Elektronisk Cigaret Bivirkninger

» » Elektronisk Cigaret Bivirkninger

Hvis du er ryger, kan så du være bekymret om muligheden for bivirkninger fra elektroniske cigaretter. Jeg er sikker på, du er allerede klar over farerne ved tobak, og at du bør enten ryge mindre eller, helst, give op med at ryge helt. Du kan dog være på vagt om alternativer til rygning, som er alle temmelig seneste tilføjelser til markedet.

Dette kan omfatte at være lidt i tvivl om elektroniske cigaretter. Er disse virkelig som fantastisk et produkt som hævdes? Hvad kan virkningerne på dit helbred? Den sidste ting du ønsker at gøre er at skifte din tobak cigaret til andre alternativer, mens du ikke er sikker, hvis de er sikre nok enten.

Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret

Elektronisk Cigaret Bivirkninger

Når du først begynder at bruge en E-cigaret, kan du opleve flere usædvanlige bivirkninger. Men disse bivirkninger er oftest abstinenssymptomer som følge af rygestop-din krop er afhængig af, så det oplever cravings for normale cigaretter.

I denne artikel, vil jeg gøre mit bedste for at forklare alle mulige årsager og årsager bag de mest almindelige problemer som følge af ved hjælp af en E-cigaret. Men først, lad mig påpege, at jeg ikke har nogen medicinsk baggrund, og alle artikler er baseret på min egen forskning og personlige erfaringer.

De fleste mennesker finder imidlertid, at de skifte til E-cigaretter uden at opleve nogen af disse spørgsmål. Hvis du har nogen af disse symptomer, og de er persistente, bør du gå og se din læge.

Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret

Elektronisk cigaret bivirkninger

Hovedpine

Til at begynde med det mest almindelige problem, kan du finde dig selv med en hovedpine. Hvis du får en smertefuld hovedpine, derefter er en mulighed at du har taget i for meget nikotin. Hvis dette sker, skal du blot slappe af, sætte ned din E-cigaret og Drik masser af vand. Så, næste gang du er klar til at ryge, prøve at bruge lavere nikotin styrke e-væske, eller ellers ikke genfyldningerne helt så meget.

Når du forsøger at stoppe med at ryge, er det ikke bare svært for dig, men også for din krop.

Dette er en anden grund kan du opleve hovedpine. Når du stoppe med at ryge, ændre din hjerne ilt og kemiske niveauer. Nogle af de mulige virkninger er midlertidige søvn forstyrrelser, øget koffein niveauer og ændringer i din kost. Alle disse resultere i hovedpine, men i de fleste tilfælde, du vil føle sig bedre efter et par dage.

Ømme / tør hals eller næse

Problemet kan være relateret til propylenglykol (PG). PG er et fugtighedsbevarende middel, hvilket betyder, at det absorberer fugt og kan derfor efterlade din hals, tør eller øm. Normalt er aftager denne bivirkning inden for et par uger, primært fordi din hals justering fra din sædvanlige røg til at dampe. Hvis du har dette problem, så prøv at drikke en masse vand, og hvis det bliver meget smertefulde, kan du besøge din læge straks.

Muskelømhed

PG er omdannet til mælkesyre i kroppen, hvilket kan medføre muskelsmerter. Altid drikke masser af vand for at slippe af med den overskydende mælkesyre.

Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret

Steder eller Acne

Dette er et resultat af at give op med at ryge – din krop begynder at afgifte sig selv, så der er en masse toksiner at blive skubbet ud, og porerne i ansigtet er en temmelig god flugtvej for dem. Så det er virkelig fanget toksiner frigives, som forårsager acne og pletter.

Hoste op tjære

Dette er et andet fælles spørgsmål, når du afslutter traditionelle tobak cigaretter. Forklaringen er meget enkel-dine lunger er endelig i stand til at begynde at rense sig selv!

Hikke

Hvis du hele tiden får hikke, muligvis fordi der er for meget nikotin ind til kroppen. Derudover skal du sørge for du ikke synke alle dråber af e-cigaret flydende fra din patron! Hvis e-væske ofte ind i din mund, bør du stoppe med at bruge det og købe en ny elektronisk cigaret straks!

Blødende tandkød

Denne ene er et almindeligt problem, når du forsøger at stoppe med at ryge; Det lader til, at mange mennesker rapporten blødende tandkød, når børste deres tænder, og dette er helt en fælles symptom på tilbagetrækning. En mulighed kunne være at rygere udvikler tykkere tandkød til at beskytte mod røg. Du behøver ikke at bekymre dig om dette, da det skal helbrede op efter en uge eller deromkring. Selv om, hvis det fortsætte længere, så kan du se din læge.

Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret

Fordelene ved elektronisk cigaret

Sundhedsmæssige fordele ved flytning fra traditionelle tobak cigaretter til elektroniske cigaretter er subjektive. Fordelene er meget lignende til personer, der har Afslut rygning tobak cigaretter helt. Her er nogle generelle sundhedsmæssige fordele, som jeg har fundet, sendt oven på e-cigaret fora og hjemmesider på tværs af internettet.Dette er en lille liste over fælles fordele ved at bruge E-cigaret:

  • Fingernegle / tips at dreje fra gullig til at klare.
  • Dine tænder bliver hvidere.
  • Dit tandkød vende tilbage til deres naturlige mørke pink farve i stedet for grå.
  • Dit humør bliver mere afbalanceret.
  • Vejrtrækning er lettere og udholdenhed er højere under træningen.
  • Mad smager og lugter bedre.
  • Din seksuelle potens øger.
Klik her for at købe REDCIG elektronisk cigaret