Elektronska Cigareta Obzornik

» » Elektronska Cigareta Obzornik

Nove elektronske cigarete in ne veste kje začeti? Ali je mogoče, da nisi novih elektronskih cigaret, vendar samo ne vesel s vaš prvi izbira blagovne znamke ali modela? Elektronske cigarete gostov je izbral vrhunskih proizvajalcev in najbolje prodajanih proizvodov, da pregleda za vas!

Kaj je e-cigareta? Elektronska cigareta je revolucionarna nova alternativa kajenju. Elektronske cigarete videz, občutek in okus kot redni cigaret, vendar namesto pereč tobaka in vse škodljive cigarete toksinov, ko dima elektronska cigareta vdihnete, toplo in pomirjujočih nikotina temelji vodne pare, ki je brez rakotvornih in katran, ki se pogosto pojavljajo v cigaretah.

Kliknite tukaj za buy elektronska cigareta REDCIG

Elektronska Cigareta Obzornik

Smo absolutno ljubezen, ko je novo blagovno znamko elektronska cigareta pregled, in je še posebno, ko je res dobra, kot RedCig. RedCig elektronska cigareta letel iz vrata to čez mesec in zadetkov na skoraj vseh znamk. Če ime zveni znano, ste lahko videli blagovno znamko prodajo v nekaj tradicionalnih izložbah pred popolno spletno splavitev.

Kliknite tukaj za buy elektronska cigareta REDCIG

Elektronska cigareta obzornik

RedCig je elektronska cigareta je narejen z današnjo najbolj napredno tehnologijo, tako da je e-kajenje Dinamo. To je lastniška litij-polimer baterij so najdaljši, traja na trgu in je zagotoviti največjo vapor nosilca. Nadomestljiv okus vložki so narejeni s svojo izključno VaporMax tehnologijo, ki zagotavlja in čisto žrebanje in, spet, največje pare. Silikonski tip na njihove e-cigareta je zasnovan posebej za preprečevanje uhajanja in simulirati in občutek verodostojna cigaret.

RedCig ima 3 ravni o elektronskih cigaret Starter Kits, z najbolj priljubljenih pa RedCig Premium Starter Kit zaradi morilec funkcije in vrednost za ceno. Priložena Starter Kit premije so:

 • 1 RedCig elektronskih cigaret Litij Ion dolgo baterija (dodatne zmogljivosti – izbira barve avtomatsko ali ročno stikalo
 • 1 RedCig elektronskih cigaret Litij Ion majhen topniška jedinica (Standard zmogljivosti – izbira barve avtomatsko ali ročno stikalo
 • 1 Prenosni steno polnilnik
 • 1 Polnilnik USB (omogoča polnjenje iz katerega koli računalnika vrata USB)
 • 5 Nikotinskih kartuš-enako 5 paketov cigaret (vaši izbiri okus & moč).
 • 1 Navodilo
Kliknite tukaj za buy elektronska cigareta REDCIG

Okus možnosti REDCIG elektronska cigareta

Ko izbereš ven. Starter Kit, boste dobili na izbiro veliko RedCig vložek okus okus in nikotina Strenth.

 • Okusi so: Classic tobaka, kul mentol zelo vanilije, Cherry Crush, ustvarjanje kave, poprove mete stranka.
 • Obstajajo 4 nikotina prednosti, da izbirajo iz: 0 MG (brez nikotina), 6 MG (Ultra Light), 12 MG (svetlobe), 18 MG (polno aromo).

Kartuš prihajajo paketi v lepo polje, ki ima 15 kartuš in lahko pričakujete vsak vložek za enako približno enakovredno škatlico cigaret.

Možnosti akumulatorja

Izbira se ne konča tam, čeprav. Pri izbiri akumulatorja, dobiš izbrati barvo, velikost in funkcija.

 • Izbirate lahko med 3 barvah baterij: bela, črna in nerjavno jeklo. Inox E-cigarete so vroče!
 • In nato izberite velikost baterije. To je kompromis med kako velik želite elektronska cigareta treba in kako dolgo želite akumulator nazadnje in zato več puff, boste dobili iz vsak. Očitno je, večje baterije = dlje. Vaše izbire so: standard (110mm), mini (100mm) in dolg (118mm).
 • Končno, ali želite samodejno ali ročno delovanje baterije? Samodejne funkcije podoben običajnih cigaret, v, da bo prehod ko ste napihniti na to. Ročno baterijo zahteva, da pritisneš majhen gumb zadobiti hlapov. Namig: priročnik delovanje porabi več energije akumulatorja.
Kliknite tukaj za buy elektronska cigareta REDCIG

RedCig garancijo program predvideva je elektronska cigareta proizvodov, kar je še en razlog, da smo navdušena in je 30 dan denar nazaj garancije. Njihova prostornina pare je zelo dobro in so zmagovalni veliko novih kupcev zelo hitro. Odločitve glede na pri sestavljanju Starter Kit so fantastični in cen svojih starter kompleti so zelo konkurenčne.

RedCig imajo tudi dom oddaja program za polnjenje kartuše, ki je popolnoma neobvezen, ampak tudi vredno in nekaj pogledati ob naročilu. To lahko shranite veliko več denarja na dolgi rok nad kaj že shranjujete s prehodom na elektronsko cigareto. To ni obvezno čeprav in nič da ste samodejno vpisani v. Brez trikov.

Vse negativne? ni res. Oni so nove, še vedno tako, da so nekateri proving ground za kritje. Nekatere težke e-cigareta kadilci bi radi videli višjo moč nikotina kartuš in morda nekaj več okusih iz njih. Razen da, nič. Ti fantje so res to Prikovan od vrat in mislimo, da si eno, da se bo veter "top dog" precej kmalu.

Torej, ste srbenje zgrabi RedCig e-cigareta in ne krivim. Smo tudi zgrabili 10 % popust za naše bralce. Nobene kode za kopiranje in lepljenje – to je vključeno v vse RedCig link, da kliknete na to stran in popust se bo odražalo v nakupovalno košarico, ko ste check out na RedCig. Vse vas prosimo je, da prideš nazaj tukaj po vaše zaslužiti Starter Kit in nam povejte, kako to gre!

Kliknite tukaj za buy elektronska cigareta REDCIG