Elektronisk Cigarett Biverkningar

» » Elektronisk Cigarett Biverkningar

Om du är storrökare, då kanske du oroade över möjligheten att biverkningar av elektroniska cigaretter. Jag är säker på att du redan är väl medvetna om farorna med tobak och att du bör antingen röker mindre, eller helst sluta röka helt. Du kan dock vara försiktig om de alternativ till rökning, som är alla ganska senare tillskott till marknaden.

Detta kan innebära att vara lite osäker om elektroniska cigaretter. Är dessa verkligen som fantastiska en produkt som påstås? Vad kan effekterna vara på din hälsa? Det sista du vill göra är att byta din tobak cigarett till andra alternativ medan du inte är säker på om de är säkra nog antingen.

Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett

Elektronisk Cigarett Biverkningar

När du först börjar använda en E-cigarett, kan du uppleva flera ovanliga biverkningar. Men dessa biverkningar är ofta utsättningssymtom på grund av att sluta röka – din kropp är beroende av, så det erfar cravings för vanliga cigaretter.

I denna artikel kommer jag göra mitt bästa för att förklara alla möjliga orsakerna och orsakerna bakom de vanligaste problemen som följer med en E-cigarett. Men först, låt mig påpeka att jag har ingen medicinsk bakgrund, och alla artiklar är baserad på min egen forskning och personliga erfarenheter.

Men tycker de flesta människor att de byta till E-cigaretter utan att uppleva någon av dessa frågor. Om du har något av dessa symtom, och de är långlivade, bör du gå och se din läkare.

Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett

Elektronisk cigarett biverkningar

Huvudvärk

Till att börja med det vanligaste problemet, kan du hitta dig själv med en huvudvärk. Om du får en smärtsam huvudvärk, sedan är en möjlighet att du har tagit i för mycket nikotin. Om detta händer, helt enkelt koppla av, Lägg ner din E-cigarett och drick mycket vatten. Sedan nästa gång du är redo att vape, prova att använda lägre nikotin styrka e-vätska, eller annars inte vape ganska så mycket.

När du försöker att sluta röka, är det inte bara svårt för dig, men också för din kropp.

Detta är en annan anledning kan du uppleva huvudvärk. När du slutar röka, ändra dina hjärnan syre och kemisk nivåer. Några av de möjliga effekterna är tillfälliga sömn störningar, ökad koffein nivåer och förändringar i din kost. Alla dessa resulterar i huvudvärk, men i de flesta fall, du kommer må bättre efter några dagar.

Öm / torr i halsen eller näsan

Problemet kan vara relaterat till propylenglykol (PG). PG är en Fuktighetsbevarande medel, vilket betyder att det absorberar fukt, och kan därför lämna halsen torr eller öm. Vanligtvis avtar denna biverkan inom ett par veckor, främst eftersom halsen är att justera från din vanliga rök till ånga. Om du har detta problem, försök sedan att dricka mycket vatten, och om det blir mycket smärtsamt, besök din läkare genast.

Muskelvärk

PG omvandlas till mjölksyra i kroppen, vilket kan orsaka muskelvärk. Alltid dricka mycket vatten för att bli av med överskottet lactic syra.

Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett

Fläckar eller akne

Detta är ett resultat av att sluta röka – din kropp börjar att avgifta sig själv, så det finns en hel del gifter de skjuts ut och porerna i ansiktet är en ganska bra utrymningsväg för dem. Så är det verkligen fångade gifter släpps som orsakar acne och fläckar.

Hosta upp tjära

Detta är ett annat vanligt problem när sluta traditionella tobak cigaretter. Förklaringen till detta är mycket enkel – dina lungor är äntligen kunna börja rengöra sig!

Hicka

Om du fortsätter att få hicka, kan det eftersom det finns för mycket nikotin som kommer in till din kropp. Dessutom bör du se till att du inte svälja några droppar av e-cigarett flytande från din patron! Om e-vätska går ofta in i munnen, bör du sluta använda den och köpa en ny elektronisk cigarett omedelbart!

Blödande tandkött

Här är ett vanligt problem när du försöker sluta röka; Det verkar som många människor rapport blödande tandkött när du borstar tänderna, och detta är ett vanligt symptom på tillbakadragande. En möjlighet kan vara att rökare utvecklar tjockare tandkött som skydd mot rök. Du behöver inte oroa dig för detta, eftersom det skulle läka upp efter en vecka eller så. Även om, om det fortsätta längre, sedan se din läkare.

Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett

Fördelar med elektronisk cigarett

Hälsofördelar av att flytta från traditionella tobak cigaretter till elektroniska cigaretter är subjektiva. Fördelarna är mycket liknande till personer som har slutat röka Tobak cigaretter helt. Här är några allmänna hälsa fördelar som jag har hittat postat på e-cigarett forum och hemsidor på internet.Detta är en liten lista med gemensamma fördelar med att använda E-cigarett:

  • Naglar / tips vänder från gulaktigt till klar.
  • Dina tänder blir vitare.
  • Tandköttet tillbaka till deras naturliga mörk rosa färg istället för grå.
  • Ditt humör blivit mer balanserad.
  • Andning är lättare och uthållighet är högre under träning.
  • Mat smakar och luktar bättre.
  • Din sexuell potens ökar.
Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett