Testosteron Steroider – Recensioner Och Information

» » Testosteron Steroider – Recensioner Och Information

Testosteron är ett viktigt hormon som produceras av både män och kvinnor och viktigt att korrekt endokrina funktion med en mängd ansvar. Samtidigt förekommer naturligt i alla mänskliga varelser kommer att det belopp som produceras varierar från person till person ofta en hel del, samt avböja särskilt när vi åldras.

Medan naturliga testosteron har alltid funnits, naturligtvis, syntetisk form har bara varit tillgängliga för ungefärligt 100 år men gör inga misstag, syntetiskt testosteron har öppnat dörren för många framsteg i både prestandaförbättringar och hormonbehandling.

Utan testosteron skulle vi inte ha värd för anabola androgena steroider som vi har i dag som mest anabola androgena steroider tacka för sin existens till testosteron. Medan många anabola steroider härrör från testosteron hormon det inte finns något som är viktigare och vanligtvis väl tolererad.

Klicka här för att köpa testosteron steroid

Vad är testosteron?

Testosteron Steroider – Recensioner Och InformationTestosteron är en androgen klass hormon som produceras av både män och kvinnor. i testiklarna hos män och kvinnor äggstockarna, även om allmänt tio gånger så mycket testosteron naturligt produceras i män och som sådan är det känt som det primära manligt hormonet.

Testosteron spelar en nyckelroll i utvecklingen, sexuella egenskaper, muskler och ben tillväxt, samt i-villkor för förnyelse och bevarande och är avgörande för korrekt metabolisk effektivitet. Samtidigt är det viktigt, när vi åldras våra nivåer dramatiskt kan nedgång, särskilt hos män och detta leda till en mängd problem.

Medan vår livsstil kan påverka detta slut på en hel del en nedgång är oundvikliga i alla och kan leda till förlust av styrka, ökad kroppsfett, minskad libido, erektil dysfunktion, brist på mental klarhet och även depression.

Detta bör ge dig en bra uppfattning om hur viktigt detta hormon är, som när nivåerna är riktigt trivs vi och när de är ökat varje aspekt som är skadad när nivåerna är låga är just det, långt bättre när nivåerna är höga och bortom normal naturlig produktion.

Klicka här för att köpa testosteron steroid

Syntetiskt testosteron var första gången på 1930-talet tack vare tyska kemister Adolf Butenandt och Leopold Ruzicka som ledde till det hormon som produceras och görs redo för humant bruk. Bedriften var så häpnadsväckande att både Butenandt och Ruzicka fick Nobelpriset för sitt arbete och sedan denna tid testosteron kunskap och förståelse har bara vuxit.

Från Butenandt och Ruzickas arbete har många varianter av hormonet slå hyllorna de senaste 100 åren men det finns en viktig anmärkning som inte får ignoreras; Testosteron är helt enkelt testosteron, oavsett form. Medan det finns många former, varje form är består och förvärras av exakt samma hormon och verkningsmekanism är samma med alla, som sin natur är oförändrad oavsett form.

Eftersom det finns inkluderar många former den vanligaste testosteron propionat, testosteron Enanthate, testosteron-CYPIONAT, testosteron-upphävandet, såväl som många olika blandningar såsom Sustanon-250 och Omnadren. Medan varje form är ren testosteron varierar dess verkningssätt release och varaktighet med var och en som har en annan ester bifogas.

Ester bifogas är inte ett hormon, det påverkar inte direkt verkningsmekanism; men beroende på storleken på estern, som kan allt från stora till små, ju större ester mer massan tar i förening; ju mindre ester den mindre massan tar upp därmed ge mer aktivt testosteron till den totala föreningen.

När du förstår fördelarna med testosteron, som vi kommer att diskutera du kan då i hög grad förstå hormonet; När du förstår är de olika estrar dock olika och storlek och att de påverkar utsläpp och aktiva varaktighet, då du kan förstå fullt ut och skilja från en form till nästa.

Klicka här för att köpa testosteron steroid

Fördelarna med testosteron

Till sin natur testosteron är både mycket anabola och androgena och som anabola som det är androgen. Genom dess verkningssätt ökar testosteron kväveretentionen i musklerna vilket ökar proteinsyntesen och ger mer protein lagras i musklerna.

Protein är viktigt för både tillväxt och muskel vävnad bevarande tillkomsten av ökade kväveretentionen är ovärderlig. På många sätt är detta en av de viktigaste funktionerna för hormoner som de flesta som kompletterar med testosteron gör så för att förbättra dessa attribut.

Testosteron spelar också en viktig roll i vår ämnesomsättning; först, genom att främja muskel vävnad tillväxt vi effektivt öka vår ämnesomsättning, som mer vävnad är lika med en ökad ämnesomsättning. Dessutom finns det många hormoner i kroppen som kallas muskel förstöra hormoner, främst kortisol; testosteron har förmågan att avvärja och blockera sådana hormoner som främjar fett vinna och göra att förlora lagrade kroppsfett mycket svårt.

Medan fördelarna för testosteron använder varierar beroende på både individuella svar och dosering nivåer andra fördelar som ökad IGF 1 produktion, en peptid hormon av otroliga anabola natur. ökad röda blodkroppar vilket främjar uthållighet och prestanda i högre grad. Ytterligare och ofta underskattad, ökade nivåer av testosteron öka kraftigt vår förmåga att återhämta sig från ansträngande aktivitet. Desto snabbare och snabbare vi återvinna den effektivare vi och i en värld av friidrott detta är bortom ett positivt drag.

Klicka här för att köpa testosteron steroid

Biverkningar av testosteron

Hos friska vuxna män, när de används ansvarsfullt är testosteron i allmänhet mycket väl tolererade och lätt att kontroll i termer av negativ eller negativa biverkningar. Medan alla anabola androgena steroider bär med sig eventuella negativa sidoeffekter som det är viktigt att komma ihåg garanteras de ingalunda.

Alla mediciner både steroida och icke-steroida både bär med sig möjligheten att negativa biverkningar. i själva verket många OTC-läkemedel som många använder dagligen bär med sig en mycket högre risk för biverkningar än de flesta alla anabola steroider och testosteron.

Oavsett form av testosteron väljer du de eventuella negativa biverkningarna förblir detsamma med varandra; dock hävdar vissa vissa former är sämre för dem än andra. Detta är dock till stor del mental bedrägeri eftersom det aktiva hormonet är samma i varje form.

Vanligaste biverkningar testosteron användning är väckt den av hormoner omvandling till östrogen via aromatas processen. På grund av denna verkningsmekanism kan sådana biverkningar som vätskeansamling eller uppsvälld, gynekomasti (manlig Bröstförstoring) högt blodtryck och kolesterol problem vara den vanligaste.

Medan var och en av dessa negativa biverkningar är, tack och lov avhjälpa och lösningar på problem som finns tillgängliga och för sund och ansvarsfull användaren till stor del undvikas och lite oro. Det finns dock en bieffekt som absolut garanteras på alla män som kompletterar med testosteron oavsett deras personliga hälsa. testikelatrofi.

Klicka här för att köpa testosteron steroid

Genom kompletterande användning av testosteron, någon form av testosteron, när exogent testosteron träder kroppen naturliga produktion av hormonet är inte längre nödvändigt och produktion kommer nödvändigtvis till stopp. Som testosteron produceras i testiklarna hos män, när exogent testosteron kommer in i kroppen och naturliga produktion kommer att krympa testiklarna; men när exogena användning upphör och naturliga produktion börjar tillbaka återigen testiklarna till sin normala storlek.

I de flesta fall kommer att testosteronproduktion återvända till sitt tidigare normala tillstånd under förutsättning att vi har använt det ett ansvarsfullt fiske. dock om du drabbats av låga testosteron innan du började terapi är dina nivåer återgår bara till deras tidigare låg status. En viktig anmärkning, när vi avbryta testosteron användning finns det saker vi kan göra för att påskynda återhämtning, detta är allmänt känt som en post cykel behandling (PCT) planera och en sådan plan är mycket klokt.

Ju förr du kan få din normala naturliga testosteronproduktion, där nivån kan falla desto bättre utanför kommer du att och mer vinster från exogena användning kommer du att kunna hålla fast.

Östrogen-relaterade biverkningar på syntetiska användning kan vara mycket problematiskt finns en lösning. Eftersom dessa effekter orsakas av konverteringen av enzymet aromatas, genom att komplettera med en aromatashämmare som Arimidex eller Letrozol kan vi kraftigt minska sådana påverkar och många gånger eliminera helt dem.

Lika viktigt som det verkar för blodtryck, kolesterol och andra liknande åtgärder, är en hälsosam kost viktigt; Dieter som är tillräckligt friska Omega-fetter samt dem som tillstånd med regelbundna kardiovaskulär träning kraftigt minska risken för många negativa effekter vanligen förknippas med många anabola steroider inklusive testosteron.

Klicka här för att köpa testosteron steroid

Testosteron och andra steroider:

För mest stack som olika anabola steroider, medan en enkel cykel av testosteron endast kan vara mycket fördelaktigt och mycket effektiv kommer många oundvikligen vill mer. Det är viktigt att förstå; de flesta alla anabola androgena steroider kommer att undertrycka din naturliga testosteronproduktion, men i varierande grad förtryck kommer att inträffa.

Därför det är av yttersta vikt vi komplettera och bygga grunden för våra cyklar runt hormonet testosteron för att hålla åtminstone några av hormonet i kroppen för korrekt funktion; att inte nämna, som vi vet att det är mycket fördelaktigt.

Testosteron cykler & doser:

Oavsett målet, vare sig det fyllnadsmedel, skärning eller helt enkelt öka prestationsförmågan, du kommer bli svårt att hitta en annan steroid mer passande för ändamålet i sådan väl tolererade sätt än testosteron. Medan det finns inga inställda dosen som är absolut perfekt finns riktlinjer och standarder som många går av som har visat sig vara både säker och effektiv.

Mest som precis har börjat och som letar efter en prestanda kant att allmänt komplettera med 400-500mg testosteron per vecka. Detta är en mycket kraftfull och effektiv dos och den mest lätt kontrollerad av alla prestanda nivå dosering; så mycket i varje hänseende många veteran användare går sällan över detta belopp.

Medan 500mg används ofta är högre doser långt ifrån sällsynt; särskilt när du anger sfären av hardcore tränare, särskilt i power lyft och bodybuilding. 1000 mg är mycket vanligt bland dessa grupper av människor och 1 500 mg per vecka är ingalunda otänkbart i konkurrenskraftiga cirklar.

Dock så finns det risker måste du förstå det finns en mycket verklig risk-belöning förhållande; ju större dosen ofta större resultaten. men ju större dosen desto större potential är för negativa biverkningar. I slutändan kommer ansvarsfull användning alltid visa sig vara bästa men alltid förstå effekterna av missbruk är på dig och du ensam.

I fråga om varaktighet, hur länge räcker testosteron användning, detta kan variera en hel del också men igen det är beprövade metoder. Allmänhet hittar de flesta 8 veckor ska den minsta tidsramen för testosteron användning med 12-16 veckor att vara långt mer optimal om positiva fördelar inte är bara kommer att bli uppnåtts men gjort permanent på något sätt.

Ja, du kan använda absolut testosteron längre än 16 veckor men återigen, vara medvetna om risken-belöning förhållande vi talade för bara en kort stund sedan som inte bara gäller för dosering men varaktighet också.

Klicka här för att köpa testosteron steroid