Elektronisk Cigarett Recensioner

» » Elektronisk Cigarett Recensioner

Nya elektroniska cigaretter och inte säker på var du ska börja? Eller, du kanske inte ny för elektronisk cigarett men bara inte nöjd med ditt första val av märke eller modell? Elektroniska cigaretter recensioner har plockat den främsta producenter och bäst säljande produkter för att se dig!

Vad är en e-cigarett? Elektronisk cigarett är ett revolutionerande nytt alternativ till rökning. Elektroniska cigaretter titta, känna och smaka som vanliga cigaretter, men istället för att bränna tobak och alla skadliga cigarett gifter, när du röker en elektronisk cigarett som du andas in en varm och avkopplande nikotin baserade vattenånga som är fri från cancerframkallande ämnen och tjära som ofta förekommer i cigaretter.

Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett

Elektronisk Cigarett Recensioner

Vi älskar absolut det när det finns en ny elektronisk cigarettmärke att granska, och det är ännu mer speciellt när det är en riktigt bra en, som RedCig. RedCig elektronisk cigarett flög ut ur porten detta senaste månaden och träffar det på nästan alla märken. Om namnet låter bekant, kanske du har sett varumärket sälja i några traditionella butik fronter innan full online.

Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett

Elektronisk cigarett recensioner

Redcigs elektronisk cigarett är gjord med dagens mest avancerade teknik, vilket gör det en e-rökare dynamo. Det egenutvecklade Litium-polymer batterier är den längsta varar på marknaden och att ge maximal vapor volym. Utbytbara smak patroner är gjorda med sin exklusiva VaporMax teknik som säkerställer och rengöra draw och återigen maximal ånga. Silikon tipset om deras e-cigarett är utformad särskilt för att förhindra läckage och simulera och äkta cigarett känner.

RedCig har 3 nivåer av elektronisk cigarett startpaket, med de mest populära är RedCig Premium startpaket på sin mördare funktioner och värde för priset. Ingår i Premium Starter Kit är:

 • 1 RedCig elektronisk cigarett lång litiumjonbatteri (Extra kapacitet – val av färg automatisk eller manuell växel
 • 1 RedCig elektronisk cigarett kort litiumjonbatteri (standardkapacitet – val av färg automatisk eller manuell växel
 • 1 Bärbar väggladdare
 • 1 USB-laddare (kan du ladda från valfri dator USB-port)
 • 5 Nikotin patroner – lika med 5 förpackningar av cigaretter (ditt val av smak och styrka).
 • 1 Instruktionsbok
Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett

Smak alternativ av REDCIG elektronisk cigarett

När du hämtar ut ditt startpaket, får du välja från stora RedCig smak patronen av både smak och nikotin Strenth.

 • Smaker inkluderar: klassiska tobak, Cool mentol, mycket vanilj, Cherry Crush, kaffe skapande, Peppermint part.
 • Det finns 4 nikotin styrkor att välja mellan: 0 MG (nr nikotin), 6 MG (Ultra Light), 12 MG (ljus), 18 MG (Full smaksatt).

Patronerna kommer paket i en fin låda som rymmer 15 patroner varje och du kan förvänta dig varje patron till lika om motsvarande ett paket cigaretter.

Batterialternativ

Val slutar inte där, dock. När du väljer ditt batteri, får du välja färg, storlek och funktion.

 • Du kan välja mellan 3 färger batterier: vit, svart och rostfritt stål. Rostfritt stål E-cigaretter är varm!
 • Och välj den storlek på batteriet. Det är en avvägning mellan hur stor du vill ha elektronisk cigarett vara och hur länge du vill ditt batteri till senast och därmed den mer puff du kommer få ut av var och en. Självklart, större batteri = längre livslängd. Så, dina val är: standard (110mm), mini (100mm) och long (118mm).
 • Slutligen vill du Automatisk eller manuell drift av batteriet? Den automatiska funktionen som liknar en konventionell cigarett, i att det kommer att slås på när du flåsa på den. Manuell batteriet kräver att du trycker en liten knapp att få ånga. Tips: Manuell drift använder mer batteri.
Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett

RedCig ger en garanti program för det elektronisk cigarettprodukter, som är en annan anledning till att vi är imponerade och har en 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Vapor volym är mycket bra och de vinner en hel del nya kunder mycket snabbt. De val som ges när man sätter ihop ett startpaket är fantastiska och prissättningen på deras startpaket är extremt konkurrensutsatt.

RedCig har också en hemleverans program för patron påfyllningar, som är helt valfritt, men väl värt det och något att titta på när du beställer. Det kan spara mycket mer pengar i det långa loppet över vad du redan sparar genom att byta till elektronisk cigarett. Det är inte obligatoriskt men och ingenting att du automatiskt är inskrivna i. Inga tricks.

Någon negativ? inte riktigt. De är nya, så fortfarande har vissa proving ground att täcka. Några tunga e-cigarett rökare vill se högre styrka nikotin patroner och kanske några fler smaker ur dem. Än att, ingenting. Dessa killar verkligen har det spikade ur porten och vi tror att de är en som kommer att avveckla en "top dog" ganska snart.

Så du klåda att ta en RedCig e-cigarett och vi klandra inte dig. Vi har också tog 10% rabatt för våra läsare. Inga koder till kopia och pasta – det ingår i någon RedCig länk som du klickar på denna webbplats och rabatten kommer att återspeglas i din kundvagn när du kolla på RedCig. Allt vi begär är att du kommer tillbaka hit efter dina få ditt startpaket och låt oss veta hur det går!

Klicka här för att köpa REDCIG elektronisk cigarett