Tigara Electronica Efecte Secundare

» » Tigara Electronica Efecte Secundare

Dacă sunteţi un fumător, atunci ar putea fi preocupaţi şi de posibilitatea de a efecte secundare la tigari electronice. Sunt sigur că sunteţi deja conştienţi de pericolele de tutun, şi că ar trebui să fie mai mică de fum sau, preferabil, renunţe la fumat complet. Cu toate acestea, aţi putea fi precaut despre alternative la fumat, care sunt toate destul de recent adăugate la piaţă.

Aceasta poate include fiind un pic nesigur despre tigari electronice. Sunt aceste ca cu adevărat uimitor un produs ca este susţinut? Ceea ce ar putea fi efectele asupra sănătăţii dumneavoastră? Ultimul lucru pe care aţi dori să faceţi este de a comuta ta ţigară de tutun la alte alternative, în timp ce nu sunt sigur dacă acestea sunt în siguranţă suficient fie.

click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară

Tigara Electronica Efecte Secundare

Când începe primul folosind un E-ţigară, este posibil să apară câteva reacţii adverse neobişnuite. Cu toate acestea, aceste reacţii adverse sunt cele mai multe ori retragerea simptome din cauza renunţarea la fumat-corpul tau este dependent, astfel încât experimentează pofta de tigari normale.

În acest articol, voi face meu cel mai bun pentru a explica toate posibilele cauze ale şi motivele din spatele cele mai frecvente probleme care rezultă din utilizarea de un E-ţigară. Deşi în primul rând, să subliniez faptul că nu am nici un fundal medicale, şi toate articole sunt bazate pe propria mea cercetare si experienta personala.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor găsi că acestea comuta la E-ţigări fără a se confruntă cu oricare dintre aceste probleme. Dacă aveţi oricare dintre aceste simptome, şi acestea sunt persistente, atunci ar trebui să du-te şi Vezi medicul dumneavoastră.

click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară

Tigara electronica efecte secundare

Dureri de cap

Pentru a începe cu problema cea mai comună, s-ar putea găsi te cu o durere de cap. Dacă aveţi o durere de cap dureros, apoi o posibilitate este că aţi luat în nicotina prea mult. Dacă se întâmplă acest lucru, pur şi simplu relaxa, pune jos al tău E-ţigară şi Beţi multă apă. Apoi, data viitoare sunteţi gata să vape, încercaţi să utilizaţi inferioară nicotina puterea e-lichid, sau altfel, nu vape atât de mult.

Atunci când se încearcă să renunţe la fumat, nu este doar dificil pentru tine, dar si pentru corpul tau.

Acest lucru este un alt motiv ar putea experimenta dureri de cap. Când să renunţe la fumat, ta creier oxigen şi chimice niveluri schimba. Unele dintre efectele posibile sunt întreruperi temporare de somn, niveluri de cafeină crescut şi modificări în dieta dumneavoastră. Toate aceste rezultat în dureri de cap, dar în majoritatea cazurilor, veţi simţi mai bine după câteva zile.

Gât inflamat / uscat sau nas

Această problemă poate fi legate la propilenglicol (PG). PG este un umectant, în sensul acesta absoarbe umezeala şi, prin urmare, puteţi lăsa gât inflamat sau uscat. De obicei, acest efect secundar dispare în termen de câteva săptămâni, în principal din cauza gatului este ajustarea la fumul dumneavoastră obişnuită a vaporilor. Dacă aveţi această problemă, apoi încercaţi să bea o mulţime de apă, şi în cazul în care acesta devine foarte dureroasa, vă rugăm să vizitaţi medicul dumneavoastră imediat.

Dureri musculare

PG este transformat în acid lactic în corpul dumneavoastră, care poate provoca dureri musculare. Întotdeauna Beţi multă apă pentru a scăpa de excesul de acid lactic.

click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară

Pete sau acnee

Acesta este un rezultat de renunţarea la fumat-corpul tau incepe pentru detoxifierea în sine, astfel încât există o mulţime de toxine fiind împins afară, şi porii in fata ta sunt o rută de evacuare destul de bun pentru ei. Deci, este într-adevăr prins toxine eliberate care provoacă acnee şi pete.

Tuse cu gudron

Aceasta este o altă problemă comună atunci când renunţarea la ţigări tradiţionale de tutun. Explicaţie pentru acest lucru este extrem de simplu-plamanii sunt în cele din urmă capabil de a începe ei înşişi curăţa!

Sughiţ

Dacă tu a păstra achiziţie sughiţ, ar putea fi pentru că există prea mult Nicotina intră la corpul tau. În plus, trebuie să vă asiguraţi vă sunt înghiţire nu orice picături de lichid de e-ţigară din cartuş de dumneavoastră! Dacă e-lichid este frecvent introducerea gura ta, atunci ar trebui să opri folosind-o şi cumpere o noua tigara electronica imediat!

Sângerarea gingiilor

Aceasta este o problemă comună atunci când încercaţi să renunţe la fumat; Se pare că mulţi oameni raport sangerarea gingiilor cand spalatul pe dinti, şi acest lucru este destul de un simptom comun de retragere. O posibilitate ar fi ca fumători dezvolta gingiilor mai gros pentru a proteja împotriva fum. Nu aveţi nevoie să vă faceţi griji despre acest lucru, deoarece acesta ar trebui să se vindece după o săptămână sau aşa. Deşi, în cazul în care acesta continua pentru mai mult timp, atunci vă rugăm să consultaţi medicul dumneavoastră.

click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară

Beneficiile de tigara electronica

Sánátate Beneficii de trecerea de la ţigări tradiţionale de tutun pentru tigari electronice sunt subiective. Beneficiile sunt foarte asemănătoare cu persoane care au renuntat la fumat ţigări tutun în întregime. Aici sunt unele beneficii de sănătate generală că am găsit postat pe e-ţigară forumuri şi site-uri web pe internet.Aceasta este o listă mică de beneficiile comune folosind E-ţigară:

  • Unghiile / sfaturi de cotitură de culoare galben clar.
  • Dintii devin mai albi.
  • Gingiile reveni la culoarea lor naturală întuneric roz, în loc de gri.
  • Starile tale devin mai echilibrate.
  • Este mai uşor de respiraţie şi rezistenţă este mai mare în timpul exerciţiului.
  • Alimente gust si miroase mai bine.
  • Dumneavoastră potenta sexuala creste.
click aici pentru a cumpara REDCIG electronice de ţigară