Supliment De Proteine Din Zer Clienţi

» » Supliment De Proteine Din Zer Clienţi

Ce este de proteine din zer? Care sunt beneficiile de proteine din zer?

Supliment De Proteine Din Zer ClienţiLaptele este format din două proteine, cazeină şi zer. Proteine din zer poate fi separat de cazeină din lapte sau format ca un produs secundar de brânză de luare.

Proteine din zer este considerat o proteină completă şi conţine toate 9 aminoacizi esentiali si este scăzut în conținutul de lactoză.

Acest articol Medical News Astăzi informaţii include informaţii cu privire la compoziţia de proteine din zer, utilizarea sa în construirea musculare, şi beneficiile sale de sănătate potenţial. Articolul explică, de asemenea, unele dintre efectele secundare asociate cu proteine din zer.

Un studiu publicat în Jurnalul clinic şi investigaţie Medicine1 a constatat că de proteine din zer ajută la reducerea pierdere în greutate printre pacienţii HIV-pozitivi.

click aici pentru a cumpara supliment de proteine din zer

Compoziţia şi forme de proteine din zer

Compozitie: Proteine din zer este un amestec de următoarele:

Milkshake de proteine din zer.

 • Beta-lactoglobulin
 • Alfa-lactalbumină
 • Albumină serică bovină
 • Immunoglobins

Există trei tipuri principale de proteine din zer: concentrat de proteine din zer (WPC), izolat proteic din zer (WPI) şi hidrolizat de proteina din zer (WPH):

 • Concentrat de proteine din zer-WPC conţine niveluri scăzute de grăsimi şi scăzut nivelul de glucide (lactoză).Procentul de proteine în WPC depinde cum concentrat este. Concentrate de sfârşitul inferioare tind să aibă 30% proteine si mai mare end până la 90%.
 • Izolat de proteine din zer-WPIs sunt ulterior prelucrate pentru a elimina toate grăsime şi lactoză. WPI este de obicei cel puțin 90% proteine.
 • Hidrolizat de proteina din zer-WPH este considerat a fi "predigested" forma de proteine din zer, aşa cum a fost deja supus hidroliza parțială – un proces necesar organismului de a absorbi proteine.
 • WPH nu are nevoie de digestie la fel de mult ca alte două forme de proteine din zer. În plus, este frecvent utilizat în suplimente de proteine medicale şi formule pentru sugari din cauza asta a îmbunătăţit digestibilitate şi reduce potenţialul de alergen.
click aici pentru a cumpara supliment de proteine din zer

Musculare clădire cu proteine din zer

Zer proteine suplimentarea cu exercitarea rezistenţei poate ajuta îmbunătăţi sinteza proteinelor musculare şi de a promova creşterea ţesutului macră masă.

Un studiu publicat în International Journal of Sport Nutrition şi exercitarea metabolismul a concluzionat că “ zer suplimentarea de proteină în timpul antrenament de rezistenta oferă unele beneficii în comparaţie cu rezistenţa de formare singur. ” în plus, “ bărbaţii care completate cu proteine din zer a avut un câştig mai mare relativă în macră tesutul mass ”

Mult mai bine câştigurile în puterea sunt asociate cu zer izola suplimentarea faţă de cazeină.

Acest lucru a fost demonstrat într-un alt studiu publicat în International Journal of Sport Nutrition şi metabolismul de exerciţiu, care a concluzionat că, în “ două grupuri de potrivire, rezistenţă-instruit masculi zer izola furnizate câştiguri semnificativ mai mare în tărie, masa musculara, şi o scădere în grăsime mass3 comparativ cu suplimentarea cu cazeina în timpul un intens 10 săptămâni rezistenţă de formare programul. ”

click aici pentru a cumpara supliment de proteine din zer

Sánátate Beneficii de proteine din zer

Există multe beneficii asociate cu consumul de proteine din zer, şi cercetătorii sunt constatare în mod constant noi proprietăţi terapeutice posibile.

Beneficiile posibile de sănătate consumatoare de proteine din zer includ:

 • Pierderea în greutate – potrivit unui studiu, publicat în nutriţie & metabolismul, oameni care au luat o fracţiune zer specializate (Prolibra ™, ridicat în leucină, peptide bioactive şi lapte de calciu) "pierdut în mod semnificativ mai mult de grasime si a arătat o conservare mai mare de masa musculara în comparaţie cu subiecţii consumarea bauturilor control."4
 • Proprietati anti-cancer – promiţătoare rezultate au fost publicate în Jurnalul Anticancer Research pentru utilizarea de concentrat de proteine din zer (WPC) şi glutation modulării în cancerul treatment.5
 • Colesterolul ridicat – potrivit unui studiu publicat în British Journal of Nutrition, "a existat o scădere semnificativă a colesterolului total şi a colesterolului LDL la 12 săptămâni în grupul de zer faţă de cazeină (grup)".6
 • Astm – proteine din zer ar putea îmbunătăţi răspunsul imun la copiii cu astm bronşic. Un studiu, publicat in Jurnalul International de ştiinţă alimente şi nutriţie, a constatat că copiii cu astm, care au fost completate cu zer timp de o lună a avut o response.7 de citokine îmbunătăţită
 • Scăderea tensiunii arteriale şi reducerea riscului de boli cardiovasculare – de cercetare publicat în Jurnalul de lactate International a constatat că băuturile pe care au fost completate cu proteine din zer semnificativ redus tensiunii arteriale la pacienţii cu hipertensiune arterială, riscul de a dezvolta boli cardiace sau accident vascular cerebral a fost, de asemenea, mai mici.
click aici pentru a cumpara supliment de proteine din zer

Efecte secundare de proteine din zer

Unele persoane care sunt alergice la lapte pot fi în mod special alergic la zer. În doze moderate de proteine din zer, în general, nu provoca orice evenimente adverse.

Cu toate acestea, consumatoare de doze mari de grav poate cauza:

 • Dureri de stomac
 • Crampe
 • Apetit redus
 • Greaţă
 • Dureri de cap
 • Oboseala
click aici pentru a cumpara supliment de proteine din zer

Cum este produs de proteine din zer?

Atunci când laptele este lăsat şi coaguleaza, în cele din urmă se transformă într-o soluție 5% de lactoză în apă, încărcate cu minerale.

Acest produs resturile, numit zer, face ca 20% din proteine din lapte, în alte 80% se numeşte cazeină (brânza de vacă în brânză).

Zer lichid este separat de cazeină şi trimise prin filtre pentru a elimina toate ingredientele non-zer. Acesta este apoi purificată într-un proces numit “ schimb de ioni ”.

Ultimul pas este de a scoate apa din zer transformându-l într-un praf la un turn de uscare.

Praf de proteine este gata de a fi ambalate şi consumate.

click aici pentru a cumpara supliment de proteine din zer