Sähköinen Savuke Haittavaikutuksia

» » Sähköinen Savuke Haittavaikutuksia

Jos olet tupakoitsija, saatat olla huolissaan mahdollisuudesta sähköisen savukkeiden sivuvaikutuksia. Varmasti olet jo tietoinen tupakan vaaroista ja kannattaa joko tupakkaa vähemmän tai mieluiten luopua tupakointi kokonaan. Voi kuitenkin varoa vaihtoehtoja tupakoinnin, jotka ovat kaikki melko tuore lisäykset markkinoille.

Tähän voi kuulua on hieman epävarma sähköisen savukkeiden. Ovatko nämä todella niin hämmästyttävä tuote kuin väitetään? Mitä vaikutuksia voisi olla terveydelle? Viimeinen asia, sinun kannattaa tehdä on vaihtaa tupakan tupakkaa muita vaihtoehtoja, kun et ole varma, jos ne ovat turvallisia sekään riitä.

Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke

Sähköinen Savuke Haittavaikutuksia

Kun aloitat käyttämällä E-savuke, saattaa ilmetä useita epätavallisista sivuvaikutuksia. Kuitenkin nämä haittavaikutukset ovat usein vieroitusoireita tupakoinnin takia – elin on riippuvainen, niin se kokee cravings tavalliset savukkeet.

Tässä artikkelissa aion tehdä parhaani selittää kaikki mahdolliset syyt ja perusteet takana yleisimmistä ongelmista johtuvat käyttämällä E-savuke. Mutta ensin haluan huomauttaa, että minulla ei ole lääketieteellistä taustaa, ja kaikki artikkelit oman tutkimus- ja henkilökohtainen kokemus.

Kuitenkin useimmat ihmiset kokevat, että he vaihtaa E-Savukkeet kokematta mitään näistä asioista. Jos sinulla on jokin näistä oireista, ja ne ovat pysyviä, sinun pitäisi mennä ja nähdä lääkärin.

Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke

Sähköinen savuke haittavaikutuksia

Päänsärkyä

Aluksi yleisin ongelma, saatat löytää itsesi päänsärky. Jos saat kivulias päänsärky, mahdollista on, että olet ottanut liian paljon nikotiinia. Jos näin tapahtuu, yksinkertaisesti rentoutua, esittänyt E-savuke ja juo runsaasti vettä. Sitten seuraavan kerran olet valmis vape, kokeile alentaa nikotiini vahvuus e-nestettä tai muuten, ei vape niin paljon.

Kun yrität lopettaa tupakointi, ei ole vain vaikeaa, mutta myös kehon.

Tämä on toinen syy saattaa esiintyä päänsärkyä. Kun lopetat tupakoinnin, aivojen hapen ja kemiallisten muuttaa. Jotkut vaikutukset ovat väliaikaisia unihäiriöistä, lisääntynyt kofeiinia ja muutoksia ruokavalioosi. Kaikki nämä aiheuttaa päänsärkyä, mutta useimmissa tapauksissa, voit paremmin muutaman päivän.

Arka / kuiva kurkku tai nenän

Tämä ongelma voi liittyä propyleeniglykolia (PG). PG on kosteuttava aine, joten se imee kosteutta, ja siksi jättää kurkun kuivana tai kipeä. Yleensä tämä haittavaikutus laantuu muutamassa viikossa, pääasiassa siksi, että kurkkusi on säätää tavallista savua höyryn. Jos sinulla on tämä ongelma, yritä juoda paljon vettä ja jos se on erittäin kivulias, käy lääkäri heti.

Lihassärky

PG muunnetaan maitohappoa kehosta, joka voi aiheuttaa lihas. Aina juoda runsaasti vettä päästä eroon ylimääräinen maitohappoa.

Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke

Kohteet tai akne

Tämä on seurausta Tupakoinnin lopettaminen-kehon alkaa puhdistaa itse, niin paljon myrkkyjä ulos ja kasvojen huokoset ovat melko hyvä pakotie niille. Joten se on todella loukkuun myrkkyjä vapautuu, joka aiheuttaa akne ja kohteet.

Yskiminen Tar

Tämä on toinen alhainen antaa suljettaessa perinteisten savukkeita. Selitys tälle on erittäin yksinkertainen-keuhkot ovat vihdoin alkaa itse!

Hikka

Jos sinulla jatkuvasti hikka, voi olla, koska siellä on liian paljon nikotiinia tulevat kehon. Lisäksi varmista, että olet eivät nielemiseen tippaa Sähkötupakka neste päässä • värikasetin! Jos e-neste on usein tulossa suustasi, lopeta se ja ostaa uusi sähköinen savuke heti!

Verenvuoto ikenistä

Tämä on yleinen ongelma, kun yrität lopettaa tupakointi; Näyttää siltä, että monet ihmiset ovat kertoneet ienverenvuoto, kun harjata hampaitaan, ja tämä on melko yleinen oire peruuttamisesta. Yksi mahdollisuus voisi olla, että tupakoitsijat kehittää paksumpi kumit suojautua savu. Sinun ei tarvitse huolehtia tästä, koska se pitäisi parantua jälkeen viikon tai niin. Vaikka, jos se jatkaa pidempään, niin Katso lääkäriltäsi.

Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke

Edut sähköinen savuke

Terveys edut siirrytään perinteisille tupakka savukkeiden sähköinen savukkeiden ovat subjektiivisia. Hyödyt ovat hyvin samankaltaisia henkilöitä, jotka ovat lopettaa tupakoinnin tupakointi kokonaan. Seuraavassa on joitakin yleisiä terveyshyötyjä, että olen löytänyt lähetetty e-savuke foorumeita ja sivustoja Internetistä.Tämä on pieni lista yhteisiä etuja käyttämällä E-savuke:

  • Kynnet / vinkkejä kääntämällä kellertävä tai poista.
  • Valkoisemmat hampaat.
  • Ikeniä palaa luonnollinen tumma vaaleanpunainen väri harmaa sijasta.
  • Tunnelmia entistä tasapainoisempia.
  • Hengitys on helpompaa ja kestävyyttä on korkeampi harjoituksen aikana.
  • Ruoka maistuu ja tuoksuu paremmin.
  • Seksuaalista teho kasvaa.
Klikkaa tästä ostaa REDCIG elektroninen savuke