Whey Protein Supplement Anmeldelser

» » Whey Protein Supplement Anmeldelser

Hva er myseprotein? Hva er fordelene med myseprotein?

Whey Protein Supplement AnmeldelserMelk er laget av to proteiner, kasein og myse. Myseprotein kan være atskilt fra kasein i melk eller som et biprodukt av ost.

Myseprotein er ansett som et komplett protein og inneholder alle de 9 essensielle aminosyrer er lav i laktose innhold.

Denne Medical News Today informasjon artikkelen inneholder informasjon om sammensetningen av myseprotein, bruk i muskel bygging og dens potensielle helsemessige fordeler. Artikkelen forklarer også noen av bivirkningene forbundet med myseprotein.

En studie publisert i tidsskriftet kliniske og undersøkende Medicine1 fant at myseprotein bidrar til å redusere vekttap blant HIV-positive pasienter.

Klikk her for å kjøpe Whey Protein Supplement

Skjemaene whey protein og sammensetning

Sammensetning: Whey protein er en blanding av følgende:

Whey protein milkshake.

 • Beta-lactoglobulin
 • Alfa-lactalbumin
 • Storfe serum albumin
 • Immunoglobins

Det finnes tre primære typer whey protein: whey proteinkonsentrat (WPC), whey protein isolere (WPI) og whey protein hydrolyse (WPH):

 • Whey proteinkonsentrat-WPC inneholder lave nivåer av fett og lite karbohydrater (laktose).Prosentandelen av protein i WPC, avhenger av hvordan konsentrert det er. Nedre enden konsentrater pleier å ha 30% protein og høyere end opp til 90%.
 • Whey protein isolere-WPIs behandles videre for å fjerne alle fett og laktose. WPI er vanligvis minst 90% protein.
 • Whey protein hydrolyse-WPH anses å være "predigested" form av myseprotein som den har allerede gjennomgått delvis hydrolyse – en prosess som er nødvendige for kroppen å absorbere protein.
 • WPH krever ikke så mye fordøyelsen som de andre to formene for myseprotein. Dessuten, det er vanligvis brukes i medisinsk protein tilskudd og spedbarn formler fordi det har forbedret Fordøyelsesforsøk og redusert allergen potensial.
Klikk her for å kjøpe Whey Protein Supplement

Muskel bygging med whey protein

Whey protein tilskudd sammen med motstand utøve kan hjelpe forbedre muskel proteinsyntesen og fremme veksten av lean vev massen.

En studie publisert i International Journal of Sport Nutrition og øvelse metabolisme konkluderte “ whey protein tilskudd under styrketrening tilbyr noen fordel i forhold til motstand trening alene. ” i tillegg “ menn som supplert med myseprotein hadde en større relative gevinst i lean vev Mass ”

Mye bedre gevinster i styrke forbindes med myse isolere kosttilskudd sammenlignet kasein.

Dette ble demonstrert i en annen studie publisert i International Journal of Sport Nutrition og øvelse metabolisme, som konkluderte med at i “ to grupper av matchet, motstand-utdannede menn myse isolere gitt betydelig større gevinster i styrke, lean body mass, og en nedgang i fett mass3 forhold til kosttilskudd med kasein under en intens 10-ukers styrketrening programmet. ”

Klikk her for å kjøpe Whey Protein Supplement

Helsemessige fordeler av myseprotein

Det er mange fordeler knyttet til forbruk av myseprotein, og forskere finner stadig nye mulig terapeutiske egenskaper.

De mulige helsefordeler av å konsumere myseprotein inkluderer:

 • Å miste vekt-ifølge en studie publisert i ernæring og metabolisme, folk som tok et spesialisert whey brøkdel (Prolibra ™, høy i leucine, bioaktive peptider og melk kalsium) "mistet betydelig mer kroppsfett og viste en større bevaring av lean muskel forhold til fag forbruker kontroll drikke."4
 • Anti-kreft egenskaper-lovende resultater ble publisert i tidsskriftet Anticancer Research for bruk av whey proteinkonsentrat (WPC) og glutation moduleringshjul i kreft treatment.5
 • Høyt kolesterol-ifølge en studie publisert i The British Journal of Nutrition, "det var en betydelig reduksjon i total kolesterol og LDL kolesterol i uke 12 i gruppen myse sammenlignet med kasein (gruppe)".6
 • Astma-whey protein kan forbedre immunforsvaret hos barn med astma. En studie, publisert i International Journal of Food Science og ernæring, fant at barn med astma som ble supplert med myse for en måned hadde en forbedret cytokin response.7
 • Senke blodtrykket og redusere risiko for kardiovaskulær sykdom-forskning publisert i International Dairy Journal fant at drikker som ble supplert med myseprotein betydelig redusert blodtrykk hos pasienter med hypertensjon, risikoen for å utvikle hjertesykdommer eller slag var også lavere.
Klikk her for å kjøpe Whey Protein Supplement

Bivirkninger av Whey Protein

Det kan hende at noen folk som er allergisk mot melk spesielt allergisk å myse. I moderate doser forårsaker whey protein ikke vanligvis uønskede hendelser.

Imidlertid kan forbruker alvorlig høye doser forårsake:

 • Magesmerter
 • Kramper
 • Redusert appetitt
 • Kvalme
 • Hodepine
 • Tretthet
Klikk her for å kjøpe Whey Protein Supplement

Hvordan produseres whey protein?

Når melk er til overs og coagulates, blir det til slutt i en 5% løsning av laktose i vann, lastet med mineraler.

Denne leftover biprodukt, kalt myse, gjør opp 20% av proteinet i melk, de andre 80% kalles kasein (curds i ricotta).

Den flytende myse er skilt fra kasein og sendt gjennom filtre for å fjerne alle ikke-myse ingredienser. Det er så renset ved en prosess kalt “ ionebytte ”.

Det siste trinnet er å fjerne vannet fra til myse ved å dreie den til et pulver på et tørking tårn.

Protein pulver er da klar til å være pakket og forbrukes.

Klikk her for å kjøpe Whey Protein Supplement