Whey Protein Supplement Anmeldelser

» » Whey Protein Supplement Anmeldelser

Hvad er valleprotein? Hvad er fordelene ved whey protein?

Whey Protein Supplement AnmeldelserMælk er lavet af to proteiner, kasein og valleprotein. Whey protein kan være adskilt fra kasein i mælken eller dannet som et biprodukt af ost.

Valleprotein er betragtes som en komplet protein og indeholder alle 9 essentielle aminosyrer og har et lavt laktoseindhold.

Denne medicinske nyheder i dag oplysninger artikel indeholder oplysninger om sammensætningen af valleprotein, dets anvendelse i muskel bygning og dens mulige sundhedsmæssige fordele. Artiklen forklarer også nogle af de bivirkninger forbundet med valleprotein.

En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet klinisk og undersøgende Medicine1 fundet at valleprotein hjælper med at reducere vægttab blandt HIV-positive patienter.

Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Sammensætning og former af valleprotein

Sammensætning: Valleprotein er en blanding af følgende:

Whey protein milkshake.

 • Betalaktoglobulin
 • Alpha lactalbumin
 • Bovint serumalbumin
 • Immunoglobins

Der findes tre primære typer af valleprotein: whey protein koncentrat (WPC), whey protein isolat (WPI) og Valle protein hydrolysat (WPH):

 • Whey protein koncentrat – WPC indeholder lavt indhold af fedt og lave niveauer af kulhydrater (laktose).Procentdelen af protein i WPC afhænger af, hvordan koncentreret det er. Lavere ende koncentrater tendens til at have 30% protein og højere ende op til 90%.
 • Whey protein isolat – WPIs er yderligere behandlet for at fjerne alle de fedt og laktose. WPI er normalt mindst 90% protein.
 • Whey protein hydrolysat – WPH betragtes som "predigested" form af valleprotein, som det allerede er delvis hydrolyse – en proces, der er nødvendige for kroppen at optage protein.
 • WPH kræver ikke så meget fordøjelsen som de andre to former af valleprotein. Desuden, det er almindeligt anvendt i medicinsk protein kosttilskud og modermælkserstatninger på grund af det har forbedret fordøjelighed og reduceret allergen potentiale.
Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Muskeltræning med valleprotein

Valle protein tilskud sammen med modstand motion kan hjælpe med at forbedre muskel proteinsyntesen og fremme væksten af magert væv masse.

En undersøgelse offentliggjort i International Journal of Sport Nutrition og øvelse stofskifte konkluderede “ Valle protein tilskud under styrketræning giver nogle fordele i forhold til modstand uddannelse alene. ” Derudover “ mænd, der suppleres med valleprotein havde en større relative gevinst i magert væv Mass ”

Meget bedre gevinster i styrke er forbundet med Valle isoleres tilskud i forhold til kasein.

Dette blev demonstreret i en anden undersøgelse offentliggjort i International Journal of Sport Nutrition og øvelse stofskifte, som konkluderede, at i “ to grupper af matchede, modstand-uddannede mænd Valle isolere forudsat betydeligt større gevinster i styrke, muskelmassen, og et fald i fedt mass3 sammenlignet med tilskud af kasein under en intens 10-ugers styrketræning program. ”

Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Sundhedsmæssige fordele af valleprotein

Der er mange fordele forbundet med forbruget af valleprotein, og forskerne er hele tiden at finde nye mulige terapeutiske egenskaber.

De mulige sundhedsmæssige fordele af forbrugende valleprotein omfatte:

 • Vægttabet – ifølge en undersøgelse, offentliggjort i ernæring og stofskifte, mennesker, der tog en specialiseret valle brøkdel (Prolibra ™, høj i leucin, bioaktive peptider og mælk calcium) "tabt betydeligt mere kropsfedt og viste en større bevarelsen af muskelmassen i forhold til fag forbrugende kontrol drik."4
 • Anti-cancer egenskaber – lovende resultater blev offentliggjort i tidsskriftet Anticancer Research for brug af Valle protein koncentrat (WPC) og glutathion graduering i kræft treatment.5
 • Høj kolesterol – ifølge en undersøgelse offentliggjort i The British Journal of Nutrition, "der var en signifikant fald i total kolesterol og LDL kolesterol på uge 12 i gruppen Valle sammenlignet med kasein (gruppe)".6
 • Astma – valleprotein kunne forbedre immunresponset i børn med astma. En undersøgelse offentliggjort i International Journal of Food Science og ernæring, fandt, at børn med astma, der blev suppleret med Valle for en måned havde en forbedret cytokin response.7
 • Sænke blodtrykket og mindske risikoen for hjerte-kar-sygdom – forskning offentliggjort i kladden International Dairy fandt, at drikkevarer, der blev suppleret med valleprotein betydeligt nedsat blodtryk hos patienter med hypertension, deres risiko for at udvikle hjertesygdom eller slagtilfælde var også lavere.
Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Bivirkninger af valleprotein

Nogle mennesker er allergiske over for mælk kan være specielt allergisk til Valle. I moderate doser forårsage ikke valleprotein generelt nogen uønskede hændelser.

Dog kan forbrugende alvorligt høje doser forårsage:

 • Mavesmerter
 • Kramper
 • Nedsat appetit
 • Kvalme
 • Hovedpine
 • Træthed
Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Hvordan produceres valleprotein?

Når mælk er tilovers og størkner, bliver det til sidst til en 5% opløsning af laktose i vand, fyldt med mineraler.

Denne efterladenskaber biprodukt, kaldet Valle, udgør 20% af protein i mælk, de øvrige 80% kaldes kasein (ostemassen i hytteost).

Den flydende Valle er adskilt fra kasein og sendes gennem filtre til at fjerne alle ikke-Valle ingredienser. Det er derefter renset i en proces kaldet “ ion exchange ”.

Det sidste trin er at fjerne vandet fra vallen ved at omdanne det til et pulver på en tørring tower.

Proteinpulver er derefter klar til at blive pakket og forbruges.

Klik her for at købe valleprotein proteintilskud