Szteroidok Tesztoszteron – Vélemények és Információk

» » Szteroidok Tesztoszteron – Vélemények és Információk

A tesztoszteron egy fontos hormon, a férfiak és a nők, és a lényeges, hogy megfelelő endokrin funkció számos felelősségi a. Közben előforduló minden emberi lény előállított mennyiség lesz változhat személy személy gyakran nagy, valamint csökken, különösen, ahogy öregszünk.

Míg a természetes tesztoszteron mindig is létezett, nyilvánvalóan, szintetikus formája csak már kb 100 éve, de nem hibázik, szintetikus tesztoszteron kinyitotta az ajtót számos fejlesztések a teljesítmény növelése és a hormonpótló terápia.

Nélkül tesztoszteron nem kellene a fogadó az anabolikus androgén szteroidok van ma, mint a legtöbb anabolikus androgén szteroidok köszönheti létét a tesztoszteron. Míg sok anabolikus szteroidok származik a tesztoszteron hormon nincs fontosabb, és általában jól tolerálható.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron szteroid

Mi az a tesztoszteron?

Tesztoszteron egy androgén osztály hormon a férfiak és a nők; a herék, a férfiak és a petefészkek a nők bár általában tíz annyi tesztoszteron természetesen készül a férfiak, és mint ilyen néven ismeretes az elsődleges férfi nemi hormon.

Tesztoszteron fejlesztési, nemi jellegek, izom- és csont növekedés, valamint a feltételek, a regenerálódást és megórzése kulcsfontosságú szerepet játszik, és fontos, hogy megfelelő anyagcsere-hatékonyság. Míg elengedhetetlen, ahogy öregszünk, a szintje drasztikusan csökken, különösen a férfiak, és ez vezethet egy sor problémát.

Míg életmódunk hatással lehet ebből a célból, hogy nagyon sokat csökkent elkerülhetetlen, az összes, és tud vezetni elvesztés erejét, fokozott test-zsír, csökkent libidó, merevedési zavar, mentális tisztaságot és egyenletes depresszió hiánya.

Ez ad ön egy jó ötlet, hogy mennyire fontos ez a hormon, mint megfelelő, gyarapodását, és ha ők növel minden aspektusát, amely sérült, amikor alacsonyak is csak, hogy messze fokozódik, ha a magas szint esetén, és azon túl a szokásos természetes termelési.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron szteroid

Szintetikus tesztoszteron először szintetizált az 1930-as években, köszönhetően a német vegyészek Adolf Butenandt és Leopold Ruzicka, ami a hormon, hogy tömeges termelték és emberi használatra kész. A bravúr volt annyira meghökkentő, hogy Butenandt és a Ruzicka kapott Nobel-díjat a munkájuk, és azóta, hogy időt a tesztoszteron tudás és megértés csak nőtt.

Butenandt és Ruzicka barátait munka sok változata a hormon van megüt a polcok az elmúlt 100 évben, de van egy fontos megjegyzés, hogy nem kell figyelembe venni; a tesztoszteron a egyszerűen tesztoszteron, függetlenül attól, hogy a képernyőn. Bár vannak sok formája, minden formában áll, és fokozza a pontos ugyanaz hormon és a hatásmechanizmus megegyezik az összes, jellegéből adódóan nem változik, függetlenül attól, hogy az űrlap.

Vannak számos formája a leggyakoribb tartalmaz tesztoszteron propionát, tesztoszteron Enanthate, tesztoszteron Cypionate, Tesztoszteron-szuszpenzió, csakúgy, mint számos különböző keverékek, mint Sustanon 250 és Omnadren. Míg minden forma, tiszta a tesztoszteron release és időtartama tekintetében a hatásmechanizmus akarat változik-val mindegyik van egy különböző észter csatolt.

=>  Dianabol Előnyei

Az észter csatolt nem egy hormon, nem érinti a közvetlen Hatásmechanizmus; azonban méretétől függően a észter, mint ők terjedhet nagy kicsi, minél nagyobb a észter a több tömeggyártott tart megjelöl a vegyület; minél kisebb a észter a kisebb tömeg tart megjelöl ezáltal aktív tesztoszteron a teljes vegyület.

Ha már érti a jót tesz-ból tesztoszteron, megbeszéljük nagyrészt majd megérti a hormon; Ha érti a különböző észterek azonban eltérő és méret és hogy befolyásolják, kiadás és aktív időtartama, akkor teljesen megérteni, és különbséget egy űrlapról a másikra.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron szteroid

Tesztoszteron előnyei

Jellegénél fogva tesztoszteron magas anabolikus és androgén és az anabolikus androgén, mint ez. Keresztül a hatásmechanizmus a tesztoszteron növeli a nitrogén visszatartás az izmokban, ezáltal növeli a proteinszintézist és lehetővé teszi a több fehérjét az izmok tárolja.

A fehérje az alapvető, a növekedés és a fokozott nitrogén visszatartás izom szövetek megőrzése az advent van felbecsülhetetlenül értékes. Sok szempontból ez az egyik a hormonok legfontosabb funkciók mint a legtöbb, akik kiegészítik a tesztoszteron csinálnak, így ezek az attribútumok fokozására.

Tesztoszteron is létfontosságú szerepet játszik az anyagcsere; először izom szövetek növekedését elősegítésével hatékonyan növeljük anyagcserét, több szövet egyenlő egy nagyobb anyagcsere. Továbbá vannak sok hormonok a szervezetben ismert izom megsemmisítésének hormonok, leginkább a kortizol; tesztoszteron képes elhárít, és blokkolja az ilyen hormonok, hogy elősegíti a zsír nyereség és vesztes tárolt testzsír nagyon nehéz.

Míg a haszon, hogy a tesztoszteron használata függ egyéni válasz és a adagolási szintek egyéb juttatások, mint például a termelési kapacitás növelését IGF-1, a peptid hormon hihetetlen anabolikus természetű; emelkedett vörösvérsejt szám, ezzel is elősegítve a kitartást és a teljesítményt, nagyobb mértékben. További, és gyakran underappreciated, megnövekedett tesztoszteron szint, nagymértékben növeli a képesség-hoz visszaszerez a megerőltető tevékenység. Minél előbb és gyorsabban tudjuk visszaállítani a hatékonyabb vagyunk és a világ az atlétika ez túl a üdvözölte jellegzetesség.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron szteroid

Mellékhatások Tesztoszteron

Egészséges felnőtt férfiak amikor használt felelősségteljesen tesztoszteron általában nagyon jól tolerálható, és könnyű-hoz irányít a-általános szerződési feltételek a negatív vagy káros mellékhatások. Míg minden anabolikus androgén szteroidok magukkal lehetséges negatív mellékhatások nagyon fontos szem előtt tartani őket egyáltalán nem garantált.

Minden gyógyszer, mind a szteroid és nem szteroid egyaránt magukkal a lehetőségét a negatív mellékhatások; Valójában, sok, over the counter gyógyszereket, sok használja naponta magukkal sokkal nagyobb a kockázata a mellékhatások, mint a legtöbb az összes anabolikus szteroidok és minden bizonnyal a tesztoszteron.

=>  Hol Lehet Vásárolni Dianabol?

Függetlenül attól, hogy a formája a tesztoszteron választja, az esetleges negatív mellékhatásokat marad ugyanaz-val mindegyik; azonban egyesek azt állítják, hogy egyes formáit rosszabbak, mint mások; Ez azonban nagyrészt mentális megtévesztés mint az aktív hormon ugyanaz, minden formában.

A leggyakoribb mellékhatások tesztoszteron használata hozta a hormonok átalakítás ösztrogén keresztül aromatáz folyamat. Ezt a módot, a művelet miatt a leggyakoribb lehet ilyen-mellékhatások, mint víz-visszatartás vagy felfújni, Gynecomastia (a férfi emlő megnagyobbodása) magas vérnyomás és koleszterin problémák.

Bár lehetőség minden ezek a negatív mellékhatások, Szerencsére orvosolni, és megoldásokat a problémák állnak rendelkezésre, és az egészséges, felelős felhasználó életévtől és kis aggodalomra ad okot. Bármennyire van egy mellékhatása, hogy teljesen biztosítva van minden ember, akik kiegészítik a tesztoszteron, függetlenül attól, hogy a személyes egészség; here atrophia.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron szteroid

Kiegészítő használata révén a tesztoszteron tesztoszteron bármilyen, amikor exogén tesztoszteron a szervezet természetes termelését a hormon nem hosszabb szükséges, és termelési feltétlenül fog megállni. A tesztoszteron termelódik a herék a férfi, miután exogén tesztoszteron jut a szervezetbe, és a természetes termelési jön megállt a herék csökken; azonban egyszer exogén-használat is megszűnt, és a természetes termelési kezdődik újra a herék térjen vissza a normál méretű.

A legtöbb esetben tesztoszteron termelést vissza fog térni a korábbi normál állapotban feltételezve, hogy mi volt használ ez Azonban ha szenvedett alacsony tesztoszteron, mielőtt elkezdte terápia a szintet csak vissza korábbi alacsony állapotukba. Fontos megjegyzés, ha mi abba a tesztoszteron használata van dolog, amit tehetünk, hogy gyorsítsák fel a helyreállítási folyamat, ez általában ismert mint a ciklus utáni terápia (PCT) terv, és egy ilyen terv erősen ajánlott.

Minél hamarabb szerezheti be a szokásos természetes tesztoszteron termelést, bárhol a szintre csökkenhet a jobb ki leszel, és exogén használata további hozadéka lesz képes-hoz ragaszkodik-ra.

Mivel az ösztrogén kapcsolatos mellékhatások miatt szintetikus használata nagyon problémás lehet van megoldás. Ezek a hatások okozzák az aromatáz enzim által előidézett átalakítási folyamat, vagy Arimidex Letrozole például egy aromatáz-inhibitor kiegészítéssel jelentősen csökkenteni tudjuk a ilyen hatással van és sokszor teljesen kiküszöbölni azokat.

Ugyanolyan fontos hiszen vonatkozik a vérnyomást, a koleszterin és más hasonló műveletek, az egészséges táplálkozás elengedhetetlen; étrend, amely elegendő az egészséges Omega-zsírsavak, valamint azok, akik állapota rendszeres szív-és érrendszeri képzés nagymértékben csökkenti az esélyét a sok negatív hatásokat gyakran jár sok anabolikus szteroidok, beleértve a tesztoszteron.

=>  A Férfiak Alacsony Tesztoszteron Mellékhatások

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron szteroid

Tesztoszteron és más szteroidok:

A legtöbb, aki verem különböző anabolikus szteroidok míg egy egyszerű ciklus, a tesztoszteron csak lehet nagyon hasznos és nagyon hatékony sok elkerülhetetlenül többet akarnak. Ez fontos megérteni; a legtöbb minden anabolikus androgén szteroidok használata a természetes tesztoszteron termelést, bár eltérő mértékben elnyomása fog bekövetkezni.

Emiatt ez is rendkívül fontos kiegészítése, illetve épít az alapja a mi körül a tesztoszteron hormon ciklus, annak érdekében, hogy legalább néhány, a hormon a szervezetben megfelelő függvény; nem is beszélve, mint tudjuk, nagyon hasznos.

Tesztoszteron ciklus & adag:

Függetlenül attól, hogy a cél kell, tömegnövelő, vágás, vagy egyszerűen növelése sportteljesítményt, te leszel szorongatott találni egy másik szteroid apt a célra oly jól elviselhető módon, mint a tesztoszteron. Míg nincs meghatározott dózis, amely tökéletes irányelvek és szabványok sok megy, hogy bebizonyosodott, hogy biztonságos és hatékony.

A akik most kezdik, és aki keres egy teljesítmény pereme általában kiegészíti a 400-500mg tesztoszteron hetente. Ez egy nagyon erőteljes és hatékony dózis, és a leg–bb könnyen ellenőrzött, az összes teljesítmény szintű adagolás barátait; olyannyira minden tekintetben sok veterán felhasználók ritkán megy át ezt az összeget.

Míg 500mg gyakran használják a nagyobb adagok, távol ritka; különösen amikor beírja a birodalma a hardcore tréner, különösen a teljesítmény emelési és a testépítés. 1000 mg nagyon gyakori, ezek a csoportok az emberek között és 1500 mg / hét semmiképpen sem ismeretlen, versenyképes körökben.

Azonban vannak olyan kockázatok meg kell értened, van egy nagyon is valós kockázatot jutalom aránya; gyakran a nagyobb, annál nagyobb az adag eredményeit; Azonban annál nagyobb az adag annál nagyobb potenciál van negatív mellékhatásai. A végén a felelős használata mindig bizonyítani, hogy a legjobb, de mindig megérteni a hatása a visszaélés a Önnek, és egyedül.

Időtartam, milyen hosszú a tesztoszteron használata tart, ez változhat egy nagy hanem újra vannak bevált módszerek. Általában a legtöbb találjuk 8 hétig, hogy a tesztoszteron használata 12-16 hét, hogy sokkal több optimális, ha pozitív előnyöket minimális időkeretet nem csak lesz elérni, de készült állandó semmilyen módon.

Igen, teljesen használni tesztoszteron hosszabb, mint 16 hét, de megint, ne feledje, a kockázatot jutalom aránya, beszéltünk néhány rövid pillanatok ezelőtt, mivel nem csak az adagoló, de időtartamát is.

Kattintson ide vásárolni tesztoszteron szteroid