Testosterona Steroidi – Mnenja In Informacije

» » Testosterona Steroidi – Mnenja In Informacije

Testosteron je bistvena hormon, ki proizvaja moške in ženske in bistvenega pomena za pravilno endokrine funkcije s a stanodajalec od odgovornosti. Medtem ko je naravno prisotna v vseh človeških bitij za znesek, ki bo razlikujejo od osebe do osebe pogosto veliko, kot tudi upada, še posebej, kot smo starosti.

Čeprav naravnega testosterona je vedno obstajala, očitno, sintetična oblika je le bil na voljo za približno 100 let, ampak da ne bo pomote, sintetični Testosteron je odprla vrata za veliko napredka v izboljšanje učinkovitosti in hormonsko nadomestno zdravljenje.

Brez testosterona mi ne bi gostitelj anabolični androgeni steroidi, imamo danes, kot najbolj anabolični androgeni steroidi dolgujem njihov obstoj testosterona. Medtem ko mnogi anaboličnih steroidov izhajajo iz hormona testosterona ni eden, ki je bolj pomembno in na splošno dobro prenaša.

Kliknite tukaj za nakup testosterona steroid

Kaj je testosteron?

Testosterona Steroidi – Mnenja In InformacijeTestosteron je androgen razred hormon, ki jih moški in ženske; v moda pri moških in jajčnikih ženske, čeprav na splošno deset krat toliko testosterona naravno proizvajali v moških in kot tak je znan kot primarni moškega hormona.

Testosterona igra ključno vlogo pri razvoja, spolne značilnosti, rast mišic in kosti, kot tudi v smislu regeneracije in ohranjanja in je bistvenega pomena za pravilno presnovnih učinkovitosti. Medtem ko je bistvenega pomena, kot smo starosti naše ravni dramatično upada, še posebej pri moških in to lahko povzroči številne težave.

Medtem ko lahko vplivajo na naš način življenja ta namen veliko padec je neizogibna v vse in lahko povzroči izgubo trdnosti, povečana telesne maščobe, zmanjšan libido, motnje erekcije, pomanjkanje duševno jasnost in celo depresija.

To naj vam dobra ideja o tem, kako pomembno ta hormon je, kdaj so pravilno uspevajo in ko oni so stopnjevati vsak vidik, ki je poškodovan, ko so nizke ravni so samo, da daleč povečata, ko ravni so visoke ravni in izven običajnih naravno proizvodnjo.

Kliknite tukaj za nakup testosterona steroid

Sintetični Testosteron so prvič sintetizirali leta 1930 zahvaljujoč nemški kemiki, Adolf Butenandt in Leopold Ruzicka, ki vodi hormon, ki se množično proizvaja in je pripravljen za uporabo v humani medicini. Feat je bila tako osupljivo, da Butenandt in Ruzicka prejel Nobelovo nagrado za svoje delo in od tega časa testosterona znanja in razumevanja le zraste.

Iz Butenandt in Ruzicka's delo so veliko menjavanje hormona hit policah v zadnjih 100 letih, vendar je pomembno, da upoštevate; Testosteron je preprosto testosterona, ne glede na obliko. Čeprav obstaja veliko oblik, vsak obrazec je sestavljen iz in povečuje točno isto hormona in način delovanja, enako z vsemi, svoji naravi je nespremenjena ne glede na obliko.

Saj obstajajo številne oblike, ki so najpogostejši vključujejo Testosteron propionat, Testosteron Enanthate testosterona Cypionate, odloga testosterona, kot tudi veliko različnih mešanic kot Sustanon 250 in Omnadren. Medtem ko je vsaka oblika je čisti testosterona svoj način delovanja glede sproščanja in trajanje razlikujejo z vsakim, kot vsak ima različne estra pritrjena.

Estra pritrjena ni hormon, to ne vpliva na neposreden način delovanja; vendar pa glede na velikost ester, kot so lahko segajo od velikih do majhnih, večja ester bolj množično zasede v spojine; manjše ester manj masa zasede čimer bolj aktivnega testosterona do skupno spojina.

Kdaj boste razumeli prednosti testosterona, kot bomo razpravljali potem lahko v veliki meri razumeli hormon; Ko razumete različnih estrov pa, razlikujejo in velikosti in da vplivajo na sprostitev in aktivni trajanje, potem lahko popolnoma razumeli in razlikovanje iz ene oblike v drugo.

Kliknite tukaj za nakup testosterona steroid

Prednosti testosterona

Po svoji naravi testosterona je zelo anabolične in androgene in anabolične, saj je androgeni. Skozi svoj način delovanja testosterona poveča zadrževanje dušika v mišicah ter tako poveča sintezo beljakovin in omogoča več beljakovin skladiščeno v mišicah.

Kot beljakovin je bistvenega pomena za rast in mišična tkiva ohranjanje prihodom zadrževanje dušika večja je neprecenljivo. V mnogih pogledih to je ena od najpomembnejših funkcij hormonov kot večina, ki dopolnjujejo z testosterona so delaš tako za izboljšanje te atribute.

Testosteron ima tudi ključno vlogo v naš metabolizem; Prvič, s spodbujanjem rast tkiva mišic smo učinkovito povečati naš metabolizem, kot več tkiva enaka večji metabolizem. Poleg tega obstajajo številni hormoni v telesu znan kot mišice uničuje hormonov, predvsem kortizola; Testosteron ima možnost računali in blokira takih hormonov, ki spodbujajo pridobivanje maščobe in bi izgubili shranjene telesne maščobe zelo težko.

Medtem, ko koristi testosterona uporaba odvisna od posameznega odgovora in doziranje ravni drugih koristi, kot so povečana proizvodnja IGF-1, peptid hormon neverjetno anabolični narave; Povečana rdečih krvnih telesc s čimer se spodbuja vzdržljivost in delovanje v večji meri. Nadaljnje in pogosto underappreciated, povečana raven testosterona močno poveča našo sposobnost, da si opomore od naporna dejavnost. Prej in hitreje, smo izterja učinkovitejše smo in v svetu atletike, to je izven dobrodošla lastnost.

Kliknite tukaj za nakup testosterona steroid

Neželeni učinki testosterona

Pri zdravih odraslih moških, ko odgovorno uporabljajo testosterona je na splošno zelo dobro prenaša in enostaven za nadzor v smislu negativne ali škodljivih stranskih učinkov. Medtem ko vsi anabolični androgeni steroidi peljati z njimi možne negativne stranske učinke, je pomembno imeti v mislih so nikakor ni zagotovljena.

Vsa zdravila, steroidne in Nesteroidnih enako nositi s seboj možnost negativnih stranskih učinkov; v dejstvo, mnoge OTC zdravil, ki veliko uporabljajo vsak dan nositi s seboj večje tveganje stranskih učinkov kot večina vseh anaboličnih steroidov in zagotovo testosterona.

Ne glede na obliko testosterona izberete možne negativne stranske učinke spremenijo z vsakim; vendar pa nekateri trdijo, nekatere oblike so za njih slabši od drugih; vendar, to je v veliki meri duševno prevaro kot aktivni hormon je enako v vsaki obliki.

Najpogostejši neželeni učinki uporabe testosterona vložena s hormoni prehod k estrogen procesom aromataze. Zaradi tega načina delovanja takih stranskih učinkov kot zadrževanje vode ali bloat, ginekomastija (povečanje moških prsi) visok krvni tlak in holesterol vprašanja lahko najpogostejši.

Medtem ko vseh teh negativnih stranskih učinkov je možna, k sreči odpravo in reševanje težav so na voljo in za zdravo in odgovorno uporabnik večinoma nepotrebno in malo zaskrbljujoče. Obstaja pa en stranski učinek, ki je absolutno zagotovljeno v vse moške, ki dopolnjujejo z testosterona, ne glede na njihovo osebno zdravje; atrofije mod.

Kliknite tukaj za nakup testosterona steroid

Skozi dodatne uporabe testosterona, kakršno testosterona, ko eksogenih testosterona začne telo naravno proizvodnjo hormona ni več potrebna in proizvodnje bo nujno ustaviti. Kot Testosteron se proizvaja v moda pri moških, ko eksogenih testosterona vstopi v telo in naravno proizvodnjo prihaja do zastoja testisov krčenje; vendar, nekoč eksogene uporaba prekinjena in se začne naravno proizvodnjo spet moda vrniti normalne velikosti.

V večini primerov testosterona proizvodnje se bodo vrnili na prejšnje stanje normalno ob predpostavki, mi življati been using to odgovorno; vendar, če ste utrpeli iz nizko testosterona, preden ste začeli zdravljenje vaše ravni bo vrnil le svoje prejšnje stanje nizke. Pomembno obvestilo, ko smo prenehajo uporabljati testosterona, obstajajo stvari, ki lahko storimo, da pospeši proces okrevanja, to je splošno znano kot načrt post cycle therapy (PCT) in tak načrt je zelo priporočljivo.

Prej lahko pridobiti vaš običajni naravno proizvodnjo testosterona, kjerkoli raven spadajo bolje off boste in več koristi od uporabe eksogenega boste mogli obdržati.

Kot estrogen povezane neželene učinke zaradi uporabe sintetičnih je zelo problematična, obstaja rešitev. Ti učinki so posledica pretvorbe prinaša encim aromatazo, dopolnjevanjem z aromataze inhibitor kot je Arimidex ali letrozol smo lahko močno zmanjša tako vpliva in večkrat popolnoma odstraniti.

Prav tako pomembna, saj se nanaša na krvni tlak, holesterol in druge podobne dejavnosti, zdrava prehrana je nujno; diete, ki so dovolj zdravih Omega maščob, kot tudi tiste, ki stanje z redno usposabljanje srca in ožilja znatno zmanjša možnosti za številne negativne posledice pogosto povezano z veliko anaboličnih steroidov, vključno testosterona.

Kliknite tukaj za nakup testosterona steroid

Testosterona & drugi steroidi:

Za najbolj ki stack različnih anaboličnih steroidov, medtem ko je preprosta cikel testosterona samo lahko zelo koristno in zelo učinkovito mnogi bo neizogibno želijo več. Pomembno je, da razumete; večina vseh anabolični androgeni steroidi bo zatiranje svojo naravno proizvodnjo testosterona, čeprav v različnem zatiranje pride.

Iz tega razloga ga je izjemnega pomena smo dopolnitev in zgraditi temelje naše ciklov okoli hormona testosterona zato da vztrajati vsaj nekateri hormona v telesu za pravilno delovanje; da ne omenjam, kot vemo, da je zelo koristno.

Testosterona ciklov & odmerki:

Ne glede na cilj, se je sredstvo za povečanje prostornine, rezanje ali preprosto povečuje športnika, da boste težko pritisniti najti drugo steroid primernejši za namen dobro prenaša tako od testosterona. Čeprav obstaja nobene določen odmerek, ki je kot nalašč obstaja smernic in standardov, mnogi minevajo, ki so dokazano varna in učinkovita.

Najbolj ki ste šele na začetku in ki iščejo učinkovitost rob bo na splošno dopolnjujejo s 400-500mg testosterona na teden. To je zelo močan in učinkovit odmerek in najbolj enostavno nadzorovano vse uspešnosti ravni doziranja osebe; tako zelo, da v vsakem pogledu veliko veteran uporabnikov redko šel čez ta znesek.

Medtem ko 500mg se običajno uporablja višjih odmerkih še zdaleč niso redki; še posebej ko vnesete sfero hardcore trener, zlasti v moč dviganje in bodybuilding. 1000 mg je zelo pogosta med te skupine ljudi in 1.500 mg na teden je nikakor ni Nečuven v konkurenčno krogih.

Vendar pa zaradi nevarnosti morate razumeti je zelo realno tveganje za reward razmerje; večje doze, pogosto večje rezultate; večji odmerek večji potencial pa za negativne stranske učinke. Na koncu bo odgovorno uporabo vedno izkaže, da je najboljši, vendar vedno razumeti posledice zlorabe se na vas in vas sam.

Glede na trajanje, kako dolgo bo trajal uporabe testosterona, to lahko razlikujejo tudi veliko vendar spet so dokazane metode. Na splošno večina našli 8 tednov, da se minimalni časovni okvir za uporabo testosterona z 12-16 tednov, pa veliko bolj optimalno, če pozitivne koristi niso samo bo treba doseči pa je stalno na kakršen koli način.

Ja, lahko popolnoma uporabite testosterona, ki je daljše od 16 tednov vendar spet, se zavedajo nevarnosti za nagrajevanje razmerje, smo se pogovarjali nekaj kratkih trenutkov nazaj, kot to ne velja zgolj za doziranje ampak tudi trajanje.

Kliknite tukaj za nakup testosterona steroid