Tigara Electronica Clienţilor

» » Tigara Electronica Clienţilor

Nou la ţigări electronice şi nu sunt sigur unde să încep? Sau poate, ca nu esti nou la tigara electronica, dar nu doar fericit cu alegerea dumneavoastră iniţială de marcă sau model? Clienţi de ţigări electronice a ales producatorii de top şi de top de vânzare produse pentru a revizui pentru tine!

Doar ceea ce este un e-ţigară? Tigara electronica este un revoluţionar nou alternativă la fumat. Tigari electronice uite, simt şi gust ca ţigările obişnuite, dar în loc de ardere din tutun şi toate de toxine dăunătoare de ţigară, când fumezi o tigara electronica aţi inhala un nicotina, caldă şi liniştitoare bazate vaporii de apa, care este gratuit de agenţi cancerigeni şi de gudron, care sunt frecvent întâlnite în ţigări.

click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară

Tigara Electronica Clienţilor

Am absolut dragoste acesta atunci când există un nou brand de ţigări electronice de revizuire, şi este chiar mai speciale, atunci când este unul foarte bun, ca RedCig. Tigara electronica RedCig a zburat din poarta acest lucru trecut luni şi hit-uri pe aproape toate mărcile. Dacă numele sună familiar, poate aţi văzut brand vânzare în câteva tradiţionale magazin fronturi înainte de lansarea complet online.

click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară

Tigara electronica clienţilor

RedCig pe tigara electronica se face cu tehnologia de azi cele mai avansate, făcându-l un Dinamo e-smoking. Baterii de litiu-polimer proprietate sunt cea mai lungă durată pe piaţă şi a făcut să furnizeze volumul maxim vapori. Cartuşe de inlocuit aroma sunt realizate cu tehnologia lor exclusiv VaporMax, care asigură şi curat trage şi, din nou, vapori de maxim. Vârful de silicon pe lor e-ţigară este conceput special pentru a preveni scurgerea şi să simuleze şi autentic de ţigară simt.

RedCig are 3 niveluri de electronice de ţigară Starter Kit-uri, cele mai populare fiind RedCig Premium Starter Kit-ul este criminal caracteristici şi valoare pentru preţul. Inclus cu Premium Starter Kit sunt:

 • 1 RedCig Electronic ţigară Baterie Litiu-Ion lung (capacitate suplimentare – alegerea culoare automat sau Manual de comutare
 • 1 RedCig Electronic ţigară Baterie Litiu-Ion scurt (Standard Capacity – alegere culoare automat sau Manual de comutare
 • 1 Incarcator portabil de perete
 • 1 Incarcator USB (vă permite să taxa de la orice calculator USB port)
 • 5 Cartuşe de nicotină – este egal cu 5 pachete de ţigări (alegerea dumneavoastră de aroma & Forţa de aderenţă).
 • Manualul proprietarului 1
click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară

Opţiuni de aroma de tigara electronica REDCIG

Atunci când alegeţi afară Starter Kit, veţi obţine pentru a alege de la mare RedCig aroma cartuşul de aroma şi de nicotina Strenth.

 • Arome includ: tutun clasic, mentol Cool, foarte vanilie, Cherry Crush, crearea de cafea, menta partidului.
 • Există 4 nicotina punctele forte pentru a alege de la: 0 MG (nu nicotină), 6 MG (Ultra lumină), 12 MG (lumina), 18 MG (Full aromate).

Cartuşe de a veni pachete într-o cutie de frumos care deţine 15 cartuşe fiecare şi vă puteţi aştepta la fiecare cartuş să fie egal cu privire la echivalentul unui pachet de ţigări.

Opţiuni de baterie

Alegerile nu se termina aici, deşi. Atunci când alegeţi acumulatorul Dvs., veţi obţine pentru a alege culoarea, mărimea, şi funcţia.

 • Puteţi alege din 3 culori de baterii: alb, negru, şi oţel inoxidabil. Oţel inoxidabil E-tigarile sunt fierbinte!
 • Şi, apoi alegeţi dimensiunea bateriei. Este un compromis între cât de mare doriţi ţigară electronică să fie şi cât timp doriţi bateria la ultima şi, prin urmare, puf mai mult veţi obţine din fiecare dintre ele. Evident, baterie mai mare = mai lungă durată. Deci, alegerile tale sunt: standard (110mm), mini (100mm) şi lung (118mm).
 • În cele din urmă, vrei automat sau Manual de funcţionare a bateriei? Funcţiile automate similar cu o ţigară convenţională, în care se va trece când ai sufla pe ea. Acumulatorul Manual presupune că vă împinge un buton mic pentru a obţine vapori. Sugestie: operaţiunea Manual foloseste puterea bateriei mai mult.
click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară

RedCig oferă un program de garanţie pentru tigara electronica produsele, care este un alt motiv pentru care suntem impresionaţi şi are un 30 zile banii înapoi garanţie. Volumul lor de vapori este foarte bun şi ei sunt câştigătoare o mulţime de clienţi noi, foarte repede. Alegeri dat atunci când punerea împreună un Starter Kit sunt fantastic şi de stabilire a preţurilor pe lor starter kit-uri sunt extrem de competitive.

RedCig au, de asemenea, un program de livrare la domiciliu pentru rezerve cartuş, care este în întregime opţional, dar bine meritat si ceva să se uite la atunci când comanda. Ea poate salva mult mai mulţi bani pe termen lung asupra ceea ce deja salvaţi prin trecerea la tigara electronica. Nu este obligatoriu desi si nimic ca tu esti automat înscris în. Nu trucuri.

Orice negative? nu într-adevăr. Acestea sunt noi, aşa că încă mai au unele dovedesc la sol pentru a acoperi. Unii fumatori grele e-ţigară ar dori să vadă mai mare puterea cartuşe de nicotină şi poate câteva arome mai multe din ele. Altele decât că, nimic. Astia chiar au tras din poarta şi credem că acestea sunt unul care va lichidarea un "top cîine" destul de repede.

Deci, esti mâncărime pentru a apuca o RedCig e-ţigară şi noi nu te condamn. Ne-am luat, de asemenea, o reducere de 10% pentru cititorii noştri. Nu coduri pentru a copia şi lipi – este inclus în orice RedCig link-ul pe care faceţi clic pe acest site si discount va fi reflectată în Cosul de cumparaturi atunci când verificaţi la RedCig. Tot ce cer este că ai venit înapoi aici după dumneavoastră ia Starter Kit şi să ne spuneţi cum se va!

click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară