Elektronisk Sigarett Bivirkninger

» » Elektronisk Sigarett Bivirkninger

Hvis du er en røyker, kan så du være bekymret for muligheten for bivirkninger av elektroniske sigaretter. Jeg er sikker på at du allerede er oppmerksomme på farene av tobakk, og at du burde enten røyke mindre eller, helst, gi opp røyking helt. Du kan imidlertid være skeptisk om alternativer til røyking, som er alle ganske nylig tillegg til markedet.

Dette kan omfatte blir litt usikker elektroniske sigaretter. Er disse virkelig som fantastisk et produkt som hevdes? Hva kan effekten være på din helse? Det siste du ønsker å gjøre er å slå din tobakk sigarett til andre alternativer mens du ikke er sikker på om de sikkert nok enten.

Kjøp REDCIG elektronisk sigarett

Elektronisk Sigarett Bivirkninger

Når du først begynner å bruke en E-sigarett, kan du oppleve flere uvanlig bivirkninger. Men disse bivirkningene er oftest tilbaketrekning symptomer på grunn av røykeslutt-kroppen er avhengige, så opplever cravings for normale sigaretter.

I denne artikkelen vil jeg gjøre mitt beste for å forklare alle mulige årsaker til og grunner bak de vanligste problemene som følge av en E-sigarett. Men først, la meg påpeke at jeg ikke har noen medisinsk bakgrunn, og alle artikler er basert på min egen forskning og personlig erfaring.

Men opplever fleste at de bytte til E-sigaretter uten å oppleve noen av disse problemene. Hvis du har noen av disse symptomene, og de er vedvarende, bør så du gå og se din lege.

Kjøp REDCIG elektronisk sigarett

Elektronisk sigarett bivirkninger

Hodepine

Til å begynne med det vanligste problemet, kan du finne deg selv med en hodepine. Hvis du får en smertefull hodepine, så er en mulighet at du har tatt i mye nikotin. Hvis dette skjer, bare slappe av, sette ned din E-sigaretten og Drikk rikelig med vann. Så, neste gang du vape, prøv å bruke lavere nikotin styrke e-flytende, eller ellers ikke vape ganske så mye.

Når du prøver å slutte å røyke, er det ikke bare vanskelig for deg, men også for kroppen din.

Dette er en annen grunn kan du oppleve hodepine. Når du avslutter røykfrie, endre din hjerne oksygen og kjemiske nivåer. Noen av de mulige effektene er midlertidig søvn forstyrrelser, økt koffein nivåer og endringer i kostholdet. Alle disse resultere i hodepine, men i de fleste tilfeller vil du føle deg bedre etter noen dager.

Sår / tørre halsen eller nese

Dette problemet kan være relatert til propylenglykol (PG). PG er et humectant, betyr det absorberer fuktighet, og kan derfor la halsen tørr eller sår. Vanligvis avtar denne bivirkningen innen et par uker, hovedsakelig fordi halsen justerer fra din vanlige røyk til damp. Hvis du har dette problemet, prøv å drikke mye vann, og hvis den blir svært smertefullt, vennligst besøk legen din umiddelbart.

Muskelsmerter

PG er omgjort til lactic syre i kroppen, som kan føre til muskelsmerter. Alltid drikke mye vann å bli kvitt overflødig melkesyre.

Kjøp REDCIG elektronisk sigarett

Flekker eller akne

Dette er et resultat av å gi opp røyking-kroppen begynner å gifte seg, så det er en rekke giftstoffer blir skjøvet og porene i ansiktet er en ganske god rømningsvei for dem. Så er det virkelig fanget giftstoffer blir utgitt som forårsaker kviser og flekker.

Hoste opp Tar

Dette er et annet vanlig problem når avsluttes tradisjonelle tobakksigaretter. Forklaring på dette er svært enkel-lungene er endelig kunne begynne å vaske seg!

Hikke

Dersom du får hikken, kan det være fordi det er for mye nikotin inn til kroppen din. I tillegg må du kontrollere at du ikke er svelge noen dråper av e-sigaretten væske fra kassetten! Hvis e-væske er ofte inn din munn, bør så du slutte å bruke den og kjøpe en ny elektronisk sigarett umiddelbart!

Blødning Gums

Dette er et felles problem når du prøver å slutte å røyke; Det virker som mange folk rapporterer blødning gums når du pusser tennene, og dette er ganske vanlig symptom tilbaketrekning. En mulighet kan være at røykere utvikle tykkere gums å beskytte mot røyken. Du trenger ikke å bekymre deg om dette, siden det skal gro opp etter en uke eller så. Selv om, hvis det fortsette lenger, så se legen din.

Kjøp REDCIG elektronisk sigarett

Fordelene av elektroniske sigaretten

Helsemessige fordeler av flytter fra tradisjonelle tobakksigaretter til elektroniske sigaretter er subjektive. Fordelene er svært lik individer som har sluttet å røyke tobakksigaretter helt. Her er noen generelle helsefordeler som jeg har funnet postet på e-sigarett fora og nettsteder på Internett.Dette er en liste over vanlige fordelene ved hjelp av E-sigaretten:

  • Negler / tips snu fra gulaktig fjerne.
  • Tennene bli hvitere.
  • Tannkjøttet tilbake til deres naturlig mørk rosa farge i stedet for grå.
  • Humør bli mer balansert.
  • Puste er lettere og utholdenhet er høyere under trening.
  • Mat smaker og lukter bedre.
  • Din seksuelle potens øker.
Kjøp REDCIG elektronisk sigarett