Testosteron Steroizi – Comentarii şi Informaţii

» » Testosteron Steroizi – Comentarii şi Informaţii

Testosteronul este un hormon esential produs de bărbaţi şi femei şi esenţiale pentru buna funcţie endocrin cu o serie de responsabilităţi. În timp ce apar în mod natural în toate fiinţele umane cantitatea produsă va varia de la persoană la persoană adesea o mare, precum şi refuza mai ales ca inaintam in varsta.

În timp ce testosteron naturale a existat dintotdeauna, evident, forma sintetica a fost disponibil doar pentru aproximativ 100 de ani dar nu fac nici o greseala, testosteron sintetic a deschis uşa pentru multe progrese în accesoriu de performanţă şi de terapia de substituţie hormonală.

Fără testosteron ar nu avem gazdă a anabolic steroizi androgenic avem astăzi, ca cel mai anabolic steroizi androgenic datorează existenţa lor la testosteron. În timp ce multe steroizi anabolizanţi sunt derivate din testosteron hormon nu există unul care este mai important şi, în general, bine tolerat.

click aici pentru a cumpara Testosteronul steroizi

Ce este testosteron?

Testosteronul este un hormon de androgeni clasa produs de bărbaţi şi femei; în testicule la bărbaţi şi de ovarele femeilor, deşi, în general, zece ori mai mult testosteron va fi produs în mod natural la bărbaţi şi, ca atare este cunoscut ca hormonul masculin principal.

Testosteronul joacá un rol cheie în dezvoltarea, caracteristici sexuale, creşterea musculare şi osoase, precum şi în termeni de conservare şi regenerare şi este vitală pentru buna eficienta metabolica. În timp ce este esenţial, aşa cum am vârstă nivelul nostru dramatic declin, în special bărbaţi şi acest lucru poate duce la o serie de probleme.

În timp ce stilul nostru de viaţă poate afecta acest scop la o mare un declin este inevitabilă în toate şi poate duce la pierderea rezistenţă, creşterea organismului de grăsime, scăderea libidoului, disfuncţie erectilă, lipsa de claritate mentală şi chiar depresie.

Acest lucru ar trebui să vă oferi o idee bună de cât de important acest hormon este, ca atunci când nivelurile sunt adecvate putem prospera şi atunci când acestea sunt îmbunătăţite fiecare aspect deteriorat atunci când nivelurile sunt mici sunt doar că, în prezent consolidată atunci când nivelurile sunt ridicate şi dincolo de normale de producţie naturale.

click aici pentru a cumpara Testosteronul steroizi

Testosteron sintetic a fost sintetizat în anii 1930 datorită chimişti germani, Adolf Butenandt şi Leopold Ruzicka care au dus la hormon de masă produs şi -a făcut pregătit pentru uz uman. Feat a fost atat de uluitor că atât Butenandt şi Ruzicka a primit Premiul Nobel pentru munca lor şi din acel timp testosteron cunoştinţe şi înţelegere a crescut doar.

La locul de muncă Butenandt şi Ruzicka pe mai multe variante de hormon au lovit rafturi ultimii 100 de ani, dar există o notă importantă care nu trebuie ignorate; Testosteronul este pur şi simplu de testosteron, indiferent de forma. În timp ce există mai multe forme, fiecare formular este compus şi agravată de hormon exact acelaşi şi modul de acţiune este la fel cu toate, ca prin natura este neschimbat indiferent de forma.

Ca exista multe forme cele mai frecvente includ propionat de testosteron, testosteron Enantat, testosteron-Cypionate, suspendare de testosteron, precum şi multe diferite amestecuri Sustanon 250 şi Omnadren. În timp ce fiecare formular este pur testosteron modul său de acţiune cu privire la eliberarea şi durata va varia cu fiecare dintre ele ca fiecare are un ester diferite ataşat.

=>  Cumpăra Dianabol Steroizi

Ester ataşat nu este un hormon, nu afecteaza direct modul de acțiune; cu toate acestea, în funcţie de mărimea ester, deoarece acestea pot varia de la mare la mic, mai mare ester masa mai mult este nevoie de până în compus; mai mici ester mai puţin masa se ia astfel dând mai active de testosteron total compus.

Când aţi înţeles beneficiile de testosteron, ca vom discuta apoi puteţi înţelege în mare măsură hormon; cu toate acestea, atunci când aţi înţeles diferite esterii sunt diferite şi dimensiune şi că ele afectează eliberare şi durata activă, atunci puteţi înţelege deplin şi diferenţia de la o forma la alta.

click aici pentru a cumpara Testosteronul steroizi

Beneficiile de testosteron

Prin natura sa testosteron este atât foarte anabolic si androgen şi cum anabolic cum este androgenic. Prin modul său de acţiune testosteron creşteri retenţie de azot în muşchi astfel sinteza proteinelor în creştere şi care să permită mai multe proteine să fie stocate în muşchi.

Ca proteina este esenţială atât pentru creşterea şi musculare ţesutului conservarea apariţia de retenţie de azot crescut este de nepreţuit. În multe feluri, aceasta este una dintre funcţiile cele mai importante hormoni ca cele mai multe care suplimentarea cu testosteron fac acest lucru pentru a îmbunătăţi aceste atribute.

Testosteronul, de asemenea, joacă un rol vital în rata noastre metabolice; în primul rând, prin promovarea creşterii de ţesut muscular noi efectiv creşte rata noastre metabolice, ca mai multe ţesuturi este egal cu un metabolism mai mare. Mai mult, există multe hormoni din organism cunoscut ca musculare distrugerea hormoni, mai ales cortizol; Testosteronul are capacitatea de a stăvili şi bloca aceste hormoni care promova câştig de grăsime şi de a face a pierde stocate de organism grăsime foarte dificil.

În timp ce beneficiile de testosteron utilizarea va varia în funcţie individuale răspuns şi de nivelurile de dozare alte beneficii, cum ar fi creşterea producţiei de IGF 1, un hormon peptidic de natură anabolic incredibil; crescut de celule roşii din sânge conta promovând astfel rezistenta si performanta la un grad mai mare. Mai multe, şi adesea subapreciat, a crescut nivelul de testosteron foarte mult spori capacitatea noastră de a recupera de la activitatea obositoare. Cu cât mai repede şi mai repede vom recupera mai eficient suntem şi în lumea de atletism, acest lucru este dincolo de o trasatura a salutat.

click aici pentru a cumpara Testosteronul steroizi

Efecte secundare de testosteron

În bărbaţi adulţi sănătoşi, atunci când sunt utilizate în mod responsabil de testosteron este în general foarte bine tolerat şi uşor de control în termeni de efecte secundare negative sau negative. În timp ce toate anabolic androgen steroizi transporta cu ei posibile efecte secundare negative-este important să păstraţi în minte acestea nu sunt garantate.

Toate medicamentele nesteroidiene şi de non-steroidiene deopotrivă transporta cu ei posibilitatea de a efecte secundare negative; într-adevăr, multe peste tejghea medicamente mulţi folosesc zilnic transporta cu ei un risc mult mai mare de efecte secundare decât cele mai multe toate steroizi anabolizanţi şi, desigur, de testosteron.

=>  Adevărul Despre Testosteron Pastile

Indiferent de forma de testosteron vă alegeţi posibile negative efecte secundare rămân aceleaşi cu fiecare dintre ei; cu toate acestea, unii susţin unele forme sunt mai rău pentru ei decât alţii; cu toate acestea, acest lucru este în mare parte mentale înşelăciune ca hormon activ este acelaşi în fiecare formular.

Efectele secundare cele mai frecvente la folosirea de testosteron sunt aduse de conversie de hormoni la estrogeni prin intermediul procesului de aromatase. Datorită acestui mod de acțiune astfel efecte secundare ca retenţia de apă sau se umfla, ginecomastie (extindere de sân masculin) hipertensiune arterială şi probleme de colesterol poate fi cele mai comune.

În timp ce fiecare dintre aceste efecte secundare negative este o posibilitate, din fericire remedierea şi soluţii la problemele sunt disponibile şi pentru utilizator sănătos şi responsabile în mare măsură evitată şi puţin problematică. Cu toate acestea, există un efect secundar pe care este absolut siguri în toţi oamenii care suplimentarea cu testosteron indiferent de sănătatea lor personale; atrofie testiculară.

click aici pentru a cumpara Testosteronul steroizi

Prin utilizarea suplimentar de testosteron, orice formă de testosteron, atunci când intră în testosteron exogen corpului naturale producţia de hormon nu mai este necesar şi producţie va veni neapărat la o oprire. Ca testosteronul este produs în testicule la bărbaţi, odată ce intră în testosteron exogen corpului şi naturale de producţie vine la un popas testiculele micsora; cu toate acestea, odată ce exogene utilizarea este întrerupt şi începe producţia naturale din nou testiculele reveni la dimensiunea lor normală.

În majoritatea cazurilor productia de testosteron va reveni la starea anterioară normal presupunând că am fost, folosind în mod responsabil; cu toate acestea, dacă aţi suferit de scăzut de testosteron înainte tu a început terapia nivelurile de numai va reveni la starea lor anterioară scăzut. O notă importantă, o dată am întrerupă utilizarea de testosteron sunt lucruri putem face pentru a accelera procesul de recuperare, acest lucru este cunoscut în general ca un post ciclu terapie (PCT) plan şi un astfel de plan este foarte recomandat.

Mai devreme vă puteţi obţine producţiei naturale de testosteron normale, ori de câte ori nivelul poate fi mai bine off veţi fi şi mai multe câştiguri din utilizarea exogene veţi fi capabil să păstreze.

Ca estrogeni legate de efecte secundare din cauza folosirii sintetic poate fi foarte problematic este o soluţie. Ca aceste efecte sunt cauzate de procesul de conversie a adus pe de aromatase enzimă, prin completarea cu un inhibitor de aromatază, cum ar fi Arimidex sau letrozol putem reduce foarte mult astfel afectează şi de multe ori le elimina complet.

La fel de important, deoarece se referă la tensiunii arteriale, colesterol şi alte acţiuni similare, o dieta sanatoasa este imperativă; Dietele care sunt suficiente în grăsimi sănătoase Omega, precum şi cei care condiţie cu regulate cardiovasculare training reduce considerabil şansele de multe efecte negative frecvent asociate cu multe steroizi anabolizanţi, inclusiv de testosteron.

=>  Vand Steroizi Testosteron

click aici pentru a cumpara Testosteronul steroizi

Testosteron & alte steroizi:

Pentru cele mai care stiva diferite anabolic steroizi, în timp ce un ciclu simplu de testosteron numai pot fi foarte benefice şi eficiente mulţi inevitabil dori mai mult. Este important de înţeles; cele mai multe toate anabolic androgen steroizi va suprima producţiei naturale de testosteron, deşi în grade diferite va apărea distorsionate.

Pentru acest motiv că este de maximă importanţă ne completa şi de a construi Fundaţia noastră cicluri în jurul a hormonului testosteron pentru a menţine cel puţin unele de hormon din organism pentu funcţie; să nu mai vorbim, aşa cum o ştim că este foarte benefic.

Cicluri de testosteron & doze:

Indiferent de scopul, fie că este vorba de încărcare, tăiere sau pur şi simplu creşterea performantele atletice, veţi fi greu apăsat pentru a găsi un alt steroid mai apt pentru scopul într-un mod bine tolerat decât testosteron. În timp ce nu există nici o doză set, care este absolut perfect există linii directoare şi standarde multe merge prin faptul că s-au dovedit a fi atât de sigură şi eficientă.

Cele mai multe care sunt doar începutul, şi care sunt în căutarea pentru un avantaj de performanţă, în general, va suplimenta cu 400-500mg de testosteron pe săptămână. Aceasta este o doză foarte puternic şi eficient şi cel mai uşor controlată de toate performanţă nivel dozare pe; atât de mult încât în fiecare sens mulţi utilizatori veteran rareori trece peste această sumă.

În timp ce 500mg este frecvent utilizate doze mai mari sunt de rar; mai ales atunci când introduceţi domeniul antrenor hardcore, în special în puterea de ridicare şi culturism. 1000 mg este foarte frecvente în rândul acestor grupuri de oameni şi 1500 mg pe săptămână este deloc o raritate în cercurile de competitiv.

Cu toate acestea, deoarece există riscuri trebuie să înţelegeţi există un risc foarte real pentru a recompensa raportul; cea mai mare doză adesea mai mare rezultatelor; cu toate acestea, mai mare doza mai mare potenţial este pentru efecte secundare negative. În cele din urmă utilizarea responsabilă va mereu se dovedesc a fi cele mai bune dar întotdeauna înţelege efectele abuzului sunt pe tine şi tu singur.

În termeni de durată, cât timp va dura testosteron utilizarea, acest lucru poate varia foarte mult, precum şi, dar din nou sunt dovedit metode. În general, cele mai multe găsi 8 săptămâni pentru a fi intervalul de timp minim pentru utilizarea de testosteron cu 12-16 săptămâni fiind mult mai multe beneficii optime dacă pozitive nu sunt doar de gând să fi realizat dar a făcut permanent în nici un fel.

Da, puteţi utiliza absolut testosteron mai mult de 16 săptămâni dar din nou, să fie conştienţi de riscul de a recompensa raportul am vorbit doar câteva scurte momente în urmă, aşa cum se aplică nu numai de dozare dar durata, precum şi.

click aici pentru a cumpara Testosteronul steroizi