Elektronisk Sigarett Kritikken

» » Elektronisk Sigarett Kritikken

Ny elektroniske sigaretter og ikke sikker på hvor du skal begynne? Eller kanskje du er ikke nytt for den elektroniske sigaretten, men bare ikke fornøyd med ditt første valg merke eller modell? Elektroniske sigaretter vurderinger har plukket topp produsenter og topp selger produkter å vurdere for deg!

Hva er en e-sigarett? Den elektroniske sigaretten er et revolusjonerende nytt alternativ til røyking. Elektroniske sigaretter ser, føler og smaker som vanlige sigaretter men istedet for brenner tobakk og alle skadelige sigarett giftstoffer, når du røyker en elektronisk sigarett du inhalerer nikotin varme og beroligende basert vanndamp som er fri fra kreftfremkallende og tjære som vanligvis finnes i sigaretter.

Kjøp REDCIG elektronisk sigarett

Elektronisk Sigarett Kritikken

Vi elsker absolutt det når det er en ny elektronisk sigarett merkevare å vurdere, og det er enda mer spesielt når det er en veldig god en, som RedCig. RedCig elektronisk sigarett fløy ut av porten dette siste måneden og treffer den på omtrent alle merkene. Hvis navnet høres kjent ut, kan du ha sett merket i noen tradisjonelle butikken fronter før full online lanseringen.

Kjøp REDCIG elektronisk sigarett

Elektronisk sigarett Kritikken

Redcigs elektroniske sigaretten er laget med dagens mest avanserte teknologi, gjør det en e-røyking dynamo. Den proprietære litium-polymer-batterier er den lengste varige på markedet og laget for å gi maksimal damp volum. Utskiftbare smaken blekkpatronene er laget med sin eksklusive VaporMax teknologi som sikrer og rengjør uavgjort og, igjen, maksimalt damp. Silikon spissen på deres e-sigaretten er laget spesielt for å forhindre lekkasje og simulere og autentisk sigarett føler.

RedCig har 3 nivåer av elektronisk sigarett Startsett, med mest populære er RedCig premie Starter Kit på grunn av det killer funksjonene og verdi for prisen. Følger med Premium Starter Kit er:

 • 1 RedCig elektronisk sigarett lang litiumionebatteri (ekstra kapasitet-farge automatisk eller manuell bryteren
 • 1 RedCig elektronisk sigarett kort litiumionebatteri (standardkapasitet-farge automatisk eller manuell bryteren
 • 1 Portable laderen
 • USB lader (kan du lade fra enhver datamaskin USB-port)
 • 5 Nikotin patroner-lik 5 pakker av sigaretter (valget av smaken og styrke).
 • 1 Brukerhåndboken
Kjøp REDCIG elektronisk sigarett

Smaken alternativer for REDCIG elektronisk sigarett

Når du velger ut din startpakke, får du velge fra store RedCig smaken kassetten både smak og nikotin Strenth.

 • Smaker inkluderer: Classic Tobacco, kule mentol, veldig vanilje, kirsebær Crush, kaffe etableringen, peppermynte partiet.
 • Det er 4 nikotin styrker å velge mellom: 0 MG (ingen nikotin), 6 MG (Ultra lett), 12 MG (lett), 18 MG (Full Flavored).

Kassetter kommer pakker i en fin boks som inneholder 15 patroner og du kan forvente hver kassett lik om tilsvarende en pakke sigaretter.

Batterialternativer

Valgene slutt ikke der, skjønt. Når du velger batteriet, får du velge fargen, størrelsen og funksjon.

 • Du kan velge mellom 3 farger batterier: hvit, svart og rustfritt stål. Rustfritt stål E-sigaretter er hot!
 • Og deretter velge størrelsen på batteriet. Det er en avveining mellom hvor stort du vil at elektroniske sigaretten skal og hvor lenge du vil batteriet til sist, og dermed mer puff du får ut av hver. Selvfølgelig større batteri = lenger varig. Så valgene er: standard (110mm), mini (100mm) og lange (118mm).
 • Til slutt, vil du automatisk eller manuell drift av batteriet? De automatiske funksjonene ligner en tradisjonell sigarett, i at det vil slå på når du puff på den. Manuell batteriet krever at du trykker en liten knapp å få damp. Hint: manuell operasjonen bruker mer batteristrøm.
Kjøp REDCIG elektronisk sigarett

RedCig gir en garantiprogram det elektronisk sigarett produkter, som er en annen grunn til at vi er imponert og har en 30 dagers pengene tilbake-garanti. Damp volumet er veldig bra og de vinner mange nye kunder svært raskt. Valgene når å sette sammen en startpakke er fantastisk og priser på sine Startsett er svært konkurransedyktige.

RedCig har også en hjemkjøring program for patron påfyll, som er helt frivillig, men vel verdt det og noe å se på når du bestiller. Det kan spare mye mer penger i det lange løp over det du allerede lagrer ved å bytte til elektroniske sigaretten. Det er ikke obligatorisk skjønt, og ingenting at du er automatisk innmeldt i. Ingen triks.

Noen negativer? egentlig ikke. De er nye, så fortsatt har noen proving ground å dekke. Noen tunge e-sigaretten røykerne gjerne se høyere styrke nikotin patroner og kanskje noen flere smaker av dem. Annet enn, ingenting. Disse gutta virkelig har det spikret ut av porten, og vi tror at de som kommer til å avvikle en "hund" ganske snart.

Så du klør etter å ta en RedCig e-sigarett og vi klandre ikke deg. Vi har også fanget 10% rabatt for våre lesere. Ingen koder å kopiere og lime-det er inkludert i en RedCig kobling du klikker på dette nettstedet og rabatten gjenspeiles i handlekurven når du sjekker ut på RedCig. Alt vi ber om er at du kommer tilbake hit etter dine blir Starter Kit og fortelle oss hvordan det går!

Kjøp REDCIG elektronisk sigarett