG (uden nikotin), 6 MG (Ultra Light), 12 MG (lys), 18 MG (fuld aromatiseret).

Patronerne kommer pakker i en flot boks, der indeholder 15 kapsler og du kan forvente hver patron til lige omkring hvad der svarer til en pakke cigaretter.

Batteri indstillinger

Valg ender ikke der, selv om. Når du vælger dit batteri, får du at vælge farven, størrelse og funktion.

 • Du kan vælge mellem 3 farver af batterier: hvid, sort og rustfrit stål. Rustfrit stål E-cigaretter er hot!
 • Og derefter vælge den størrelse batteri. Det er en afvejning mellem hvor stor du ønsker den elektroniske cigaret er og hvor længe du ønsker dit batteri til sidst, og dermed mere pust du får ud af hver enkelt. Naturligvis, større batteri = længere levetid. Så dine valg er: standard (110mm), mini (100mm) og lange (118mm).
 • Endelig vil du automatisk eller manuel drift af batteriet? De automatiske funktioner svarende til en konventionel cigaret, idet det vil tænde, når du puster på det. Den manuelle batteri kræver, at du skubbe en lille knap til at få damp. Tip: manuel drift bruger mere batteristrøm.
Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret

RedCig giver en garanti program for det elektroniske cigaretprodukter, som er en anden grund til, at vi er imponeret og har en 30 dages pengene tilbage garanti. Deres vapor volumen er meget god, og de er ved at vinde en masse nye kunder meget hurtigt. Valg ved at sammensætte en startpakke er fantastisk og priser på deres startsæt er yderst konkurrencedygtige.

RedCig har også en hjem levering program til patron refills, der er helt valgfrit, men værd it og noget at se på når du bestiller. Det kan spare en masse flere penge i det lange løb over hvad du allerede spare ved at skifte til den elektroniske cigaret. Det er ikke obligatorisk selv og intet at du automatisk tilmeldt. Ingen tricks.

Enhver negativer? ikke rigtig. De er nye, så stadig har nogle proving ground til at dække. Nogle tunge e-cigaret rygere vil gerne se højere styrke nikotin patroner og måske et par mere smag ud af dem. Bortset fra at, intet. Disse fyre virkelig har det naglet ud af porten, og vi tror, at de er en, der kommer til at afvikle en "top hund" ganske hurtigt.

Så du kløe at få fat i en RedCig e-cigaret og vi bebrejder ikke dig. Vi har også fanget en 10% rabat til vores læsere. Ingen koder til at kopiere og indsætte – det er inkluderet i nogen RedCig link, som du klikker på dette websted og rabatten bliver afspejlet i din indkøbskurv, når du tjekker ud på RedCig. Alt hvad vi beder om er, at du kommer tilbage her efter din få din startpakke og lad os vide, hvordan det går!

Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret