Wei Eiwit Supplement Beoordelingen

» » Wei Eiwit Supplement Beoordelingen

Wat is wei-eiwit? Wat zijn de voordelen van weiproteïne?

Wei Eiwit Supplement BeoordelingenMelk bestaat uit twee proteïnen, caseïne en Wei. Wei-eiwit kan worden gescheiden van de caseïne in melk of gevormd als een bijproduct van kaas maken.

Wei-eiwit wordt beschouwd als een volledige eiwit en bevat alle 9 essentiële aminozuren en is laag in gehalte aan lactose.

Dit medisch nieuws vandaag informatie artikel bevat informatie over de samenstelling van wei-eiwit, het gebruik ervan in spier gebouw, en zijn potentiële voordelen voor de gezondheid. Het artikel verklaart ook sommige van de bijwerkingen geassocieerd met wei-eiwit.

Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Clinical and Investigative Medicine1 vond dat wei-eiwit helpt verminderen gewichtsverlies bij HIV-positieve patiënten.

Klik hier om te kopen van wei eiwit Supplement

Samenstelling en vormen van wei-eiwit

Samenstelling: Wei-eiwit is een mengsel van de volgende handelingen:

Wei eiwit milkshake.

 • Beta-lactoglobulin
 • Alpha-lactoalbumine
 • Bovien serumalbumine
 • Immunoglobulinen

Er zijn drie primaire typen van wei-eiwit: wei-eiwit concentraat (WPC), wei-eiwit isolaat (WPI) en wei-eiwit hydrolysaat (WPH):

 • Wei-eiwit concentraat-WPC bevat lage niveaus van vet en lage niveaus van koolhydraten (lactose).Het percentage van de eiwitten in WPC hangt af van hoe geconcentreerd is. Lagere einde concentraten neiging om 30% eiwit en hogere einde tot 90%.
 • Wei eiwit isolaat-WPIs zijn verder verwerkt om alle de lactose en vet te verwijderen. WPI is meestal ten minste 90% eiwit.
 • Wei eiwit hydrolysaat-WPH wordt gezien als de "vereenvoudigd" vorm van wei-eiwit als het al gedeeltelijke hydrolyse-een proces dat nodig is voor het lichaam te absorberen eiwit heeft ondergaan.
 • WPH vereist niet zoveel spijsvertering als de andere twee vormen van wei-eiwit. Bovendien, het wordt vaak gebruikt in medische eiwit supplementen en zuigelingenvoeding vanwege het heeft verbeterd verteerbaarheid en verlaagd allergeen potentieel.
Klik hier om te kopen van wei eiwit Supplement

Spier gebouw met wei-eiwit

Wei eiwit suppletie samen met weerstand oefening kan helpen verbeteren van spier eiwitsynthese en bevordering van de groei van mager weefsel massa.

Een studie gepubliceerd in het International Journal of Sport Nutrition en oefening metabolisme geconcludeerd dat “ wei eiwit suppletie tijdens weerstand opleiding biedt sommige voordeel ten opzichte van weerstand opleiding alleen. ” bovendien “ mannen die aangevuld met wei-eiwit had een grotere relatieve winst in mager weefsel mass. ”

Veel betere winsten in sterkte zijn gekoppeld aan wei isoleren suppletie ten opzichte van caseïne.

Dit werd aangetoond in een andere studie gepubliceerd in het International Journal of Sport Nutrition en oefening metabolisme, waarin werd geconcludeerd dat in “ twee groepen van gecompenseerde, weerstand getrainde mannelijke wei isoleren verstrekte aanzienlijk grotere winsten in kracht, vetvrije massa en een afname van de vet mass3 in vergelijking met suppletie met caseïne tijdens een intens 10-weekse weerstand-opleiding programma. ”

Klik hier om te kopen van wei eiwit Supplement

Voordelen voor de gezondheid van wei-eiwit

Er zijn veel voordelen verbonden met de consumptie van wei-eiwit, en onderzoekers zijn voortdurend zoeken naar nieuwe mogelijke therapeutische eigenschappen.

De mogelijke gezondheidsvoordelen van de consumptie van wei-eiwit zijn onder andere:

 • Het verliezen van gewicht-volgens een studie gepubliceerd in voeding en metabolisme, mensen die nam een gespecialiseerde Wei breuk (Prolibra ™, hoog in leucine, bioactieve peptiden en melk calcium) "verloren aanzienlijk meer lichaamsvet en toonde een grotere behoud van mager spierweefsel vergeleken aan onderwerpen consumeren de controle drank."4
 • Anti-kanker eigenschappen – beloftevolle resultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift Anticancer Research voor het gebruik van wei-eiwit concentraat (WPC) en glutathion modulatie in kanker treatment.5
 • Hoog cholesterol-volgens een studie gepubliceerd in het Britse Journal of Nutrition, "er was een aanzienlijke afname van de totale cholesterol en LDL cholesterol in week 12 in de Wei-groep in vergelijking met de caseïne (groep)".6
 • Astma-wei-eiwit kan immune reactie bij kinderen met astma verbeteren. Één studie, gepubliceerd in het International Journal of Food Science en voeding, vond dat kinderen met astma, die werden aangevuld met Wei voor één maand een verbeterde cytokine-response.7 hadden
 • Verlaging van de bloeddruk en risico van hart-en vaatziekten-onderzoek gepubliceerd in de International Dairy Journal-vond dat dranken die werden aangevuld met wei-eiwit aanzienlijk verminderd bloeddruk bij patiënten met hypertensie, hun risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten of slag was ook lager.
Klik hier om te kopen van wei eiwit Supplement

Bijwerkingen van wei-eiwit

Sommige mensen allergisch voor melk zijn kan worden specifiek allergisch Wei. In gematigde doses veroorzaken niet wei-eiwit in het algemeen ongewenste voorvallen.

Nochtans, verbruikt ernstig hoge doses kan veroorzaken:

 • Maagpijn
 • Krampen
 • Verminderde eetlust
 • Misselijkheid
 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid
Klik hier om te kopen van wei eiwit Supplement

Hoe is wei-eiwit geproduceerd?

Wanneer melk overblijft en stolt, verandert het uiteindelijk in een 5%-oplossing van lactose in water, geladen met mineralen.

Deze overgebleven bijproduct, Wei, genaamd maakt 20% van het eiwit in melk, de overige 80% heet caseïne (de wrongel in cottage kaas).

De vloeibare Wei is gescheiden van de caseïne en verzonden door middel van filters voor het verwijderen van alle niet-Wei ingrediënten. Het wordt dan gezuiverd in een proces genaamd “ ion exchange ”.

De laatste stap is het verwijderen van het water uit de Wei door draaien in een poeder in een drogen tower.

De eiwit poeder is vervolgens klaar om te worden verpakt en verbruikt.

Klik hier om te kopen van wei eiwit Supplement