Testosteron Steroider – Anmeldelser Og Informasjon

» » Testosteron Steroider – Anmeldelser Og Informasjon

Testosteron er et viktig hormon som produseres av både menn og kvinner og avgjørende for riktig endocrine funksjon med en rekke ansvarsområder. Mens naturlig forekommende i alle mennesker vil hvor produsert variere fra person til person ofte mye, samt avslå særlig ettersom vi alder.

Mens naturlig testosteron har alltid eksistert, selvfølgelig, syntetisk form er kun tilgjengelig i ca 100 år men ikke misforstå, syntetisk testosteron har åpnet døren for mange fremskritt både ytelsesforbedring og hormonbehandling.

Uten testosterone ville vi ikke ha rekke Anabole androgene steroider vi har i dag, som mest Anabole androgene steroider skylder sin eksistens til testosteron. Mens mange steroider er avledet fra hormonet testosteron er det ikke en som er mer viktig og generelt godt tolerert.

Klikk her for å kjøpe testosteron steroid

Hva er testosteron?

Testosteron er en androgen klasse hormon som produseres av både menn og kvinner; i testicles i menn og eggstokkene kvinner, men generelt ti ganger så mye testosteron skal produseres naturlig i menn og som sådan er det kjent som det primære mannlig hormonet.

Testosteron spiller en nøkkelrolle i utviklingen, seksuelle egenskaper, muskler og bein vekst, samt i-vilkår for regenerasjon og bevaring og er avgjørende for riktig metabolsk effektivitet. Mens det er viktig, som vi alder nivåene våre dramatisk kan nedgang, spesielt for menn, og dette føre til en rekke problemer.

Mens vår livsstil kan påvirke datastreamer på mye en nedgang er uunngåelig i alle og kan føre til tap av styrke, økt kroppen fett, redusert libido, erektil dysfunksjon, mangel på mental klarhet og selv depresjon.

Dette bør gi deg en god idé om hvor viktig dette hormonet er, som når nivåene er riktig vi trives og når de er forbedret hvert aspekt som er skadet når nivåene lav er nettopp det, langt forbedret når nivået er høyt og utenfor normal naturlig produksjon.

Klikk her for å kjøpe testosteron steroid

Syntetisk testosteron ble først syntetisert i 1930-årene takket være Karlsprisen Adolf Butenandt og Leopold Ruzicka som førte til den hormon er masseprodusert og gjort klar for menneskelig bruk. Feat var så utrolig at både Butenandt og Ruzicka mottatt Nobels fredspris for sitt arbeid og siden den tid testosteron kunnskapen og forståelse bare vokst.

Fra Butenandt og Ruzickas arbeid har mange varianter av hormonet treffer hyllene de siste 100 årene, men det er viktig merknad som ikke må ignoreres; testosteron er bare testosteron, uansett. Mens det er mange former, hvert skjema er består og forsterket av nøyaktig samme hormon og virkemåte er det samme med alle, som sin natur er uendret uansett.

Som det er inkluderer mange former den vanligste testosteron Propionate Testosteron Enanthate, Testosterone Cypionate, testosteron-oppheng, samt mange forskjellige blandinger som Sustanon-250 og Omnadren. Mens hver form er ren testosteron vil sin virkningsmekanisme angående utgivelsen og varighet variere med hver enkelt som hver har en annen ester knyttet.

=>  Bruk Av Dianabol Som Et Supplement

Ester knyttet er ikke et hormon, påvirker direkte modus handling. imidlertid avhengig av ester, som de kan variere fra store til små, jo større ester mer massen tar på eiendom; Jo mindre ester mindre massen det tar opp og dermed gi mer aktive testosterone til den totale sammensatt.

Når du forstår fordelene med testosteron, som vi vil diskutere kan du deretter stort sett forstå hormonet; men når du forstår er de ulike estere ulik størrelse og at de påvirker utgivelsen og aktive varighet, så du forstår fullt og skille fra en form til neste.

Klikk her for å kjøpe testosteron steroid

Fordelene med testosteron

Ved sin natur testosteron er både svært anabole og androgene og som anabole som androgene. Gjennom sin virkningsmekanisme øker testosteron nitrogen oppbevaring i musklene og dermed øker proteinsyntese og tillater mer protein lagres i musklene.

Som protein er viktig for både vekst og muskel vev bevaring ankomsten av økt nitrogen oppbevaring er uvurderlig. På mange måter er dette en av de viktigste funksjonene for hormoner som de fleste som supplerer med testosteron gjør det for å forbedre disse attributtene.

Testosteron spiller også en viktig rolle i våre metabolic rate; først ved å fremme muskel vevvekst øke vi effektivt våre metabolic rate, som flere vev er lik en større metabolisme. Videre er det mange hormoner i kroppen kjent som muskel ødelegge hormoner, særlig kortisol; testosteron har evnen å avverge og blokkere slike hormoner som fremmer fett gevinst og gjøre å miste lagret kroppen fett veldig vanskelig.

Mens fordelene til testosteron bruker vil variere avhengig av både individuell respons og dosering nivåer andre fordeler som økt IGF 1 produksjon, et peptid hormon av utrolig anabole karakter; økt røde blodlegemer og dermed fremme utholdenhet og ytelse i større grad. Videre og ofte underappreciated, økte nivåer av testosteron forbedre kraftig vår evne til å gjenopprette fra anstrengende aktivitet. Jo raskere og raskere vi gjenopprette den mer effektive vi er og i verden av friidrett dette er utenfor en velkommen egenskap.

Klikk her for å kjøpe testosteron steroid

Bivirkninger av testosteron

I friske voksne menn, når brukt ansvarsbevisst er testosteron generelt svært godt tolerert og enkel kontroll i-vilkårene for negative eller uønskede bivirkninger. Mens alle Anabole androgene steroider bærer med seg mulige negative bivirkninger er det viktig å huske på er de ikke garantert.

=>  Bivirkninger Av Lav Testosterone I Menn

Alle medisiner både steroide og ikke-steroide både bærer med seg muligheten for negative bivirkninger; in-faktisk mange over skranke medisiner mange bruker daglig bærer med seg en mye høyere risiko for bivirkninger enn de fleste alle anabole steroider og sikkert testosteron.

Uansett testosteron velger du mulige negative bivirkninger forblir den samme med hverandre; men hevder noen noen skjemaer er verre for dem enn andre. Dette er imidlertid i stor grad mentale bedrag som aktive hormonet er den samme i hvert skjema.

De vanligste bivirkningene til testosteron bruk er brakt av hormoner konvertering til østrogen via aromatase prosessen. På grunn av denne virkningsmekanisme kan slike bivirkninger som vannretensjon eller oppsvulmet, Gynecomastia (mann brystforstørring) høyt blodtrykk og kolesterol problemer være den vanligste.

Hver av disse negative bivirkninger er en mulighet, heldigvis bøte og løsninger på problemene er tilgjengelig og for sunn og ansvarlig bruker i stor grad unngås og av liten interesse. Men er det en side-effekt som er helt sikret i alle menn som supplerer med testosteron uansett deres personlig sunnhet; testicular bli svekket.

Klikk her for å kjøpe testosteron steroid

Gjennom utvidet bruk av testosteron, testosteron skjemaer, når eksogene testosteron kroppen naturlig produksjon av hormonet er ikke lenger nødvendig og produksjon kommer nødvendigvis til en stopp. Som testosteron er produsert i testiklene i menn, når eksogene testosteron kommer inn i kroppen og naturlige produksjon gjelder stoppe krymper testicles; men når eksogene bruk er avviklet og naturlige produksjonen starter tilbake igjen testicles til normal størrelse.

I de fleste tilfeller vil testosteronproduksjonen returnere til forrige normal tilstand antar vi har brukt det ansvarlig; men hvis du led av lav testosterone før du begynte terapi tilbake nivåer bare til deres tidligere lav status. Viktig merknad, når vi slutte testosteron bruk det er ting vi kan gjøre for å fremskynde gjenopprettingsprosessen, dette er generelt kjent som en post syklus terapi (PCT) plan og slik plan er sterkt anbefales.

Jo før du finner normal naturlig testosteronproduksjonen, hvor nivået kan bli bedre av du og flere gevinster fra eksogene bruken vil du kunne holde på.

Østrogen relaterte bivirkninger syntetiske bruk kan være svært problematisk finnes det en løsning. Disse effektene er forårsaket av konverteringen av aromatase enzym, ved supplere med en aromatase hemmere som Arimidex eller Letrozole kan vi sterkt redusere slik påvirker og mange ganger eliminere fullstendig dem.

Like viktig, som gjelder blodtrykket, kolesterol og andre lignende handlinger, er et sunt kosthold viktig; dietter som er tilstrekkelig i sunn Omega fettsyrer samt de som tilstand med vanlig kardiovaskulær trening reduserer sjansene for negative effekter vanligvis forbindes med mange anabole steroider herunder testosteron.

=>  Fordelene Med Dianabol

Klikk her for å kjøpe testosteron steroid

Testosteron og andre steroider:

For de fleste som stakk ulike anabole steroider, mens en enkel syklus av testosteron bare kan være svært fordelaktig og effektiv vil mange uunngåelig mer. Det er viktig å forstå; de fleste alle Anabole androgene steroider, undertrykkes naturlig testosteronproduksjonen, men i varierende grad undertrykkelse vil forekomme.

Derfor det er av største viktighet vi supplere og bygge grunnlaget for vår sykluser rundt hormonet testosteron for å holde minst noen av hormonet i kroppen for riktig funksjon; ikke å nevne, som vi vet det er svært gunstig.

Testosteron sykluser og doser:

Uansett målet, være sveising, skjæring eller bare øke atletisk ytelse, vil du bli hardt presset til å finne en annen steroid mer apt for formål på en godt tolerert måte enn testosteron. Mens det er ingen angi dose helt perfekt det er retningslinjer og standarder mange går som har vist seg for å være både sikkert og effektivt.

Mest som er bare begynnelsen og som leter etter en ytelse kant generelt tillegg med 400-500mg av testosteron per uke. Dette er en kraftig og effektiv dose og den mest lett kontrollert av alle ytelse nivå dosering; så mye i hver forbindelse mange veteran brukere sjelden går over dette beløpet.

Mens 500mg brukes vanligvis er høyere doser langt fra sjeldne; spesielt når du angir riket av hardcore trener, spesielt i styrkeløft og bodybuilding. 1000 mg er svært vanlig blant disse gruppene med personer og 1500 mg per uke er ikke uhørt i konkurransedyktige sirkler.

Men som det er risiko må du forstå det er en svært reell risiko belønne forhold; Jo større dose ofte større resultater; Jo større dose desto større potensial er imidlertid for negative bivirkninger. Til slutt vil ansvarlig Bruk alltid vise seg for å være beste men alltid forstå effekten av misbruk er du og du alene.

Når det gjelder varighet, hvor lenge vil det vare testosteron bruk, dette kan variere mye også, men igjen er det påvist metoder. Vanligvis vil de fleste finne 8 uker skal minimum tidsramme for testosteron bruk med 12-16 uker å være langt mer optimal hvis positive fordeler ikke er bare kommer til å bli oppnådd men gjort permanent på noen måte.

Ja, du kan absolutt bruke testosteron lengre enn 16 uker, men igjen, være klar over risikoen for å belønne ratio vi snakket bare noen få korte øyeblikk siden som det gjelder ikke bare dosering men varighet samt.

Klikk her for å kjøpe testosteron steroid