živila Jesti, Da Povečanje Telesne Mase

» » živila Jesti, Da Povečanje Telesne Mase

Hrano sam ne prispeva k telesne mase. To je potrebno dopolniti z ustrezno vadbe, ki pomaga povečati apetit in graditi mišice. To je obravnavana v nadaljevanju:

Spremembe v prehrani je ključ do telesne mase. Pridružil težo programa usposabljanja ali telovadba, vendar ne jedo pravilne hrane bi bilo zapravljanje časa in denarja. Tiste, ki želijo pridobiti težo bi morala jesti pravico visoko kalorično hrano.

Kliknite tukaj za nakup težo Gain dopolnila

živila Jesti, Da Povečanje Telesne MaseVedo, kaj živila pomagajo izboljšati teže je potrebno doseči zdravo spremembo v telesu. Prelahki ljudi v naglici, da pridobijo težo jedo nezdravo hrano (junk hrane), s čimer povzročajo zdravstvene težave.

Cilj je pridobiti težo, hkrati pa ostanejo telesno dejavni. Težo dobiček hrane, ki negativno vplivajo na zdravje jih ne.Čeprav je potrebno povečati vnos kalorij, mora prihajati iz zdravih vir.

Z junk hrane točenje epidemiji debelosti, bi bilo nespametno, da Odavati v teh visoko-kalorično hrano. Cilj ne preoblikovati samega sebe od mršav do debelih, nasprotno, namen treba graditi mišična okvir, ki vam omogoča, da opravlja vsakodnevne dejavnosti brez truda.

Dodajanje kalorij mindlessly vaše prehrane pa bi vaše telo v formi, pa poveča tveganje za kardiovaskularne bolezni in kronične bolezni kot so diabetes.

Nezmožnost telesne mase je pogosto pripisujejo pomanjkanja apetita, kljub temu, da hranil gosto hrano. Ne občutek lačen času obrok je (v večini primerov) zaradi neaktivni življenjski slog.

Torej, začnete vadbe (jogging, hitro hojo, kolesarjenje) da si znoj in to vsak dan zjutraj. To bo spodbudilo vaš občutek lakote in zagotovo ne pustite vaš dom brez obilen zajtrk. Živahne hoje, pol ure preden preveč ob kosilo ali večerjo lahko pomaga povečati vaš apetit.

Kliknite tukaj za nakup težo Gain dopolnila

Najboljša hrana za jesti za povečanje telesne mase

Prehrana, ki je bogata z beljakovin, zdravih maščob in ogljikovih hidratov lahko pomaga pridobiti težo v pravi način. To je bistvenega pomena določiti živila, ki vsebujejo veliko hranil.

Živila z visoko vsebnostjo beljakovin bo omogočilo telo pridobiti mišično maso brez stavbe odvečne maščobe. Mleko je odličen vir beljakovin visoke kakovosti. Konzumno mleko po vadbi spodbuja rast mišic. Beljakovine vibriranje in beljakovinske ploščice lahko prispeva tudi k pospešiti rast mišic.

Dodajanje mleko omake v prahu in juha je enostaven način za povečanje vnosa kalorij. Živila, bogata z beljakovinami, ki spodbujajo pridobivanje telesne teže na zdrav način so ribe (losos, tuna, cod), mlečni izdelki, kot so skuta in nemasten jogurt.

Piščanec brez kože, je tudi bogat vir beljakovin. Druge meso in perutnina izdelki visoko vsebnost beljakovin ki zagotavljajo splošno zdravje vključujejo pusto kosi puranov in zajce.

Jajca, oreščki (mandlji) in sončnična semena vsebujejo veliko količino beljakovin. Vključno s teh živil v prehrani je koristno za naravno povečanje telesne mase. Če vam ni všeč, jedo surovi mandlji, lahko vedno iti za svojo okusnejša različico, ki ni nič, ampak mandljev maslo.

Kliknite tukaj za nakup težo Gain dopolnila

Ogljikovih hidratov, živila

Ogljikovih hidratov živila so sestavni del teže pridobili prehrane. Ogljikovi hidrati ohraniti raven energije telesa bistvenega pomena za opravljanje vsakodnevnih dejavnosti.

Zelenjave in sadja, se šteje, da je vrhunski vir ogljikovih hidratov. Zelenjavo kot so brokoli, korenje, krompir, špinača, cvetača in paradižnik vsebuje visoke vrednosti beljakovin.

Se je treba osredotočiti na sadje kot so jabolka, pomaranče, mango, avokado, ananas in papaja dodati ogljikovih hidratov v prehrani. Drugi dobro viri ogljikovih hidratov so rjavi riž in celih zrn.

Zdrava, hranljiva zajtrk bi morala Cela pšenični kruh ali polnozrnat testenine zadostne količine. Vzor zdrav prigrizek, bogata z ogljikovimi hidrati vključuje vnos suhega sadja, grozdja in banane.

Lahko vedno dodate suho sadje vsakdanje solate in jogurt v dvig vaš vnos zdravih kalorij.

Kliknite tukaj za nakup težo Gain dopolnila

Maščobe živil

Pri izbiri hrane za pridobivanje teže, je nujno da bi se izognili nasičenih maščob živil tako, da razni zdravje povezane motnje v zaliv. Nasičene maščobe so znano, da povzdignil na raven holesterola v krvi, ki lahko povečajo možnosti za bolezni srca in ožilja.

Posneto mleko vsebuje zadostno količino beljakovin, vendar brez maščobe. Ribe (losos), omega-3 esencialne maščobne kisline, maslo, semen in oreškov kot so mandeljni, orehi, indijski orehi in lešniki pridejo na seznamu zdrave maščobe hrane.

Hladno stisnjenega olja, pridobljen iz semen kot sončnic, semen žafranike in sončnice tudi spadajo pod kategorijo dobre maščobe hrane. Zdravstveni delavci pogosto nasvete za uporabo hladno stisnjenih oljčno olje za kuhanje.

Kdorkoli ki je videti za pridobitev teža potrebuje za vključitev teh zdravih maščob živil v prehrani. Jutranje vaš solata z oljčnega olja je preprost način za dodajanje zdravih maščob v vaši prehrani.

Kliknite tukaj za nakup težo Gain dopolnila

Kako pogosto naj Eat?

Ljudje, ki so resno o pridobivanju teže morali povečati njihovo pogostost obrok. Namesto ob 3 obroke, ena poskusiti, da imajo 6 obrokov vsak dan.

Porabijo 6 obrokov, ki vključuje zajtrk, kosilo, večerjo in 3 majhnih obrokov lahko pomaga en doseči telesne mase. Tam mora biti razlika 2,5-3 ure, med vsakim obrokom. Prav tako ne pozabite piti veliko vode in sveže sadne sokove, da se prepreči dehidracija.

Zdrava Kuhanje

Ni važno, kako zdravo živilo odločite, to pa nezdrave če ne kuhan pravilno. Navade prehranjevanja ocvrta živila mora zavreči in namesto tega odločijo za zdravo kuhanje možnosti broiling, pečenje, pečenje na žaru, paro in brbotajoča.

Razen jedo pravico živil, vadbe so tudi pomemben dejavnik, ki je ključnega pomena, da bi dobili želenega rezultata. Vaje, ki pomagajo graditi Mišična masa so zelo pomembni za povečanje teže. Torej, poleg večje vnos beljakovin, kar moraš storiti uteži vaj bench press, dvigala mrtvih, squats in bent over vrstice pridobiti mišice.

To so nekatere od najboljših živil, ki pomagajo povečati težo na zdrav način. Ta živila so odličen vir različnih hranilnih snovi in pomagajo popraviti in graditi mišice. Poleg zdrave hranljivo dieto, se prepričajte, da sledite učinkovito izvajanje programa za pridobivanje teže.

Kliknite tukaj za nakup težo Gain dopolnila