Fentermin Kundupplevelsen

» » Fentermin Kundupplevelsen

Fentermin Kundupplevelsen1: min man och jag gifte sig med mycket unga och vi hade fem barn innan vi var klara.

Eftersom mina barn började växa upp insåg jag att jag inte gillade vad graviditeter hade gjort med min kropp, och var för upptagen med att spendera en massa tid exercerande.

Min läkare har förskrivit mig fentermin för tre veckor sedan och jag har tappat lite vikt, men det har varit svårt, min mun har varit så torr att jag har haft att bära en vatten flaska runt med mig hela tiden.

Laura

2: fentermin är en mirakelmedicin! Jag tog det för tolv veckor och jag förlorade 25 pounds. Det inte bara gjort mig vill äta mindre men det ökade också med energi för att utöva.

Det gjorde mig vill gå rida min cykel varje dag.

Michael

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

3: Jag är 29 år gammal och 5'7, och jag insåg för några månader sedan att jag hade ett problem med min vikt. Jag gick till läkaren kontor för en fysisk och blev chockad när jag var tvungen att konfrontera min vikt: 279 lbs.

Jag fick ett fentermin recept snart efteråt och det hjälpte mig att övervinna mitt sug efter mat, och gjorde det lättare för mig att gå ner i vikt och gav mig mer energi för att utöva.

Jag har tappat 21 pounds hittills och det ser bra ut!

Sylvester

4: Jag försökte ta fentermin ungefär ett år sedan men jag hade en rad personliga kriser som gjorde det riktigt svårt att komma ut ur huset och motion.

Det började bra men i slutet fick jag tillbaka den vikt som jag förlorade. Jag funderar på om jag ska prova det igen.

Om jag försöker det igen jag kan använda Adipex, det är viktigt att komma ihåg när du ser Adipex vs fentermin i recensioner att de är samma medicin. Om du vill ta vara det säker att inse det inte är en lösning av sig själv.

Larry

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

5: fentermin fungerar, om du är villig att ta itu med dess biverkningar. Jag förlorade 12 pounds de första två månaderna som jag tog det men jag var tvungen att sluta eftersom saker och ting började bli riktigt dålig.

Jag skulle vara illamående hela dagen och sedan gå till badrummet och sitta där med dåliga förstoppning. Tappat lite vikt, men det var bara inte värt det. Jag vill prova ett alternativ.

Stacy

6: Jag är en ensamstående mamma. Jag måste springa en hel del i staden och nyligen var jag på en tunnelbanestation och rulltrappan var bruten och jag var tvungen att stoppa flera gånger på vägen upp.

Folk tittade på mig och jag bestämde mig för att jag ville se om det fanns något jag kunde göra för att gå ner i vikt. Min läkare föreslog fentermin.

Jag tränar inte mycket med det men jag lyckades gå ner 20 kg eftersom jag inte suget mat så mycket, men jag fick 10lbs tillbaka snart efter.

Sylvia

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

7: Jag hittade en läkare som gav mig fentermin eftersom jag ville förlora lite vikt även om jag inte riktigt räkna ut som mycket. Jag förlorade 19 kg under de tre månaderna jag tog det men fått det tillbaka efteråt. Jag antar att det finns inga enkla lösningar.

Jason

8: Jag tog fentermin för två månader i 37,5 mg kapsel form. Min läkare sa jag kunde stanna på den för ett par veckor men jag gillade de svårigheter jag har sovande.

Han sa att jag kunde prova att byta från den utökad utgåvan instant release, men jag gjorde detta för ett par veckor och fann att min cravings för ohälsosam mat kom tillbaka sent på dagen. Detta är inte för alla.

Molly

9: Jag tog fentermin 37,5 mg instant release och tappat 31lbs över 3 månader (jag arbetande ute varje dag också och bara arbetar deltid).

Det hjälpte mig gå ner i vikt men jag vill göra något annorlunda för att behålla den. Jag kan titta på några av de alternativ där ute för att se om det är något som har mindre biverkningar och att jag kan fortsätta att ta för lång tid.

Gary

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

10: de säger att om du tar fentermin och arbete ut du kommer att förlora mer i vikt än om du inte tar den. Jag bestämde mig att få ett recept eftersom jag hade förlorat en del vikt (ner från 310 till 285) men var jag träffa en vägg och jag är upptagen.

Jag slutade släppa till 267 kg under de tre månader som jag tog. Det enda du har att se upp för är att det är en stimulerande så om du dela upp dosen (som jag gjorde) det kan hålla dig på natten.

Sydney

11: Jag tog det hela tre månader men i slutet kändes som det inte gjorde något för mig längre. Jag förlorade 14lbs under de första sex veckorna men under senaste sex veckorna förlorade jag bara 4lb. kanske jag byggt upp en tolerans mot det alltför snabbt.

Claire

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

12: vad du får ut av fentermin beror på vad du lagt i – i form av bantning, motion, etc. Jag tror att många människor tar det tänkande att varningarna att de bör ändra sina vanor sätts det så att de drog beslutsfattarna inte bli stämd men det är sanningen.

Jag tog och arbetat ute varje dag och jag förlorat 31lb över tre månader. Inte dåligt alls. Om du tänker ta det minns att du får vad du lagt ned.

Luke

13: det är verkligen svårt att ta fentermin för lång tid på grund av vad som börjar hända till dig. Jag var tvungen att sluta efter en månad även om jag hade förlorat några pounds.

Jag började med illamående, diarré, och jag fick hyperaktiv och verkligen irriterad till den punkt där det började orsakar mig problem på arbetsplatsen. Jag bestämde mig för att jag behövde hitta ett annat sätt att gå ner i vikt.

Joseph

14: Jag tog fentermin i två månader och jag förlorade 20lbs med några lätta promenader. Jag var inte utövar innan men när jag började ta det när jag gjorde en punkt att gå minst en mil per dag, och det hjälpte verkligen. Detta är en bra medicin.

Jenny

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

15: Jag tog Fen-Phen under 1990-talet, men jag inte berätta för min läkare att eftersom jag ville ta fentermin också. Det var oansvarigt men jag accepterade risken.

Jag började frossa hela tiden och kasta upp och jag bestämde att jag bara inte ville utmana ödet med min hälsa längre. Jag kommer att prova en av de alternativa naturliga produkterna. Jag hoppas att en av dem fungerar.

Pete

16: min läkare gav mig en 37,5 mg fentermin recept och apoteket gav mig fentermin.

Efter frukost tog jag formeln instant release. Det fungerade som annonseras och jag förlorade 26lbs under de tre månader som jag tog.

Lewis

17: ett problem som ingen tycker om med droger som detta är hur de påverkar dig när du tränar.

Jag höll på att förlora sömn medan du tar fentermin och detta innebar att många dagar vaknade jag alldeles för trött för att gå på min morgon jog. Jag förlorade 14lbs i 2 månader men med minskad motion. Jag gillade detta eftersom jag fick ut ur huset mindre.

Kate

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

18: Jag är en ivrig bergklättrare så jag få motion på det sättet. Jag ville se bättre så det är därför jag tog fentermin.

Det fungerade bra, jag förlorade 31lbs i 3 månader och är i den bästa formen av mitt liv. Det enda problemet är att det gjorde min mun verkligen torr men jag tog bara med vatten med mig.

Kristi

19: Jag försökte fentermin en gång innan och jag förlorade en massa vikt under tiden jag tog det, men jag fick det tillbaka efteråt.

Jag fick ett annat recept och har tränat sedan dess och jag har tappat lite vikt men det verkar som om du bara bygga upp en tolerans mot det alltför snabbt.

Ben

Klicka här för att köpa Phen375 från officiella hemsida

Fentermin Kundupplevelsen