Whey Proteiini Täydentää Arvostelut

» » Whey Proteiini Täydentää Arvostelut

Mikä on heraproteiinia? Mitkä ovat hyödyt heraproteiini?

Whey Proteiini Täydentää ArvostelutMaito on tehty kaksi proteiinia, kaseiinin ja heran. Heraproteiini voi erottaa maidon kaseiinin tai muodostuu sivutuotteena juuston valmistus.

Heraproteiini pidetään täydellinen proteiini ja sisältää kaikki 9 välttämättömiä aminohappoja ja vähän laktoosia.

Artikkelissa Medical News tänään-tiedot on tietoja heraproteiini koostumus, sen käyttöä lihaksen rakennuksen ja sen mahdolliset terveyshyödyt. Artikkelissa kerrotaan joitakin heraproteiini sivuvaikutuksia.

Tutkimus on julkaistu lehdessä Clinical and tutkiva Medicine1 todettiin, että heraproteiini auttaa vähentää laihtuminen HIV-positiivisilla potilailla.

Klikkaa tästä ostaa Whey proteiini täydentää

Kokoonpano ja lomakkeet heraproteiini

Koostumus: Heraproteiini on sekoitus seuraavasti:

Whey proteiini pirtelö.

 • Beeta-laktoglobuliinia
 • Alpha laktalbumiini
 • Naudan seerumin albumiinia
 • Immunoglobins

Heraproteiini on ensisijainen kolmenlaisia: heraproteiinikonsentraattia (WPC), heraproteiini-isolaatti (WPI) ja Hera jacquardlaitteet (WPH):

 • Ultrasuodatettu – WPC on alhainen vähärasvainen ja tasoa hiilihydraatteja (laktoosi).Osuus proteiinin WPC riippuu miten tiivistetyn on. Pienempi pää tiivisteet yleensä 30 % proteiinia ja korkeimmillaan jopa 90 %.
 • Heraproteiini-isolaatti – WPIs jatkojalostetaan poistaa rasvaa ja laktoosia. WPI on yleensä vähintään 90 % proteiinia.
 • Hera jacquardlaitteet – WPH pidetään heraproteiini "valmiiksi pureskeltu" muodossa kuin se on jo toteuttanut osittainen hydrolyysi-prosessin edellyttämistä proteiinia elimistö.
 • WPH ei vaadi niin paljon ruoansulatus on kaksi muiden heraproteiini. Lisäksi sitä käytetään yleisesti medical proteiini täydentää ja äidinmaidonkorvikkeista koska se on parantanut sulavuus ja vähentää allergeeni mahdollisuuksia.
Klikkaa tästä ostaa Whey proteiini täydentää

Lihaksen rakennuksen heraproteiini

Whey proteiini otetulla sekä vastus liikunta voi auttaa parantamaan lihasten proteiinisynteesiä ja edistää vähärasvaisen kudosten kasvua massa.

Tutkimus julkaistiin International Journal of Sport Nutrition ja liikunta aineenvaihduntaa päätellä, että “ whey proteiini otetulla aikana vastus koulutus tarjoaa joitakin etuja verrattuna vastus koulutus yksin. ” lisäksi “ miehillä, joka täydentää heraproteiini oli suurempi suhteellinen hyöty vähärasvaisen kudosten Mass ”

Hera eristää täydentämistä verrattuna kaseiinin ovat paljon parempia voittoja voimaa.

Tämä kävi ilmi toinen tutkimus julkaistiin International Journal of Sport Nutrition ja liikunta aineenvaihduntaa, jossa todettiin, että “ kahdenlaisia hyväksytty, vastus koulutettuja miehiä Hera eristä annettu huomattavasti suurempi kasvu voimaa, lihasmassaa ja vähentää rasvan mass3 verrattuna lisäravinteen kaseiini voimakas 10 viikon vastus-koulutus ohjelma. ”

Klikkaa tästä ostaa Whey proteiini täydentää

Terveys edut heraproteiini

On olemassa monia etuja liittyy kulutuksen heraproteiini, ja tutkijat ovat jatkuvasti löytää uusia mahdollista terapeuttisia ominaisuuksia.

Kuluttaa heraproteiini terveysvaikutuksia ovat:

 • Laihdutus-erään tutkimuksen mukaan julkaistu Nutrition & aineenvaihduntaa, ihmiset, jotka ottivat erikoistunut Hera murto (Prolibra ™, korkea leusiinia, bioaktiiviset peptidit ja maidon kalsium) "menetti huomattavasti enemmän rasvaa ja näytti enemmän säilyttäminen lihasmassaa verrattuna aiheet kuluttaa valvonta juoma."4
 • Syövän ominaisuuksia – lupaava tulokset julkaistiin lehdessä syöpälääkkeiden tutkimus käytettäväksi heraproteiinikonsentraattia (WPC) ja glutationi mukauttaminen syövän treatment.5
 • Korkea kolesteroli-tutkimuksen mukaan julkaistu British Journal of Nutrition, "oli merkittävä väheneminen kokonaiskolesteroli ja LDL-kolesterolia, viikko 12 Hera-ryhmässä verrattuna kaseiinin (ryhmä)".6
 • Astma – heraproteiini voisi parantaa immuunivastetta lasten astman. Yksi tutkimus julkaistiin International Journal of Food Science ja ravitsemus, totesi, että lasten astman jotka täydennettiin Hera kuukauden oli parannettu sytokiini-response.7
 • Alentaa verenpainetta ja vähentää riskiä sydän-ja verisuonitautien – tutkimus julkaistiin International Dairy lehdessä todettiin, että juomia, jotka täydennettiin heraproteiini merkittävästi vähentää verenpaine verenpainetauti, niiden riski saada sydänsairaus potilailla tai aivohalvaus on pienempi.
Klikkaa tästä ostaa Whey proteiini täydentää

Heraproteiini sivuvaikutuksia

Jotkut ihmiset, jotka ovat allergisia maidon ravitsemusväittämien erityisesti Hera. Kohtalaisessa annoksina heraproteiini ei yleensä aiheuta kaikista vaaratilanteista.

Kuitenkin kuluttaa vakavasti suurilla annoksilla voi aiheuttaa:

 • Vatsakivut
 • Kramppeja
 • Ruokahalun
 • Pahoinvointi
 • Päänsärky
 • Väsymys
Klikkaa tästä ostaa Whey proteiini täydentää

Miten heraproteiini tuotetaan?

Kun maito on jäljellä ja hyytyy, se lopulta muuttuu 5-prosenttista laktoosia vedessä, täynnä mineraaleja.

Jääneen sivutuote, nimeltään Hera, muodostaa 20 prosenttia maidon proteiini, muut 80 % on nimeltään kaseiinin (Hera tuorejuustoa).

Nestemäinen Hera on erotettu kaseiini ja lähetti suodattimien läpi Poista kaikki-määritys ainekset. Se on sitten puhdistettu prosessi nimeltä “ ioninvaihto ”.

Viimeinen vaihe on poistaa veden herasta kääntämällä jauhe on kuivaus tower.

Proteiinijauhe on sitten valmis pakattava ja kulutetaan.

Klikkaa tästä ostaa Whey proteiini täydentää