Phentermine Kundeoplevelse

» » Phentermine Kundeoplevelse

Phentermine Kundeoplevelse1: min mand og jeg blev gift med meget unge og vi fik fem børn, før vi var færdige.

Da mine børn begyndte at vokse op, indså jeg, at jeg ikke kunne lide hvad graviditeter havde gjort til min krop, og havde for travlt til at tilbringe en masse tid udøver.

Min læge ordineret mig phentermin tre uger siden og jeg har mistet nogle vægt men det har været svært, min mund været så tør, at jeg har måttet bære en vandflaske rundt med mig hele tiden.

Laura

2: phentermin er en mirakelkur! Jeg tog det for 12 uger og jeg tabte 25 pund. Det ikke kun lavet mig lyst til at spise mindre, men det også steg med energi til motion.

Det gav mig lyst til at gå, ride min cykel hver dag.

Michael

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

3: Jeg er 29 år gammel og 5'7, og jeg indså, at et par måneder siden at jeg havde et problem med min vægt. Jeg gik til læges kontor for en fysisk og var chokeret, da jeg var tvunget til at konfrontere min vægt: 279 lbs.

Jeg fik en phentermin recept snart bagefter og det hjalp mig med at overvinde min trang til mad, og gjort det lettere for mig at tabe sig og gav mig mere energi til motion.

Jeg har mistet 21 pounds hidtil og det ser godt!

Sylvester

4: Jeg prøvede at tage Phentermine omkring et år siden, men jeg havde en række personlige kriser, der gjorde det virkelig svært at komme ud af huset og motion.

Det startede godt men ultimo jeg fik tilbage den vægt, jeg mistede. Jeg tænker på om jeg skulle prøve det igen.

Hvis jeg prøve det igen jeg kan bruge Adipex, det er vigtigt at huske, når du ser Adipex vs phentermin i anmeldelser, de er de samme medicin. Hvis du ønsker at tage være det sikker på at indse det ikke er en løsning i sig selv.

Larry

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

5: phentermin virker, hvis du er villig til at handle med dens bivirkninger. Jeg tabte 12 pounds de første to måneder, som jeg tog det, men jeg måtte stoppe fordi ting begyndte at få virkelig dårlig.

Jeg ville være kvalme hele dagen og derefter gå på toilettet og sidde der med dårlig forstoppelse. Jeg mistede nogle vægt men det var bare ikke det værd. Jeg vil forsøge et alternativ.

Stacy

6: Jeg er en enkelt mor. Jeg nødt til at køre en masse i byen og for nylig var jeg på en metro-station og rulletrappen blev brudt og jeg måtte stoppe flere gange på vej.

Folk kiggede på mig og jeg besluttede, at jeg ønskede at se, om der var noget jeg kunne gøre for at tabe. Min læge foreslog phentermin.

Jeg gjorde ikke motion meget mens du tager det, men det lykkedes mig at tabe 20lbs, fordi jeg ikke var trangen mad så meget, men jeg fik 10lbs tilbage kort tid efter.

Sylvia

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

7: Jeg har fundet en læge, der gav mig phentermin, fordi jeg ønskede at tabe en lille smule af vægt, selv om jeg ikke rigtig arbejde, at meget. Jeg tabt 19 kg over de tre måneder jeg tog det, men fik det tilbage bagefter. Jeg tror, der findes ingen enkle løsninger.

Jason

8: Jeg tog phentermin for to måneder i formen 37,5 mg kapsel. Min læge sagde jeg kunne bo på det for et par uger mere, men jeg kunne ikke lide de vanskeligheder, jeg var der sover.

Han sagde jeg kunne prøve at skifte fra den udvidede frigivelse til øjeblikkelig frigivelse, men jeg gjorde det for et par uger og fandt, at min trang til usunde fødevarer kom tilbage sent på dagen. Dette er ikke for alle.

Molly

9: Jeg tog phentermin 37,5 mg øjeblikkelig frigivelse og jeg mistet 31£ over 3 måneder (jeg også i orden ud hver dag og kun arbejder deltid).

Det hjalp mig tabe sig men for at holde det ud jeg ønsker at gøre noget andet. Jeg kan se på nogle af de alternativer derude at se, om der er noget der har færre bivirkninger, og at jeg kan fortsætte med at tage for lang tid.

Gary

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

10: de siger, at hvis du tage Phentermine og arbejde ud du vil miste mere vægt end hvis du ikke tager det. Jeg besluttede at få en recept, fordi jeg havde mistet nogle vægt (ned fra 310 til 285) men jeg ramt en mur og jeg er travlt.

Jeg endte med at droppe at 267lbs i tre måneder, som jeg tog den. Den ene ting du har til at holde øje med er, at det er en stimulans, så hvis du opdele dosis (som jeg gjorde) det kunne holde dig om natten.

Sydney

11: Jeg tog det for de fulde tre måneder, men i slutningen jeg følte, det ikke var gør noget for mig længere. Jeg tabte 14lbs i løbet af de første seks uger, men i løbet af sidst seks uger jeg har kun tabt 4lb. måske jeg opbygget en tolerance over for det alt for hurtigt.

Claire

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

12: hvad du får ud af phentermin afhænger af hvad du lægger i – i form af slankekure, motion, osv. Jeg tror en masse mennesker tage det tænker, at de advarsler, at de skal ændre deres vaner er sat der, således at narkotika beslutningstagere ikke få sagsøges, men det er sandheden.

Jeg tog det og arbejdede ud hver dag og jeg mistede 31lb over tre måneder. Ikke dårligt overhovedet. Hvis du tænker på at tage det huske på, at du får hvad du putter i den.

Luke

13: det er virkelig svært at tage Phentermine for lang tid på grund af hvad starter ske for dig. Jeg måtte stoppe efter en måned, selv om jeg havde tabt et par pounds.

Jeg begyndte at få kvalme, diarré, og jeg fik hyperaktive og virkelig irritabel til det punkt, hvor det startede forårsager mig problemer på arbejdspladsen. Jeg besluttede, at jeg skulle finde en anden måde at tabe vægt.

Joseph

14: Jeg tog phentermin for to måneder og jeg tabt 20lbs med nogle lette gåture. Jeg var ikke udøve før, men når jeg begyndte at tage det jeg lavede et punkt at gå mindst km om dagen, og det virkelig hjulpet. Dette er en god medicin.

Jenny

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

15: Jeg tog Fen-Phen i 1990erne, men jeg gjorde ikke fortælle min læge, fordi jeg ønskede at tage Phentermine også. Det var uansvarligt, men jeg accepteret risikoen.

Jeg begyndte at rystede hele tiden og kaste op, og jeg besluttede jeg bare ikke ønsker at friste skæbnen med mit helbred længere. Jeg har tænkt mig at prøve en af de alternative naturprodukter. Jeg håber, at en af dem virker.

Pete

16: min læge gav mig en 37,5 mg phentermin recept og apoteket gav mig phentermin.

Jeg tog formlen øjeblikkelig løsladelse efter morgenmaden. Det fungerede som annonceres og jeg mistede 26lbs i tre måneder, som jeg tog den.

Lewis

17: et problem, at ingen tænker om med narkotika som dette er, hvordan de vil påvirke dig, når du arbejder.

Jeg var ved at miste søvn, mens at tage Phentermine og det betød, at mange dage jeg vågnede bare for træt til at gå på min morgen løbetur. Jeg tabte 14lbs i 2 måneder men med reduceret motion. Jeg kunne ikke lide det, fordi jeg fik ud af huset mindre.

Kate

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

18: Jeg er en ivrig bjergbestiger, så jeg får motion på den måde. Jeg ønskede at se bedre, så det er derfor jeg tog phentermin.

Det fungerede godt, jeg mistet 31£ i 3 måneder og er i den bedste form i mit liv. Det eneste problem er, at det gjorde min mund virkelig tør men jeg netop bragt langs vandet med mig.

Kristi

19: Jeg prøvede phentermin én gang før, og jeg mistet en masse vægt i løbet af den tid, jeg tog det, men jeg fik det tilbage bagefter.

Jeg fik en anden recept og har arbejdet siden da og jeg har mistet nogle vægt men det virker som om du bare bygge op en tolerance over for det alt for hurtigt.

Ben

Klik her for at købe Phen375 fra officielle hjemmeside

Phentermine Kundeoplevelse