Sähköinen Savuke Arvostelut

» » Sähköinen Savuke Arvostelut

Uusi sähköisen savukkeiden ja ole varma mistä aloittaa? Tai ehkä et uusi sähköinen savuke mutta vain ole tyytyväinen alkuperäistä valintaa merkin tai mallin? Electronic Savukkeet arvioita on valinnut alkuun tuottajien ja myydyin tuotteet tarkistaa sinulle!

Juuri mitä on e-savuke? Sähköinen savuke on vallankumouksellinen uusi vaihtoehto tupakoinnin. Sähköisen savukkeiden näyttää, tuntuu ja maistuu kuin tavalliset savukkeet mutta eikä polttaa tupakkaa ja kaikki haitallista savuke myrkkyjä, kun poltat elektroninen savuke hengität kodikas ja rauhoittava nikotiini perustuu vesihöyryä, joka on syöpää ja terva, joka esiintyy yleisesti savukkeita.

Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke

Sähköinen Savuke Arvostelut

Olemme ehdottomasti rakastan sitä, kun on uusi sähköinen savuke tuotemerkki arvostelu, ja se on vielä enemmän, kun se on todella hyvä, kuten RedCig. RedCig sähköinen savuke lensi ulos portista tämä viime kuussa ja osuu sen lähes kaikki merkit. Jos nimi kuulostaa tutulta, olet ehkä nähnyt leimata kaupata muutama perinteinen tallentaa rintamilla ennen täydellinen online käynnistää.

Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke

Sähköinen savuke arvostelut

RedCig on sähköinen savuke on tehty nykypäivän uusinta teknologiaa, joten se e-tupakointi dynamo. Oma litium-polymeeri akut ovat kestävä markkinoille ja valmistettu tarjoamaan mahdollisimman höyryn määrä. Vaihdettava maku patruunat on tehty yksinoikeudella VaporMax teknologiaa, joka takaa ja puhdistaa piirtää ja jälleen suurin höyry. Silikoni kärki e-savuke on suunniteltu erityisesti verkkokauppamme ja simuloida ja aito savukkeen tuntea.

RedCig on 3 tasoa ja sähköisen savukkeiden Aloituspakkaukset, Viimeisin suosittu on RedCig Premium Starter Kit tappaja ominaisuuksia ja parhaan hinnan. Premium-aloituspakkauksen mukana ovat:

 • 1 RedCig sähköisen savukkeiden pitkä litiumioniakku (ylimääräistä kapasiteettia – valinta väri automaattinen tai käsin-kytkin
 • 1 RedCig sähköisen savukkeiden lyhyt litiumioniakku (vakioventtiilin-valinta väri automaattinen tai käsin-kytkin
 • 1 Kannettava seinälaturi
 • 1 USB-laturi (voit ladata tietokoneelta USB-portti)
 • 5 Nikotiini värikasetit – yhteensä 5 pakkauksissa savukkeet (oman valinnan maku & strength).
 • 1 Omistajan opas
Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke

Maku vaihtoehtoja REDCIG elektroninen savuke

Kun nostat pois Starter Kit, saat valita suuri RedCig maku kasetti maku ja nikotiinin Strenth.

 • Makuja ovat: Classic tupakka, Cool mentoli, hyvin Vanilla, Cherry Crush, teen luomisen, piparminttu puolue.
 • Tällä hetkellä 4 nikotiinin vahvuuksia valita: 0 MG (ei nikotiini) 6 MG (Ultra Light) 12 MG (valo) 18 MG (koko maustettu).

Kasetit tulevat paketit mukava laatikko, joka mahtuu 15 patruunat ja voit odottaa jokainen patruuna vastaa noin vastaa tupakka-askin.

Akun asetukset

Valinnat eivät kuitenkaan pääty siihen. Kun valitset akku, saat valita värin, koon ja toiminto.

 • Voit valita 3 väriä paristot: valkoinen, musta ja ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs E-Savukkeet ovat hot!
 • Ja sitten valita akun koon. Se on kompromissi välillä kuinka suuri haluat sähköinen savuke on ja kuinka kauan haluat akku viimeksi ja siten lisää puff saat pois jokainen. On selvää isompi akku = pitkäikäisempiä. Joten, valintasi on: standardi (110mm), mini (100mm) ja pitkä (118mm).
 • Lopuksi haluat Automaattinen tai manuaalinen akun Automaattiset toiminnot vastaavat perinteisille savukkeen, että se siirtyy, kun pullistaa sitä. Manuaalinen akku pitää työntää pientä painiketta saada höyry. Vihje: Manuaalinen toiminto käyttää enemmän virtaa.
Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke

RedCig sisältää takuuohjelma sen elektroninen savuke tuotteita, joka on toinen syy, että olemme vaikuttunut ja on 30 päivän rahat takaisin-takuu. Höyryn ominaistilavuus on erittäin hyvä ja he ovat voittaneet paljon uusia asiakkaita nopeasti. Starter Kit kootessa valintamahdollisuuksia ovat mahtavia ja niiden Aloituspakkaukset hinnoittelusta ovat erittäin kilpailukykyisiä.

RedCig on myös kotiinkuljetus ohjelma kasetin täyttöjä, joka on täysin vapaaehtoista, mutta hyvin sen arvoista, ja jotain katsomaan kun tilaat. Se voi säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä yli mitä jo tallennat vaihtamalla sähköinen savuke. Se ei ole pakollista vaikka ja mitään että olet olet automaattisesti kirjoilla. Ei temppuja.

Mitään negatiivisia? En oikeastaan. He ovat uusia, joten vielä on joitakin testikeskus, kattamaan. Raskas e-savukkeiden polttajat haluaisi nähdä enemmän voimaa nikotiinin patruunat ja ehkä muutama lisää makuja niistä. Kuin että, mitään. Nämä kaverit todella on se naulattiin ulos portista ja olemme sitä mieltä, että he joka menee päätteeksi "ylin koira" melko pian.

Joten olet kutina napata RedCig e-savuke ja moiti teitä. Olemme myös tarttui 10 % alennuksen lukijoille. Koodeja ei kopioida ja liittää – se sisällytetään RedCig linkki, jota napsauttamalla tällä sivustolla ja alennus näkyvät Ostoskorissasi, kun tarkistaa RedCig. Kaikki pyydämme on, että tulet tänne jälkeen sinun saat Starter Kit ja kerro meille, miten se menee!

Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke