Viktökning Kosttillskott För Män

» » Viktökning Kosttillskott För Män

Viktökning Kosttillskott För MänHur vikt vinna kosttillskott hjälp i vikt? Vad består de av? Vilka produkter att välja? Om alla dessa frågor finns det i ditt sinne, sedan läsa denna artikel veta om dem.

Det finns två skäl bakom ta vikt vinna kosttillskott, dvs, att öka muskel vikt och få kroppen massa.

Män som är mycket inblandade i body building aktiviteter ta kosttillskott för att få muskelmassa, medan mager och tunna underviktiga män oftast ta dem i syfte att öka deras kropp vikt.

Sådana viktökning kosttillskott komma i former av vätska, pulver, piller och kapslar. Pulver rekommenderas brukar av experter som de är utan syntetiska hormoner.

Klicka här för att köpa vikt vinna kosttillskott

Viktökning kosttillskott recensioner

Viktökning Kosttillskott För MänSammansättningen av viktökning kosttillskott varierar. Tabletter och kapslar vanligtvis innehåller testosteron och inte säkert för konsumtion. Ta testosteron rika bodybuilding kompletterar orsakar utbrott av akne, finnar och hälsoproblem som, förstoring av prostata och prostatacancer i det långa loppet.

Vissa produkter är berikad med socker, för att öka kaloriintaget och för snabb ökning i kroppen massa. Sådana tillskott ges oftast av läkare till underviktiga personer.

Biverkningarna är ofta observerade som plötslig ökning av blodsockret och många former kardiella komplikationer. Således kan du se att vikten vinst piller är inte alls säkert för män.

Vikt vinna pulver och drycker är att föredra framför piller. De har en proportionell blandning av proteiner, aminosyror, kolhydrater och fetter. Proteiner och aminosyror är de viktigaste element som medhjälp i muskeltillväxt och reparation.

Klicka här för att köpa vikt vinna kosttillskott

Proteinpulver orsaka snabb ökning i muskelmassa på ett sunt sätt. Även viktökning pulver som innehåller vassle, soja, äggprotein och vitaminer är också säkra. Likaså ger kolhydrater den nödvändiga energin i kroppen medan fett orsaka viktökning.

Kosttillskott som innehåller Gamma - aminosmörsyra (GABA) och L-glutamin föreslås män för att få kroppen massa snabbt. GABA stimulerar utsöndringen av tillväxthormon (hGH). Dehydroepiandrosteron (DHEA) konsumeras oftare av kroppsbyggare eftersom det stimulerar androgena hormoner, som ytterligare orsakar frisk muskel vinst.

Ett annat vanligt ämne i vikt vinna kosttillskott för män är kreatin. Det är en av de mest väsentliga delarna för att få muskel massa. En unik blandning finns i många produkter, som du hittar från sammansättningen av ingredienser tryckt på förpackningen.

Resultaten av vikt vinna kosttillskott beror på dina krav och din kroppens anpassningsförmåga till dem. Från recensioner har vi funnit följande produkter till mest föredras av konsumenterna.

Klicka här för att köpa vikt vinna kosttillskott

Protein baserad

 • Träffade-Rx vassle Protein naturens bästa Isopure
 • Sportpharma bara-vassle
 • Optimal näring allvarliga massa vikt vinna pulver
 • Genesis Super vikt vinna kosttillskott
 • Gold Standard 100% Whey
 • AST muskel XGF choklad
 • Vitol ryska bära 5000 vikt Gainer

DHEA baserat

 • Vikt Ultimate Nutrition DHEA
 • NutraBio DHEA pulver
 • Douglas laboratorier DHEA sublinguala pulver

Kreatin baserat

 • AST Mikroniserat Kreatin
 • Nu Foods kreatinmonohydrat Pure pulver
 • Myoswell kreatin formel
 • BSN CellMas kreatin pulver
 • Naturens bästa kreatin
 • Optimal Mikroniserat Kreatin pulver
Klicka här för att köpa vikt vinna kosttillskott
Viktökning Kosttillskott För MänDu kan också förbereda vikt vinna kosttillskott hemma. Inkludera komplexa kolhydrater och naturliga källor av fett i din kost. Förbereda protein shakes med mjölk, ägg och soja produkter.

Du kan också mala mandlar, cashewnötter och jordnötter med mjölk för att unna dig en frisk drink. Alla livsmedel som är rika på proteiner (pulser och magert kött) och frukter som äpplen, banan, jordgubbar måste ingå i din kost regim.

Du måste kontakta din läkare innan du tar någon typ av tillägg. Din läkare kommer att diagnostisera din hälsa och föreslår att du rätt produkt. Diskutera med din läkare om du har en historia av eventuella hälsoproblem.

Undvik att ta hormonella kosttillskott eftersom de inte är säkra på något sätt. Läs instruktionerna i manualen innan bestämma dosen för dig. Viktigast av allt, måste du träna minst en halvtimme varje dag för att få positiva resultat.

Klicka här för att köpa vikt vinna kosttillskott