Sandheden Om Testosteron Piller

» » Sandheden Om Testosteron Piller

Testosteron pillerne er ordineret til behandling af sygdomme, der opstår på grund af utilstrækkelig mængden af steroid hormon testosteron i kroppen af voksne mænd. Børn og unge under 18 år er tilladt at tage testosteron piller i sjældne tilfælde.

Kvinder er kontraindiceret for at tage testosteron piller. Som for de ældre mænd, er de ordineret med minimal daglige doser af testosteron piller.

Klik her for at købe Testoterone steroider (officielle)

Grundlæggende oplysninger om testosteron piller

testosterone-steroidsTestosteron er en androgen steroid, syntetiseret i kroppen af mænd og kvinder. I mænd kroppen testosteron udfører flere funktioner, en af dem er at påvirke mænd seksuel aktivitet.

Testosteron mangel i den mandlige krop kan forårsage lav libido og erektil dysfunktion. Men de første symptomer på testosteron mangel bliver kronisk træthed og mangel på fysisk aktivitet.

Mænd med manglen testosteron er ordineret med androgen substitutionsterapi, der involverer daglig indtagelse af terapeutiske doser af testosteron. For at helbrede alvorlige androgen insufficiens, ordinere læger injektion terapi som regel. Men hvis testosteron ubalance er mindre eller mild i mandens krop, han kan blive ordineret med mundtlige piller testosteron.

Før du begynder at tage testosteron piller, skal man sørge for androgen insufficiens symptomer var forårsaget af manglen testosteron. Så, for at bekræfte den formodede diagnose, mand måske nødt til at passere laboratorium og diagnostiske tests. Kun efter bestemmelse af Testosteronniveauer, bekræfter diagnosen af androgen insufficiens, kan lægen ordinere en optimal dosis af testosteron.

Uanset den foreskrevne dosis skal testosteron piller tages to gange dagligt. Tidsinterval mellem to doser af testosteron pille, skal være 12 timer minimum. Mænd bør aldrig tygge eller knuse mundtlige og buccale testosteron piller før du tager dem.

=>  Dianabol Bivirkninger

Klik her for at købe Testoterone steroider (officielle)

Indikationer for anvendelse af testosteron piller

Mænd over 18 år gamle bør tage testosteron piller til behandling af hypogonadisme, konsekvenser, som er:

 • endokrine erektil dysfunktion;
 • lav libido og nedsat seksuel aktivitet;
 • overtrædelse af spermatogenesen og mandlig infertilitet.

Testosteron piller kan ordineres til behandling af både primære og sekundære hypogonadisme.

Men i tilfælde af androgen insufficiens er blandt årsagerne til osteoporose, testosteron piller er medtaget i kombinationsbehandling af denne sikkerhedsforanstaltning sygdom.

Kontraindikationer for anvendelse af testosteron piller

Mistanke om eller bekræftet bryst og prostata karcinom er blandt de få kontraindikationer for testosteron piller.

De mænd, der blev diagnosticeret med overfølsomhed over for det steroid hormon testosteron, bør aldrig tage testosteron piller.

Klik her for at købe Testoterone steroider (officielle)

buy-testosterone-online

Bivirkninger af oral testosteron piller

Hvis testosteron er taget i terapeutiske doser, forårsager det sjældent bivirkninger. Den mest almindelige testosteron bivirkning er fedtet afføring. Men denne bivirkning forekommer i mindre end 10% af mænd, testosteron-piller.

Mere sjældent, fremkalde testosteron piller kvalme. Men hvis patienten ikke overholder det foreskrevne dosis regime, testosteron piller kan forårsage opkastning. I tilfælde af testosteron piller forårsaget opkastning, der står for en overdosis, som kræver en øjeblikkelig gastrisk lavage.

 • Den mest almindelige bivirkning af buccale testosteron piller, er irritation i mund slimhinden. Sjældent buccale testosteron piller forårsage bitter smag i munden, tyggegummi smerter eller ømhed og hovedpine.
 • Den mest almindelige bivirkning af oral testosteron piller, er fedtet afføring. Sjældent mænd, tager testosteron piller, føle kvalme.

Bivirkninger Testosteron piller er dog lidt udtales i mænd, der tager dem. Det betyder, at man ikke skal stoppe androgen terapi når han bemærket disse bivirkninger.

=>  Brugen Af Dianabol Som Et Supplement

Med overdosis, kan testosteron bivirkninger intensivere, så for at mindske dem, læger ordinere en symptomatisk behandling.

Klik her for at købe Testoterone steroider (officielle)

Anbefalet dosis regime for testosteron piller

 • Når testosteron piller er taget med mad, øger deres androgen virkning. Derfor anbefales testosteron piller skal tages med eller umiddelbart efter måltider.
 • De første 14-21 dage efter udbrud af androgen terapi, kan den daglige dosis af testosteron piller variere fra 120mg til 160mg.
 • I 2-3 uger efter patienten begyndte at tage testosteron piller, den daglige dosis af steroid hormon kan være reduceret op til 40-120mg.
 • For at opretholde den androgene virkning inden for 24 timer, har testosteron piller skal tages 2 gange om dagen, med 12 timers interval.
 • Man bør ikke tygge, knuse eller bryde testosteron piller. Beskadigede skallen af testosteron piller, forværres deres farmakodynamiske og terapeutiske egenskaber.

Testosteron piller på regionale markeder, farmaceutiske

 • Amerikanske farmaceutiske marked tilbyder buccale testosteron piller (producent Columbia laboratorier, Inc.), der er tilgængelige under navnet Striant (FDA godkendt i juni, 2003).
 • Producent (leverandør) af mundtlige piller testosteron på canadiske farmaceutiske marked, er Merck Canada, Inc. I Canada er testosteron piller tilgængelige under navnet Andriol (godkendt af Health Canada i December 1992).
 • Producenter (leverandører) af testosteron piller i NZ er to medicinalfirmaer: pil Pharmaceuticals og Merck Sharp & Dohme. I NZ er testosteron piller tilgængelig under handelsnavne pil-testosteron, Andriol Testocaps og Panteston Testocaps. De første testosteron piller blev godkendt af Zealandske i juli 1981.
Klik her for at købe Testoterone steroider (officielle)

buy testoterone pill

Anbefalinger om brug af testosteron piller

Androgen hormon testosteron påvirker aktiviteten af visse lægemidler. Så og andre stoffer kan øge eller mindske den androgene virkning af testosteron.

=>  Testosteron Steroider Fordele

Det er derfor en bør omhyggeligt lærer oplysninger om lægemiddelinteraktioner, før du tilføjer testosteron piller i kombinationsbehandling. Være skal særlig opmærksomhed til de mænd, der tager:

 • Immunosuppresiva (såsom cyclosporin);
 • antidiabetika (ligesom insulin).

Før du tager buccale testosteron piller, anbefales det at vaske munden hulrum og børste tænder, hvis det er muligt. Man skal placere buccale testosteron pillerne lige over chopper tand.

Androgen hormoner (herunder testosteron) kan stimulere væksten af kræft tumor i prostata. Risikoen for prostatakræft stiger med mænds alder. Således skal ældre mænd passe med testosteron piller.

Til trods for at alkohol har ingen effekt på koncentrationen af androgen hormoner i den mandlige krop, er det bedre at nægte fra alkohol drikkevarer, mens testosteron-piller. Alkohol kan øge opløse testosteron pille cover og dermed øge sandsynligheden for bivirkninger.

Testosteron anabolske steroid er kontraindiceret til kvinder. Derfor ordineres testosteron piller ikke til kvinder med bekræftet androgene insufficiens, forårsaget af manglende testosteron.

Klik her for at købe Testoterone steroider (officielle)

testosterone steroids review