Tejsavó Fehérje Kiegészítő-értékelések

» » Tejsavó Fehérje Kiegészítő-értékelések

Mi a tejsavó fehérje? Mik az előnyei, a tejsavó-fehérje?

Tejsavó Fehérje Kiegészítő-értékelésekTejjel készült két fehérje, kazein, illetve savófehérje. Tejsavó-fehérje elkülönítik a tej kazein, vagy sajt-gyártás melléktermékeként alakult.

Tejsavó fehérje tekinthető egy teljes fehérje és tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat, és alacsony a laktóz-tartalmat.

A Medical News Today információk cikk tartalmaz tájékoztatást tejsavó fehérje összetétele, használata izom épület, és a lehetséges egészségügyi előnyök. A cikk is részletezi, hogy a tejsavófehérje szedésével.

Egy tanulmány folyóiratban klinikai és vizsgálati Orvoslás1 megállapította, hogy a tejsavó-fehérje segít csökkenteni a HIV-pozitív betegek körében a fogyás.

Kattintson ide vásárolni tejsavó fehérje kiegészítő

Összetétele és a tejsavó-fehérje formái

: Összetétele tejsavó fehérje keverék a következő:

Tejsavó fehérje turmix.

 • Béta-lactoglobulin
 • Alfa-laktalbumin
 • Szarvasmarha szérum albumin
 • Immunoglobins

Vannak három elsődleges típusú tejsavó-fehérje: savó fehérje koncentrátum (WPC), a tejsavó protein izolátum (WPI) és a tejsavó fehérje hidrolizátum (WPH):

 • Tejsavófehérje-koncentrátum-WPC tartalmaz alacsony zsír- és alacsony szintje a szénhidrátok (laktóz).Protein, a WPC százaléka függ, hogyan koncentrált ez. Alsó végén koncentrátumok általában 30 % fehérje és magasabb vég 90 %-áig.
 • Tejsavó fehérje izolátum – WPIs további feldolgozásuk, távolítsa el a zsír és a laktóz. WPI általában legalább 90 %-a fehérje.
 • Tejsavó fehérje hidrolizátumok – WPH tekinthető "előemésztett" formájában tejsavó fehérje, már átesett a részleges hidrolízis – a tested, hogy felszívja a fehérje szükséges folyamat.
 • WPH nem igényel annyi mint a másik két formája tejsavó fehérje emésztés. Ezenkívül gyakran használatos orvosi fehérje-kiegészítők és tápszerek, mert jobb emészthetőség, és csökkenteni a potenciális allergén.
Kattintson ide vásárolni tejsavó fehérje kiegészítő

Izomnövelő tejsavó fehérje

Tejsavó fehérje pótlása edzés mellett segíthet javítani az izom fehérje szintézisét és a növekedés ösztönzése az izomszövet tömege.

Egy tanulmány, megjelent az International Journal of Sport Nutrition és a gyakorlat anyagcsere arra a következtetésre jutott, hogy “ tejsavó fehérje pótlása edzés közben kínál néhány előnye képest ellenállás képzés egyedül. ” ezen kívül “ a hímek, akik kiegészítve tejsavó fehérje volt a nagyobb relatív nyereség izomszövet Mass ”

Tejsavó elkülönítése pótlás kazein képest sokkal jobb nyereséget a szilárdság hozzárendelve.

Ezt bizonyítja a másik tanulmány, megjelent az International Journal of Sport Nutrition és a gyakorlat anyagcsere, amelyek arra a következtetésre jutott, hogy a “ két csoportja kiegyenlített, ellenállás-képzett hímek tejsavó izolátum megadott lényegesen nagyobb nyereséget az eró, a zsírmentes testtömeg és a csökken a kövér mass3, mint a kazein kiegészítés során egy intenzív 10 hetes rezisztencia-képzési program. ”

Kattintson ide vásárolni tejsavó fehérje kiegészítő

Egészségügyi elónyei tejsavó-fehérje

Számos előnnyel járó a tejsavó-fehérje fogyasztása, és a kutatók folyamatosan találnak meg a új lehetséges gyógyászati tulajdonságokkal.

Tejsavó fehérje fogyasztása lehetséges egészségügyi előnyei közé tartozik:

 • Fogyás – egy tanulmány, megjelent, a táplálkozás és anyagcsere, akik vett speciális tejsavó töredékét (Prolibra ™, magas a leucin, bioaktív peptidek és tej kalcium) "elveszett jelentősen több testzsír, és megmutatta a sovány izom képest nagyobb megőrzése az ellenőrző italt fogyasztó alanyok."4
 • Rákellenes tulajdonságai – ígéretes eredmények voltak folyóiratban rákellenes kutatási számára a tejsavó fehérje koncentrátum (WPC) és a glutation moduláció a rák treatment.5
 • Magas koleszterin – állapítja meg a tanulmány közzé a British Journal of Nutrition, "volt egy jelentős csökkenése az összes koleszterin és LDL-koleszterin, ha a héten 12 a savó csoport összehasonlítva a kazein (csoport)".6
 • Asztma – a tejsavó-fehérje javíthatja a immunválasz asztmás gyermekek. Egy tanulmány, megjelent az International Journal of Food Science és a táplálkozás, megállapították, hogy asztmás gyerekek a aki egészítették ki tejsavó egy hónapig volt egy jobb citokin-response.7
 • Csökkenti a vérnyomást, és csökkenti a szív-és érrendszeri betegségek – megjelent kutatási eredmények a nemzetközi tejipari Journal megállapította, hogy italok, hogy kiegészítette a tejsavó-fehérje jelentősen csökkent vérnyomás a betegek magas vérnyomás, szívbetegségek kialakulásának a kockázata, vagy stroke is alacsonyabb volt.
Kattintson ide vásárolni tejsavó fehérje kiegészítő

Mellékhatások a tejsavó-fehérje

Lehet, hogy néhány ember, aki allergiás a tej kifejezetten allergiás a tejsavó. Mérsékelt adagokban tejsavó fehérje általában nem okoz semmilyen káros eseményeket.

Azonban szigorúan nagy dózisú fogyasztása is okozhat:

 • Hasi fájdalmak
 • Görcsök
 • Csökkent étvágy
 • Hányinger
 • Fejfájás
 • Fáradtság
Kattintson ide vásárolni tejsavó fehérje kiegészítő

Hogyan készül a tejsavó-fehérje?

Ha tejet ami megmaradt, és coagulates, végül alakul egy 5 %-os oldat laktóz vízben, tele van ásványi anyagok.

Ez a maradék melléktermék, tejsavó, úgynevezett teszi akár 20 %-a fehérje, a tej, a 80 % egyéb hívják kazein (a túró, cottage sajt).

A folyékony savó elkülönül a kazein, és távolítsa el a hozzávalókat nem savó szűrőkön keresztül küldött. Majd tisztított, a folyamatot nevezzük “ ioncserélő ”.

Az utolsó lépés van a víz eltávolítására a savó a alakítását a por egy szárító torony.

A fehérje por készen áll a csomagolt és a fogyasztott.

Kattintson ide vásárolni tejsavó fehérje kiegészítő