Fødevarer At Spise For At Tage På I Vægt

» » Fødevarer At Spise For At Tage På I Vægt

Mad alene bidrager ikke til vægtøgning. Den skal suppleres med en ordentlig motion rutine, som hjælper med at øge appetit og opbygge muskler. Det er diskuteret nedenfor:

En ændring i kost er nøglen til at få vægt. At deltage i et vægt træningsprogram eller en gym men ikke spise ordentlig mad ville være spild af tid og penge. Dem, der ønsker at få vægt bør spise ret højt kalorieindhold fødevarer.

Klik her for at købe vægt få kosttilskud

Fødevarer At Spise For At Tage På I VægtAt vide, hvad fødevarer hjælpe til at forbedre vægt er nødvendige for at bringe en sund ændring i kroppen. Undervægtige mennesker i en fart at få vægt spise usunde fødevarer (junk fødevarer), dermed forårsager helbredsproblemer.

Formålet er at få vægten, samtidig med at de forbliver fysisk aktive. Vægt gevinst fødevarer, der negativt påvirker sundheden er til nogen nytte.Selv om det er nødvendigt at forhøje kalorieindtagelse, skal det komme fra en sund kilde.

Med junk fødevarer næring fedmeepidemien, ville det være uklogt at hengive sig til disse højt kalorieindhold fødevarer. Målet er ikke at forvandle sig fra tynd til overvægtige, snarere, bør målet være at opbygge en muskuløs ramme, der tillader dig at udføre dine daglige aktiviteter uden besvær.

Tilføje kalorier mindlessly til din kost vil vende din krop ud af form, til gengæld øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme og kroniske lidelser som diabetes.

Manglende evne til at få vægten er ofte blevet tilskrevet mangel på appetit, trods næringsstof tæt fødevarer. Ikke følelse hungrig under spisetider er (i de fleste tilfælde) på grund af inaktive livsstil.

Så start en øvelse rutine (jogging, hurtigt walking, cykling), der gør du sveder og gør det hver dag i morgen. Det vil stimulere din sult pangs og du helt sikkert ikke vil forlade dit hjem uden at have en solid morgenmad. En rask gåtur, en halv time før at have frokost eller middag også kan bidrage til at øge din appetit.

Klik her for at købe vægt få kosttilskud

Bedste fødevarer til at spise for at tage på i vægt

En kost der er rig på proteiner, sundt fedt og kulhydrater kan bidrage til at få vægt på den rigtige måde. Det er vigtigt at identificere fødevarer, der er rige på disse næringsstoffer.

Fødevarer med højt i proteiner vil give kroppen til at få muskelmasse uden bygning overskydende fedt. Mælk er en glimrende kilde af høj kvalitetsproteiner. Drikke mælk efter træning fremmer væksten af muskler. Protein shakes og proteinbarer kan også bidrage til at fremskynde muskel væksten.

Tilføjelse af pulveriseret mælk til saucer og suppe er en nemme måde hen til forhøje kalorieindtagelse. Fødevarer rige på protein der fremmer vægtøgning på en sund måde er fisk (laks, tun, torsk), mejeriprodukter som hytteost og fedtfattig yoghurt.

Kylling uden skind er også en rig kilde til protein. Andre kød og fjerkræ produkter højt proteinindhold, der sikrer generelle sundhed omfatter magert udskæringer af Tyrkiet og kaniner.

Æg, nødder (mandler) og solsikkefrø indeholder en høj mængde protein. Herunder disse fødevarer i kosten er gavnligt at få vægt naturligvis. Hvis du ikke kan lide at spise rå mandler, kan du altid gå til sin lækrere version, som er intet andet end mandel smør.

Klik her for at købe vægt få kosttilskud

Kulhydrat fødevarer

Kulhydrat fødevarer er en integreret del af vægt få kost. Kulhydrater opretholde energiniveau i kroppen vigtigt at udføre daglige aktiviteter.

Grøntsager og frugt anses for at være en overlegen kilde af kulhydrater. Grøntsager såsom broccoli, gulerødder, kartofler, spinat, blomkål og tomater indeholder høje niveauer af protein.

Må man fokusere på frugter som æbler, appelsiner, mango, avocado, ananas og papaya tilføje kulhydrater til kosten. Andre gode kilder til kulhydrater er brune ris og hele korn.

En sund, nærende morgenmad skal have hele hvede brød eller hele hvede pasta i tilstrækkelige mængder. En ideel sunde snack, rig på kulhydrater involverer indtagelse af tørret frugt, druer og bananer.

Du kan altid tilføje tørrede frugter til hverdagens salater og yoghurt til at øge din sunde kalorieindtag.

Klik her for at købe vægt få kosttilskud

Fede fødevarer

Når du vælger fødevarer for at få vægten, det er vigtigt at undgå mættet fedt fødevarer for at holde forskellige sundheds-relaterede lidelser i skak. Mættet fedt er kendt for at hæve kolesterolniveauer i blodet, som kan øge risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

Skummetmælk indeholder en tilstrækkelig mængde af proteiner, men ingen fedt. Fisk (laks), omega-3 essentielle fedtsyrer, smør, frø og nødder som mandler, valnødder, cashewnødder og hasselnødder kommer på listen over sunde fede fødevarer.

Koldpresset olie udvundet fra frøene som solsikkeolie, saflorolie og solsikke også komme under god fat fødevarer kategori. Sundhedspersonale ofte råd til at bruge koldt pressede oliven olie til madlavning.

Alle leder efter at få vægt skal indarbejde disse sunde fedt fødevarer i kosten. Dressing din salat med olivenolie er en nem måde at tilføje sundt fedt til din kost.

Klik her for at købe vægt få kosttilskud

Hvor ofte man bør spise?

Folk alvorligt med at få vægt skal øge deres måltid frekvens. I stedet for 3 måltider, bør man forsøge at have 6 måltider hver dag.

Forbrugende 6 mini-måltider, der omfatter morgenmad, kan frokost, middag og 3 små måltider hjælpe en opnå vægtøgning. Der må være en afstand på 2,5-3 timer mellem hvert måltid. Også, glem ikke at drikke masser af vand og frisk frugtjuice til at undgå dehydrering.

Sund madlavning

Ligegyldigt, kan hvor sund en fødevare, du vælger, det vise usunde hvis det ikke er kogt ordentligt. Vane med at spise stegte levnedsmidler skal kasseres og i stedet vælge sund madlavning indstillinger såsom bagende, bage, grille, dampende og stewing.

Ud over at spise den rigtige mad, er træning også en vigtig faktor, der er afgørende for at få det ønskede resultat. Øvelser, der hjælper med at opbygge muskel masse er meget vigtigt at øge vægten. Så Udover stigende proteinindtag fik du at gøre vægtløftning øvelser som bænkpres, døde elevatorer, squats og bøjet-over rækker til at få muskler.

Disse er nogle af de bedste fødevarer, der medvirker til at øge vægten på en sund måde. Disse fødevarer er en glimrende kilde til forskellige næringsstoffer og hjælpe med at reparere og opbygge muskler. Ud over en sund nærende kost, Sørg for at følge en effektiv øvelsesprogram til at tage på i vægt.

Klik her for at købe vægt få kosttilskud